Dodaj do ulubionych

Zmieniłam się:)

08.08.06, 11:40
moi Kochani-chwila wiekopomna nastałasmile Occasion=Linka=Me_myself polubiła
gotowanie...spadło to na mnie, jak grom z jasnego nieba w sobotnie
przedpołudnie... mam nadzieję, że niedługo wszystko wróci do normysmile
Obserwuj wątek
    • jacko1971 Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 11:41
      a co dobrego z Twoich rąk wyszło Linko?
      • occasion Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 11:47
        pieczony kurczak, sałatka grecka i placek czekoladowysmile
        • jacko1971 Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 11:48
          upsssss, nieźle...nawet placek!!!!
          a teraz o jakości - wszystko smakowało?;-P
          • occasion Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 11:59
            big_grin tak, smakowałosmile ponoć było pyszne...nikt nie cierpiał na bóle brzuchasmile
            • jacko1971 Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:00
              no to codziennie tak teraz zamierzasz czy tylko weekendowo?wink
              • occasion Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:06
                nie mam pojęcia-nie mam na to czasu ani ochoty, ale może jeszcze kiedyś mi się
                zachcesmile
                • roborobi Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:08
                  Już myślałem, że to ogłoszenie matrymonialne smile
                  P.S. Witam smile
                  • jacko1971 Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:11
                    hello!
                    no nasza Okazyjka to chyba nie musi sie ogłaszać;-P i tak ma zapewne kłopot z
                    nonstopicznym napływem kandydatów ;-P
                    • occasion Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:18
                      nonstopiczny napływ kandydatów miał miejsce, gdy byłam piękna i młodasmile teraz
                      jest sporadyczny, ale w miarę regularnytongue_out
                  • occasion Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:16
                    A ZGłOSIłBYś SIE??smile CZEść MłODYsmile
                    • roborobi Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:18
                      Wiesz przecież, że zajęty jestem smile
                      • occasion Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:19
                        a czy ja mówiłam, że jestem wolna??tongue_out
                        • roborobi Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:21
                          Niby nie, ale jakoś chyba nie mężatka tongue_out
                          • occasion Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:22
                            chyba jeszcze niesmile
                • jacko1971 Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:09
                  czyli taka gotująca od Occasion do Occasion ;-P
                  a w pracy wybywasz na jakis lunch czy przychodzisz po pracy na gotowy?
                  • occasion Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:19
                    w pracy jestem sama sobie panią i bar z dobrym jedzonkiem mam pod nosem, ale
                    zazwyczaj nie jadamsmile
                    • jacko1971 Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:33
                      dbamy o linię?;-P
                      a co do pięknej i młodej to...nie wiem jak z tym pierwszym ale młoda to jesteś
                      nadal...;-P
                      • occasion Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:41
                        dbacie??smile bo my dbamysmile

no tak, dopiero 24 latka na karkusmile moja urodę zaś pozostawiam ocenie płci
                        przeciwnej realnejsmile
                        • jacko1971 Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:47
                          ale młódka z Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...myslałem że matka załozycielka musi
                          byc w okolicach 40tki ;-P
                          • occasion Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:52
                            wcześnie zaczęłamsmile
                            • jacko1971 Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:52
                              no najwyraźniej...duzo szybciej nawet ode mnie ;-P
                              • occasion Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:53
                                wiem, wiem, że TY weteranem jesteśtongue_out
                                • jacko1971 Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 13:01
                                  ja? ja jestem dziaciakiem forumowym dopiero ;-P wiekowo tylko odbiegam ale to
                                  inna bajka ;-P
                                  • occasion Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 13:02
                                    człowiek ma tyle lat, na ile się czuje, a nie ile wskazuje metryczka, nie martw
                                    sie...tongue_out
                                    • jacko1971 Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 13:18
                                      mnie metryczka martwi o tyle o ile musze podac wiek i..zaczynam liczyc...ale tak
                                      jest ok, nie wyglądam na tyle, nie czuje sie na tyle i wogóle mało poważny
                                      jestem na tyle co mam ;-P
                                      • occasion Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 13:20
                                        słyszałam lub czytałam, że jesteś niepoważnysmile i tak 3maćtongue_out
                                        • jacko1971 Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 13:25
                                          skoro Sama Ona tak piszę to będę sie stosował tak długo jak sie da!wink
                                          • occasion Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 13:28
                                            o matko, a któż to ta osławiona "Sama Ona"??smile
                                            • jacko1971 Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 19:29
                                              ło Matko! a to Ty ;-P
                                              • occasion Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 19:31
                                                o proszę! a to siurpryzatongue_out
                                                • jacko1971 Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 19:44
                                                  Linko ale chyba Ty juz w pracy nie siedzisz???
                                                  • occasion Re: Zmieniłam się:) 09.08.06, 11:25
                                                    siedziałam do 20sad taki los...
    • kolorowa_diablica Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:10
      ja to sie chyba nigdy do tego nie przekonam... uncertain
      • occasion Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:16
        oj,Diabliczko, u mnie to chyba nie na długosmile
        • kolorowa_diablica Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:23
          no to przybij piątkę smile

ja jak sie w kuchni pojawiam to zawsze jakiś kataklizm musze wywołać... ostatnio spaliłam kurczaka razem z patelnią, bo zapomniałam, że się smazy... innym razem zalałam kuchenkę gotującym sie makaronem, bo ognia nie zmniejszyłam... az wstyd sie przyznac, ale kur domowy ze mnie marny smile
    • hultaj78 Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:10
      Jesusmaria! A ja już myślałem że Ci libido o glebę gruchneło aboco!
      Ludzi nie strasz! wink

A tego kuraka to bym sobie chapnął, pewnie pyyyycha wink
      • occasion Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:17
        moje libido ma się wysmieniciesmile

ok, obiecuję ugotować, jak przyjedziecie do Wrockasmile
        • kolorowa_diablica Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:24
          kiedy, kiedy? ja sie zabiorę z hultajem, bo my blisko smile
          • hultaj78 Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:26
            > bo my blisko smile

i coraz bliżej wink
            • kolorowa_diablica Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:37
              zabierzesz mnie, jak bedziesz do linki jechał? smile
              • occasion Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:42
                bez Ciebie nie ma do mnie wstepusmile
                • kolorowa_diablica Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:45
                  no to pięknie... żeby mnie tylko po drodze nie wyrzucił jak bedzie miał mnie dość... z warszawy do wrocławia trochę czasu w podróży sie spędza smile
                  • occasion Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:46
                    jakieś 6 godzin pociągiem, a autem przy dobry wietrze 4smile
                    • kolorowa_diablica Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:47
                      uuu... co sie przez tyle godzin może stać... aż sie boję mysleć smile
                      • hultaj78 Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:54
                        > uuu... co sie przez tyle godzin może stać... aż sie boję mysleć smile

Ja się aż wstydzę mysleć wink
                    • hultaj78 Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:49
                      > jakieś 6 godzin pociągiem, a autem przy dobry wietrze 4smile

Autem przy dobrej pogodzie (ducha) może być i 10 godzin wink
                      • kolorowa_diablica Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:50
                        big_grin ja prawko mam, możemy jechac na zmianę smile)) we wszystkie strony smile
                        • hultaj78 Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:56
                          > we wszystkie strony smile

Od przodu, od tyłu i na boku? wink
                          • kolorowa_diablica Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 13:01
                            mrrrr... oj chyba odwiedimy Linkę bardzo szybko big_grin
                            • hultaj78 Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 13:03
                              > mrrrr... oj chyba odwiedimy Linkę bardzo szybko big_grin

Ale jechać będziemy długo i powoli - teraz w końcu tak niebezpiecznie na tych
                              drogach wink
                              • occasion hehehehhe 08.08.06, 13:04
                                czyżbym przyczyniła się do wybuchu namiętnego romansu "w drodze"smile??
                                • hultaj78 Re: hehehehhe 08.08.06, 13:08
                                  Może sie też okazać ze "Daleko od szosy" wink
                                  • kolorowa_diablica Re: hehehehhe 08.08.06, 13:11
                                    miałam napisac, że nakręcimy nową wersję "daleko od szosy" big_grin
                                    • hultaj78 Re: hehehehhe 08.08.06, 13:17
                                      Ja Tobie, czy Ty mi czytasz w myślach? wink
                                      • kolorowa_diablica Re: hehehehhe 08.08.06, 13:20
                                        to jakaś telepatia smile
                                        • hultaj78 Re: hehehehhe 08.08.06, 15:32
                                          > to jakaś telepatia smile

