Dodaj do ulubionych

Mission Imposible 3

13.05.06, 08:44
Ten film jest po prostu swietny!
Bylem, zobaczylem i polecam. Oczywiscie nie zawodny Cruise i jego super tajne
gadzety robia wrazenie. Fabula znakomita a efekty lepsze niz w matrixie (te
na moscie tongue_out)...2 godziny filmu zlecialmy jak 15 minut smile Naprawde trzyma w
napieciu od poczatku, do samego konca. Swiety film!
Obserwuj wątek
    • jacko1971 Re: Mission Imposible 3 13.05.06, 10:11
      z tego co sie orientuję Tygrysia ma całkowicie odmienne zdanie sądząc po wątku
      z MI 2 wink
    • modrooka Re: Mission Imposible 3 13.05.06, 10:19
      Ja słyszałam że jest potwornie podobny do filmu prawdziwe kłamstwa. Tam tez
      była rozpierducha na moście a żona nie wiedziała o fachu męża i dowiedziała się
      dopiero gdy ja porwali
      • jacko1971 Re: Mission Imposible 3 13.05.06, 10:32
        a co tu nowego wymyslić?wink i tak każdy film zaczyna sie tytułem a kończy
        napisem wink a to co pomiędzy to juz mniej lub bardziej udany klon wink
        • modrooka Re: Mission Imposible 3 13.05.06, 10:34
          co racja to racja smile
          Aby przełamać monotonię może by tak wsadzić napisy w środek filmu. Już by było
          ineczej smile
          • jacko1971 Re: Mission Imposible 3 13.05.06, 12:21
            albo wogóle nie wsadzać i wiesz leciałby film bez tytułu i nikt by nie wiedział
            co oglądał...a poza tym film miałby losowo ustawiane zakończenie...wink raz
            wypada na 66 minute a za drugim powiedzmy leciałby przez 95 wink
            • modrooka Re: Mission Imposible 3 13.05.06, 12:54
              No to by była rozrywka, w ogóle jakby był losowy przebig filmu, rózne wersje
              kazdej ze scen. Można by taki film ogladać wielokrotnie i za kazdym razem
              byłoby to coś innego smile
              • jacko1971 Re: Mission Imposible 3 13.05.06, 13:39
                też o tym pomyślałem...wink wiesz taki interaktywny jak gra...co jakis czas
                podczas zwrotu akcji pilotem w ręku sterujesz bohaterami filmu....np zastrzeli
                gościa lub nie, uciekając odjedzie autem, odpłynie motorówką a może odleci
                helikopterem? a może go zabija bo akurat spac mi sie zachciało wink taaaa to by
                było wink
                • modrooka Re: Mission Imposible 3 13.05.06, 16:59
                  No własnie ja też o tym myślałam. Taki film na dokonywanie wyborów i od tego co
                  wybierzesz zależy dalszy rozwój akcji smile
                  • jacko1971 Re: Mission Imposible 3 13.05.06, 17:50
                    no to pomysła formuły juz mamy teraz jeszcze trzeba wybrać najnośniejszą
                    treść...co teraz jest trendy?wink
                    • modrooka Re: Mission Imposible 3 13.05.06, 23:55
                      No jak to co? To co zawsze. Ona poznaje jego, ale się okazuje że ona ma inną i
                      tak wogóle jest tajnym agentem który rozpracowywuje międzynarodową siatkę
                      przeztępczą smile
                      • jacko1971 Re: Mission Imposible 3 14.05.06, 11:24
                        eee to ja myślałem jednak o czymś dziejącym sie w śródziemiu ...widac nie na
                        czasie jestem
                        no ale można nagiąć i nawet lekko ubarwić fabułę...on krasnolud poznaje elfkę
                        która kitra od czasu do czasu z magiem, podstępem wykrada czarodziejską kulę i
                        ucieka promem za morze schowany w beczce bo na przejazd nie miał a zresztą
                        paszport zgubił...mag rzuca ultimatum 24 h na oddanie kuli no i ekszyn, pościgi
                        itd.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka