Dodaj do ulubionych

Sp 112 przy ul. Zaułek

06.04.15, 15:23
Byłabym wdzięczna za obiektywną opinię o SP 112 przy ul. Zaułek (poziom nauczania, świetlica, czy absolwenci z łatwością dostają się do dobrych gimnazja w Warszawie). Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • ragneda5 Re: Sp 112 przy ul. Zaułek 26.04.15, 10:12
      NIkt nic nie może napisać bo jest tak zle czy jest odwrotnie?
      • siarup Re: Sp 112 przy ul. Zaułek 11.05.15, 08:58
        A co tu pisać. Szkoła nowa, ale bardzo przeładowana. Nauka na 2 zmiany. W klasie liczba dzieci dochodzi do 30. Podobnie jest z gimnazjum na Ostródzkiej. Klas bez liku, dużo dzieciaków. Taka dzielnica.
        Piszesz - "czy jest tak źle czy jest odwrotnie?"
        Ani źle ani dobrze- po prostu przeciętnie.
        Wybór należy do Ciebie. Chyba lepiej żeby dziecko chodziło do szkoły niedaleko domu ( dojazd, koledzy) niż do innej dzielnicy do szkoły o podobnym poziomie. No chyba, ze stać Cię na dobrą prywatną szkołę, ale to inna kwestia.
        Powodzenia.
        • d-a-b-i-77 Re: Sp 112 przy ul. Zaułek 18.05.15, 11:27
          Sukces dziecka zależy od niego samego, zaangażowania rodziców, dobrego nauczyciela.
          Nie przesadzałabym z przepełnieniem klas - syn w kl. I miał 24 osoby-teraz kl.II - 18 osób, lekcje 2 razy w tygodniu do 16.25.
    • rapciok11 Re: Sp 112 przy ul. Zaułek 13.05.15, 09:19
      Mam drugie dziecko w sp 112, pierwsze jest w gimnazjum, skonczyło sp z wysoka srednia i sie dostało do dobrego, tyle, ze to była nauka dziecka, moja i nauczycieli. Sa rozni ludzie jak sie nie pracuje to sie nie ma. Młodsze mam w klasie 2 i tez jestem zadowolona. Czy przepełniona, to teraz jeszcze spokojnie, a juz przezyłam i Ostrodzką z dzieckiem i nauke do 17.30. Wszystkie szkoły na Białolece sa przepełnione.
      • ragneda5 Re: Sp 112 przy ul. Zaułek 04.07.15, 14:22
        Czy może ktoś zdradzić ile juz się nazbierało klas 1-ch na Zaułku na następny rok szkolny?
        • d-a-b-i-77 Re: Sp 112 przy ul. Zaułek 06.07.15, 07:44
          Najprościej zadzwonić do sekretariatu szkoły i zapytać u źródła

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka