Gość: ewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 09:26 Porady!!!! Gdzie w Płocku lub w okolicach można zrobic plener ślubny?? Chodzi mi raczej o wnętrza gdyz na dworzu zimnica.....brrrrr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AGA Re: plener ślubny IP: 193.59.95.* 24.01.06, 10:06 DWOREK W SREBRNEJ, PAŁACYK W SANNIKACH, JAK MASZ ZNAJOMOSCI TO MOZESZ ZAŁATWIĆ SOBIE WNĘTRZE MUZEUM A MOŻE ZDJĘCIA PRZY FONTANNIE W TIGERZE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fotografka Re: plener ślubny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 17:07 Ażeby zrobić zdjęcia w pałacu w Srebrnej też są potrzebne koneksje . Zapewniam cię jednak iż mimo że jest zimno nadal śluby lepiej wychodzą na dworzu . Zimno można wytrzymać , a pamiątka na całe życie . Zima na zdjęciach ślubnych jest niesamowicie romantyczna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: plener ślubny IP: *.c241.petrotel.pl 26.01.06, 15:19 Żadne koneksje - tylko trzeba poprosić kierownika pałacyku albo jechać do Zarządu Wisły - bo Srebrna podlega pod Wisłę - i niema większego problemu. Od 1 stycznia chyba zmienił się kierownik to nie wiem jak jest teraz. Najprościej zadzwonić - 24-365-51-16, 24-365-51-19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A do xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 02:08 Bardzo się mylisz. W środku nie bardzo chcą pozwalać . Wiem bo focę Odpowiedz Link Zgłoś