r.bla Re: stuk, puk... 19.02.06, 11:43 anxiety3 napisała: > co sie stało? Mam jakieś świństwo w kompie i wywala mnie co parę minut WSZYSTKO muszę wywalic i włączyc sie na nowo a mam tyle pracy od jutra !!!! Q....a! > Odpowiedz Link
anxiety3 Re: stuk, puk... 19.02.06, 11:45 buu...faktyczne dziala na nerwy, ale i tak Ci nie pomogą spokojnie i niech Moc MiSiow bedzie z Tobą Odpowiedz Link
r.bla Re: stuk, puk... 19.02.06, 12:04 anxiety3 napisała: > buu...faktyczne dziala na nerwy, ale i tak Ci nie pomogą > spokojnie i niech Moc MiSiow bedzie z Tobą Moc Misiów ???.... Teddy's Wars? > Odpowiedz Link
r.bla Re: budzić sie 19.02.06, 12:56 kolorowa_diablica napisała: > ...ze snu... wstawać... eeeej.... A drzemka Misiowa? > Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: budzić sie 19.02.06, 12:57 własnie... jakis zbiorowy sen... nie podoba mi się to Odpowiedz Link
r.bla Re: budzić sie 19.02.06, 13:05 kolorowa_diablica napisała: > własnie... jakis zbiorowy sen... nie podoba mi się to Noi jak to Misie...zbiorowy sen ..zbiorowe jedzenie...zbiorowa praca....zbiorowy sex? ....tego ostatniego nie wiem Odpowiedz Link
kolorowa_diablica sama zostałam... 19.02.06, 14:24 buu... jaby co, to na czacie jestem... a jak mnie nie ma, to znaczy, że sobie poszłam... zatapiać smutki w butelce wódki Odpowiedz Link