yavorius 15.09.05, 12:54 Proszę nie oddawać Keridwenowi forum, bo jak znam życie, pójdzie za tym wycięcie nas z listy administratorów... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
huann Re: protest!!! 15.09.05, 13:00 yavorius napisał: > Proszę nie oddawać Keridwenowi forum, bo jak znam życie, pójdzie za tym > wycięcie nas z listy administratorów... po czym tak wnosisz? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Po tym 15.09.05, 13:01 co było z Uerbem, że się nie można było doprosić o powrót wątków... Odpowiedz Link Zgłoś
huann ależ 15.09.05, 13:02 są wszystkie tu wuaśnie? są. liczy się efekt końcowy! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Ależ! 15.09.05, 13:10 ja chcę żeby to forum miało taki charakter jak dotąd - że wszyscy mają admina... Odpowiedz Link Zgłoś
huann Ależ ja też! 15.09.05, 13:18 i mam nadzieję, że wszyscy współadmini forumu takoż - niezależnie kto jest formalnym właścicielem owegóż! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius tyle że 15.09.05, 13:23 Droga Huann, ja nie chcę prosić Keridwenów dobry tydzień o przywrócenie admiństwa... A czemu ONI mają to mieć? Odpowiedz Link Zgłoś
huann a skąd wiesz, że będziesz musiał? 15.09.05, 13:33 z góry? yavorius napisał: >A czemu ONI mają to mieć? ONI? a czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius to przykre... 15.09.05, 14:17 ...ale tak, z góry. Już się raz naciąłem. Oni piszą najmniej :/ Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: to przykre... 15.09.05, 17:43 yavorius napisał: > Oni piszą najmniej :/ no i to jest właśnie dobry powód - obiektywizm ;P Odpowiedz Link Zgłoś
latajacy_rosomak Re: Po tym 15.09.05, 22:15 Popieram oddanie do radości forum Keri. Dzięki temu Yavor będzie mógł napisać: A nie mówiłem. Nie martwmy się na zapasy. Jeszcze nie jedno przeciąganie struny na naszą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Po tym 18.09.05, 02:36 yavorius napisał: > co było z Uerbem, że się nie można było doprosić o powrót wątków... Można było, jak to mówią błogosławieni cierpliwi co w milczeniu czekają aż /me z pracy wróci i w ogole przed komputrem zasiądzie. Nie przypominam sobie, żebym umyślnie jakieś problemy robił. Nie widzę potrzeby drążenia tematu dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen protest do protestu 16.09.05, 21:37 primo. olr nie ma netu w domu. secundo. w takim wypadku to ja zdecydowanie mowie nie. mialam sie zastanowic nad propozycja, ale juz nie mam ochoty nawet o tym myslec. tertio. to tyle w temacie. 'dziekuje, dobranoc' Odpowiedz Link Zgłoś