mieszkankaostrodzkiej 13.11.06, 09:30 Witam naszych kandydatów do rady dzielnicy. Mam nadzieję,że podzielicie się z nami wynikami wyborów i podacie jakie uzyskaliście poparcie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
compet_pl Re: Po wyborach 13.11.06, 11:09 mieszkankaostrodzkiej napisała: > Witam naszych kandydatów do rady dzielnicy. Mam nadzieję,że podzielicie się z > nami wynikami wyborów i podacie jakie uzyskaliście poparcie Mam tylko nieoficjalne wyniki wg moich prywatnych statystyk. Na te urzędowe bedzie pewnie trzeba poczekać kilka dni. Pozdrowienia Waldek Roszak Odpowiedz Link
gutex Re: Po wyborach 13.11.06, 11:21 co wynika z tych nioeficjalnych wyników? Jak głosowała nasza ZB? Odpowiedz Link
compet_pl Re: Po wyborach 13.11.06, 11:25 gutex napisał: > co wynika z tych nioeficjalnych wyników? Jak głosowała nasza ZB? Wygląda na to, że głosowała dobrze )) Poczekajcie, bardzo proszę, do wieczora. Powinienem mieć wyniki trochę "BARDZIEJ" oficjalne. Nie z PKW, ale praktycznie już takie na 99.99%. Pozdrowienia Waldek Odpowiedz Link
compet_pl Wyniki wciąż tylko nieoficjalne... 14.11.06, 10:14 Komisarz wyborczy w Warszawie Józef Medyk powiedział, że wyniki najwcześniej będą 14 listopada. Do tej pory muszą nam więc wystarczyć tylko nieoficjalne wyniki. Ciekawą mapkę z wynikami do Rad Dzielnic w całej Warszawie zamieściła dzisiejsza Rzeczpospolita. Pozdrowienia Waldek Odpowiedz Link
monten23 Re: Po wyborach 14.11.06, 15:39 Czemu w innych dzielnicach kandydaci już wiedzą czy się dostali do rad a u nas jeszcze nie? Odpowiedz Link
compet_pl Nikt jeszcze oficjalnie nie wie 14.11.06, 18:36 monten23 napisał: > Czemu w innych dzielnicach kandydaci już wiedzą czy się dostali do rad > a u nas jeszcze nie? Nikt jeszcze nie wie OFICJALNIE jakie są wyniki wyborów, zarówno u nas jak i w innych dzielnicach. Państwowa Komisja Wyborcza jeszcze nie przekazała takiej informacji. Inna sprawą jest to, że można w bardzo prosty sposób wyliczyć kto wygrał. Trzeba mieć dane, które można przeczytać np. na ogłoszeniach, które wiszą przy komisjach wyborczych. Potem prosta arytmetyka i wiadomo już wszystko. Takie wyliczenia zrobiły na przykład wszystkie komitety wyborcze, gazety, tv itd. Stąd ta powszechna wiedza na ten temat. To są wciąż jednak tylko NIEOFICJALNE dane. Trzeba poczekać grzecznie na PKW… Pozdrowienia Waldek Odpowiedz Link
gienek76 A ja wiem!!!! 15.11.06, 09:56 Panie Elekcie jest Pan bardzo skromny aż za bardzo Mam nadzieję, iż od pierwszej sesji RD będzie Pan zamieniał futurystyczny program dla ZM z ulotki w real. Czego Panu i nam Mieszkańcowm życzę. Pozdrawiam Gienek Odpowiedz Link
monten23 Re: A ja wiem!!!! 15.11.06, 10:14 O którym panu mówisz? O panu Waldku czy Piotrze? Odpowiedz Link
gutex Re: Po wyborach 15.11.06, 15:44 Na stronach niektórych dzielnic już pojawiły się oficjalne informacje o wynikach wyborów do rad dzielnic, a co z naszymi radnymi? Odpowiedz Link
compet_pl Re: Po wyborach 15.11.06, 15:50 gutex napisał: > Na stronach niektórych dzielnic już pojawiły się oficjalne informacje o > wynikach wyborów do rad dzielnic, a co z naszymi radnymi? Na tą chwilę sa tylko NIEOFICJALNE wyniki. Nie ma niestety wciąż OFICJALNEGO komunikatu PKW. Pozdrowienia Waldek Odpowiedz Link
radarowiec Re: Po wyborach 15.11.06, 19:28 Wyniki z poszczególnych obwodów wyborczych można przeczytać w lokalach wyborczych i tak: z SZB na pewno otrzymał mandat p. W. Roszak (w naszym obwodzie wyborczym nr 860 uzyskał 183 głosy), p. P. Łokieć nie ma najmniejszych szans na wejście. Tak więc mam nadzieje, że „wizja „Tramwaju” nazwana przeze mnie „utopią” stanie się rzeczywistością. Oczywiście przeproszę publicznie za moje kąśliwe słowa w chwili wejścia do tegoż tramwaju. RADAR Odpowiedz Link
zbogdanca Re: Po wyborach 15.11.06, 23:04 Bez względu na wynik wyborów obu panom kandydującym do rad należą się słowa uznania za odwagę i za cierpliwość z jaką znosili kąśliwe uwagi uczestników forum. A w szczególności za to, że nie pozwolili się " zkruszyć"( czytaj- wytrącić z równowagi jednemu z uczestników forum). Odpowiedz Link
gienek76 Re: Po wyborach 16.11.06, 09:29 Ja również przyłaczam się do Radarowca- publicznie i to codzinnie będę przepraszał za kąśliwe i zajadłe uwagi, które nie wytrąciły kandydatów a teraz radnych -, ale tylko wówczas gdy za 4 lata będzie hulał - po głębockiej - po torach wesoły zielony tramwaj. pozdro i gratulacje dla zwycięzców.!!!! gienek PS. do zbogdańca mam nadzieję, iż z również nieskruszoną siłą Radni będę wypełniać co do jednego elementu program wyborczy, dlatego też proszę nie likwidować strony www Odpowiedz Link