SYM-patia na pewno wink
                              • kolorowa_diablica Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 13:05
                                > Ale jechać będziemy długo i powoli

...i rytmicznie big_grin
                                • hultaj78 Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 13:07
                                  > > Ale jechać będziemy długo i powoli
                                  >
                                  > ...i rytmicznie big_grin

Posuwając się
                                  ku spełnieniu
                                  obietnicy odwiedzin wink
                                  • kolorowa_diablica Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 13:09
                                    rozkoszując się

widokami smile
                                    • hultaj78 Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 13:20
                                      Zaspokajając żądzę

doznań turystyczno-estetycznych wink
                                      • kolorowa_diablica Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 14:11
                                        oddając sie nieodpartemu pragnieniu

podróżowania.
                                        • hultaj78 Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 15:34
                                          Pogrążając się w szalonej frajdzie z ujeżdżania

tabunu mechanicznych rumaków wink
                                          • kolorowa_diablica Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 15:46
                                            to akurat chyba ja powinnam napisać smile
                                            • hultaj78 Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 15:49
                                              Powinnaś, ale coś się nie kwapiłaś wink A zresztą to ja prowadzę wink
                                              • kolorowa_diablica Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 15:53
                                                chcesz mnie zepchnąc na tylne siedzenie? ooo nie... siedzę z przodu i broję do woli smile
                                                • hultaj78 Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 16:01
                                                  > siedzę z przodu i broję do woli smile

Chyba OD Woli. Od warszawskiej Woli do wrocławskich Krzyków wink))
                                                  • occasion Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 16:02
                                                    To Wy przez Krzyki bedziecie do Wro wjeżdzać? ale to od dupy stronytongue_out
                                                  • hultaj78 Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 16:14
                                                    > To Wy przez Krzyki bedziecie do Wro wjeżdzać?

A kto powiedział że wjeżdzać? Wjedziemy jak trzeba, ale jak będziemy jechac do
                                                    Krzyków to po prostu będzie dłuższa przyjemność. Z jazdy wink

> ale to od dupy stronytongue_out

Masz coś przciwko przyjemności od strony dupy? wink
                                                  • occasion Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 16:15
                                                    mam, nie lubie a tongue_out
                                                  • hultaj78 Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 16:26
                                                    Nie to nie, nie dostaniesz, będzie więcej dla innych wink
                                                  • occasion Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 16:27
                                                    Hultaju, Ty altrusito!!smile
                                                  • occasion Kuźwaaaaaaaaaaa, altruisto!! 08.08.06, 16:27
                                                  • hultaj78 Re: Kuźwaaaaaaaaaaa, altruisto!! 08.08.06, 16:31
                                                    Własnie się zastanawiałem - w jakimż to obcym języku chcesz mnie obrazić wink))
                                                  • occasion Re: Kuźwaaaaaaaaaaa, altruisto!! 08.08.06, 16:39
                                                    smile mam dzś koszmarne problemy z werbalizacją moich mysli, tym bardziej z ich
                                                    zapisem...wybaczcie więc moje literówkismile i domyślajcie sięsmile
                                                  • hultaj78 Re: Kuźwaaaaaaaaaaa, altruisto!! 08.08.06, 17:10
                                                    > i domyślajcie sięsmile

Mamy się domyślać dlaczego Ci się język/palce plączą? wink
                                                    Wiesz, ze te domysły będą miały tzw. "podłoże", prawda? wink
                                                  • occasion Re: Kuźwaaaaaaaaaaa, altruisto!! 08.08.06, 17:11
                                                    wiem, że będa miały podłożesmile i bardzo dobrzesmile lubię sie podkładaćtongue_out
                      • occasion Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:52
                        i skończycie w lesie...a kurak wystygniesmile
                        • kolorowa_diablica Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:56
                          w lesie to nie, bo ja się kleszczy boje... ale w innym miejscu... hmm... big_grin
        • hultaj78 Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:26
          > moje libido ma się wysmieniciesmile

Dzięki Bog... eee chyba raczej wręcz przeciwnie, dzięki tej drugiej stronie wink

> ok, obiecuję ugotować, jak przyjedziecie do Wrockasmile

Nie wywołuj wilka z lasu wink))
          • occasion Re: Zmieniłam się:) 08.08.06, 12:27
            wilku, wilku, wołam cię, przybądź na kurakasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka