Dodaj do ulubionych

"SONATA" w Sierpcu,

05.02.07, 21:29
Kilka postów niżej padło parę dobrych słów "pod adresem" tej sali. Ja mam
prośbę, jeżeli możecie, napiszcze prosze jakiś nr. tel do właścicieli lub
osoby zarządzającej. Bo jestem zainteresowana i chciałabym się dowiedzieć
czegoś więcej. Może dysponujecie zdjeciami?. Byłabym bardzo wdzięczna za
info na maila viki005@gazeta.pl
Dzięki serdeczne. Pozdrowionka
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: "SONATA" w Sierpcu, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 10:10
      Tel. (024) 275-73-84 lub na kom. do Pani Iwony Telesiewicz (właścicielka)
      502-701-900. O ile wiem na następny rok jest już sporo porezerwowane. Sala
      naprawdę super i jedzenie też. Teraz została nowo pomalowana i wykończona, jest
      naprawdę elegancka. Najlepiej jak pojedziesz i sama zobaczysz. niestety nie mam
      zdjęć. Pozdrawiam. cena 100 od osoby.
      • viki005 Re: "SONATA" w Sierpcu, 06.02.07, 20:52
        dzięki serdeczne, jeszcze jedno pytanie - ile osób sie tam zmieści????
        • Gość: Kasia Re: "SONATA" w Sierpcu, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 10:26
          Z tego co wiem to spokojnie 180 osób. Jak jest mniej to wtedy zmniejszają
          salę.Jak byś czegoś potrzebowała to pisz.
          • viki005 Re: "SONATA" w Sierpcu, 07.02.07, 20:53
            No własnie ja potrzebuje tak ok. 200 osób tam zmieścic;-). Dzwoniłam tam dziś i
            w sobote pewnie pojedziemy obejrzeć to cudo;-). A może masz jakieś zdjęcia i
            mogłabyś je przesłać na maila gazetowego- byłabym bardzo wdzięczna ;-)I jeszcze
            zapytam z ciekawości- miałaś tam wesele?
            • viki005 Re: "SONATA" w Sierpcu, 07.02.07, 20:57
              sorki - o zdjęciach ( a właściwie ich braku) pisałaś wcześniej ;-) Stąd
              wycofuję ostatnią prośbe, pozdrowionka
              • Gość: kaśka Re: "SONATA" w Sierpcu, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 18:16
                Byłam tam na dwóch weselach a teraz w czerwcu bedę miała swoje właśnie w
                Sonacie. Jestem zadowolona, bo za tą cenę naprawdę warto. A właściciele są super
                bo można się dogadać z wszystkim. Pozdrawiam. Teraz mają swoją stronę www, ale
                teraz sala wygląda zupełnie inaczej. Jedź i zobacz a potem napisz mi jakie jest
                twoje wrażenie.
                • Gość: Viki005 Re: "SONATA" w Sierpcu, IP: *.budinet.info 12.02.07, 19:36
                  No hej. Byłam tam, rzeczywiście sala jest ładna, a co dla mnie najważniejsze -
                  baaardzo duża ;-) Pani Iwona tez jest widac kobitką bardzo rzeczową i
                  konkretna, a to duzy plus. Co do strony www. to nie słyszałam o niej, a
                  internet przegrzebałam dość dokładnie. Tylko tyle, ze większość moich gości
                  będzie z okolic Płocka, a tam jest spory kawałek drogi. Byliśmy jeszcze w
                  Siecieniu i to też bierzemy pod uwagę, w Siecieniu jest ładniejszy wystrój, ale
                  sala jest mniejsza. Cenowo różnica jest "do ugryzienia" Przyszły rok
                  w "Sonacie" to koszt ok. 110 zł, a Siecień 120( bo V i IX jest taniej - a my
                  chcemy w V), więc tak naprawde, to sama już nie wiem...
                  A jak byłas na tych weselach w "Sonacie" to tego jedzenia wystarczyło??
                  Czy "kotlet gonił kotleta" na talerzu ;-)?? Bo ja bym tam jeszcze coś dołożyła,
                  na pewno jakieś zimne przekąski, bo 3 to mi sie wydaje, ze trochę za mało. A
                  widziałaś tam wiejski stół, bo tą opcją tez jestem zainteresowana??? A jakie
                  duże będzie Twoje weselicho?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka