maximilianna 30.07.06, 20:43 Macie jakieś? Oczywiście w sferze seksu. Jest coś czego byście nigdy nie zrobili? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loczek62 Re: Zahamowania. 30.07.06, 21:10 Nie poszedł bym z facetem, a to z powodu 300% heteroseksualnosci Odpowiedz Link
bleman A wiec : 30.07.06, 21:13 zabawy kałem, moczem w rejonie twarzy, okaleczanie, zbyt mocne bicie. Seks grupowy poliandryczny z osobami/osoba zwiazanymi ze mna emocjonalnie. Lizanie brudnych butow,stóp, wogole brak higieny mnie odpycha. Seks bez zabezpieczen. Odpowiedz Link
maximilianna Re: A wiec : 30.07.06, 21:30 Brak higieny , dłubanie w nosie, w zębach - najlepszy sposób na pozbycie się mnie. Brak humoru. I mocne perwersje wszelkie. Odpowiedz Link
bleman Re: A wiec : 30.07.06, 21:37 > Brak humoru. No to ja odpadam, bo na zmiane, ze wszystkiego robie sobie jaja lub jestem kompletnie nie w sosie i apatyczny(nie apetyczny!) > I mocne perwersje wszelkie. A jakie to ? Czy lekkie S&M to mocne perwersje ? Albo np. lizanie i calowanie kobiety po stopach ? Odpowiedz Link
maximilianna Re: A wiec : 30.07.06, 21:40 Lekie s&m to nie perwersja, to przyprawa, którą trzeba stosować ostrożnie Lizanie kobiecych stóp, zjadanie z nich owoców też nie. Odpowiedz Link
bleman Re: A wiec : 30.07.06, 21:48 > Lizanie kobiecych stóp, zjadanie z nich owoców też nie. Albo bitej smietny Odpowiedz Link
maximilianna Re: A wiec : 30.07.06, 21:50 To nie jest perwersja Zresztą nic nie jest perwersją, jeśli sprawia radość obu osobom. Odpowiedz Link
bleman Eee, to wychodzi ze malo co jest perwersja ;-) 30.07.06, 21:53 O! Moi koledzy uznali to za najgorsza perwersje jaka mozna wymyslic, soc obrzydliwego i wogole. Mianowicie, analeta, rimjob. Przyznam sie ze mnie to zdziwilo, bo w sumie rpzy zachowaniu higieny nie widze nic obrzydliwego w lizaniu i pieszczeniu okolic odbytu... Czy to rzeczywiscie takie straszne ? Odpowiedz Link
maximilianna Re: Eee, to wychodzi ze malo co jest perwersja ;- 30.07.06, 22:06 bleman napisał: > O! > Moi koledzy uznali to za najgorsza perwersje jaka mozna wymyslic, soc > obrzydliwego i wogole. > > Mianowicie, analeta, rimjob. > > Przyznam sie ze mnie to zdziwilo, bo w sumie rpzy zachowaniu higieny nie widze > nic obrzydliwego w lizaniu i pieszczeniu okolic odbytu... > > Czy to rzeczywiscie takie straszne ? Bo to nie jest straszne. Wszystko jest dla ludzi. Odpowiedz Link
swawolny.diabel Re: Zahamowania. 30.07.06, 21:32 jestem zdecydowanym, hetetykiem. czy to jest zahamowanie ? Odpowiedz Link
maximilianna Re: Zahamowania. 30.07.06, 21:34 Nie. Dlaczego tak myślisz. Każdy robi tak jak uważa . Odpowiedz Link
swawolny.diabel Re: Zahamowania. 30.07.06, 21:36 > Nie. > Dlaczego tak myślisz. bo pytalaś na co byśmy sie nie zdecydowali. to chyba oczywiste na co nie zdecydował by sie heteryk Odpowiedz Link
maximilianna Re: Zahamowania. 30.07.06, 21:37 Ok. Tak, kobiety mają lepiej, zwłaszcza bi - większa szansa na randkę w sobotni wieczór Odpowiedz Link
swawolny.diabel Re: Zahamowania. 30.07.06, 21:56 > Tak, kobiety mają lepiej, zwłaszcza bi - większa szansa na randkę w sobotni > wieczór Faceci taz maja fajnie, bo nie potrzebuja randki do szczęścia. Odpowiedz Link
bleman Faceci sa rozni ;-) 30.07.06, 22:01 Niektorzy potrzebuja milosci seksu i jedzenia, inni potrzebuja tylko seksu, i jedzenia Odpowiedz Link
maximilianna Re: Faceci sa rozni ;-) 30.07.06, 22:02 O, a ja się udaję po mału na randkę z Łysiakiem. A randka odbędzie się w wannie Odpowiedz Link
swawolny.diabel Re: Zahamowania. 30.07.06, 22:09 maximilianna napisała: > A czego potrzebują faceci do szczęścia? różnych rzeczy, a randki sa tylko drogą do celu, przyjemną to prawda ale nie są celem samym w sobie. Odpowiedz Link