Dodaj do ulubionych

półkolonie

24.06.13, 10:16
Witam,
Proszę o informacje, gdzie w naszej części dzielnicy planowane są półkolonie dla dzieci. Niestety mój syn jest zerówkowiczem i nie łapie się na "Lato w mieście"
Obserwuj wątek
    • jogimik Re: półkolonie 25.06.13, 10:44
      Moje dziecko jako 7 latek było na półkoloniach w Sporteum (klub sportow, tenisowy). Są to półkolonie dla dzieci od 5-14 lat. Wszystko jest na stronie www. sporteum.pl.
      Dodam, że dziecko było bardzo zadowolone i my rodzice też. Są różne programy, nie tylko dla dzieci grających w tenisa, wycieczki etc. Jest blisko, można podjechać i zobaczyć.
      • bialoleka.jest.jedna Re: półkolonie 25.06.13, 16:28
        Nie jestem koniarzem, nie korzystałem, ale widziałem na spacerze. Fajne miejsce.
        www.huculskiraj.pl/aktualnosci.php
        • d-a-b-i-77 Re: półkolonie 03.07.13, 10:22
          Dziękuję za pomoc,
          zapisałam syna na 2 tygodnie półkolonii na Bródnie - w Szkole Tańca Egurolli, bo w tę stronę łatwiej nam go zawieźć w drodze do pracy, może ktoś jeszcze się wybiera?
    • marta580 Re: półkolonie 15.04.24, 17:26
      Najlepsze PÓŁKOLONIE w Poznaniu to oczywiście warsztaty kulinarne. Od ponad 10 lat organizuje je Akademia Gotowania thebestfood.pl/letnie-warsztaty-kulinarne-dla-dzieci/ .
      Dzieci przez pięć dni w godzinach od 8 do 16 spędzając rozwijając swoje umiejętności kulinarne. Podczas półkolonie na ul. Dąbrowskiego dzieci nie tylko gotują ponad 20 potraw w róznych stron świata. Dzieci również bawią się, rozwijają swoje umiejętnosci interpersonalne i społeczne.Półkolonie w Akademii Gotowania są warte tego by każde dziecko mogło w nich wziąć udział.
    • marta580 Re: półkolonie 15.04.24, 17:32
      0d 2012 do 2024. Najlepsze PÓŁKOLONIE w Poznaniu to oczywiście warsztaty kulinarne. Od ponad 10 lat organizuje je Akademia Gotowania thebestfood.pl/letnie-warsztaty-kulinarne-dla-dzieci/ .
      Dzieci przez pięć dni w godzinach od 8 do 16 spędzając rozwijając swoje umiejętności kulinarne. Podczas półkolonie na ul. Dąbrowskiego dzieci nie tylko gotują ponad 20 potraw w róznych stron świata. Dzieci również bawią się, rozwijają swoje umiejętnosci interpersonalne i społeczne.Półkolonie w Akademii Gotowania są warte tego by każde dziecko mogło w nich wziąć udział.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka