Gość: trzy_grosze Firefox 3 królem przeglądarek internetowych? IP: *.centertel.pl 17.06.08, 13:04 Poziom gazety niestety spada. Jak się pisze artykuł o nowej wersji z linkiem do wersji testowej i sprzedaje to jako newsa to ja bym autora wywalił z roboty Darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Firefox 3 królem przeglądarek internetowych? IP: *.wwnet.info 17.06.08, 18:15 popieram... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dreamen Firefox 3 królem przeglądarek internetowych? IP: 217.153.156.* 17.06.08, 13:09 Fajnie, ze portale zauwazyly moment pojawienia sie FireFox v.3.0. Ale prosze was wszystkich, gra sie toczy o duzy prym, poczekajcie z sciagnieciem Fx do godz. 19 czasu polskiego. Mozilla walczy o rekord Guiessa na sciagniecie w ciagu 24h jednego programu. Poczatek o godzinie 10 Pacific Time (19 Warsaw Time). pzdr Użytkownik Króla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łiii:) Firefox 3 królem przeglądarek internetowych? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 13:11 ktoś chyba zapomniał napisać że Lisek śmiga też na Linuxie, jak i Mac OS :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Firefox 3 królem przeglądarek internetowych? IP: *.microplan.pl 17.06.08, 13:12 A ja polecam IE7 z wtyczką IE7 Pro. Taka konfiguracja posiada wszystko, od gestów po multi stronę ulubionych. No i oczywiście nie należy zapomnieć, że 90% stron pisanych jest pod IE :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Firefox 3 królem przeglądarek internetowych? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 13:14 Ja zamiast IE7Pro polecam nakladke na IE pt Maxthon2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arbor Firefox 3 królem przeglądarek internetowych? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 13:15 Ludzie! Przecież to co oni tu wrzucili do ściągnięcia to wcale nie jest Firefox 3 tylko Release Candidate 3. Ściągnijcie i zainstalujcie to zobaczycie. Jak można tak oszukiwać ludzi?! Autorze artykułu: jeśli nie potrafisz odróżnić wersji próbnej od finalnej to może warto pomyśleć o zmianie zawodu?... Odpowiedz Link Zgłoś
benelton Coś mi tu nie gra. 17.06.08, 13:16 Mam problem ze ściągniem plików. Chciałem ściągnąć napisy do filmu, firefox niby ściąga, ale plików nigdzie nie ma. Pomyśalałem, że może te napisy są felerne, więc ściągnałem jeszcze dla sprawdzenia filmik. Plik się pojawił, ale jako nazwa.avi.part, w dodatku nie mogę teraz usunąć tego pliku :/ Że tak zapytam, o co kaman? Ma ktoś podobne problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Coś mi tu nie gra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 13:23 plik part tworzony jest podczas ściągania pliku, znika po ukończeniu ściągania. Może nie możesz usunąć dlatego że plik jest w użyciu (firefox cały czas go ściąga). Odpowiedz Link Zgłoś
benelton Re: Coś mi tu nie gra. 17.06.08, 13:52 to tylko potwierdza, że coś z moim firefoxem jest nie tak. Uninstal.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Coś mi tu nie gra. IP: 89.174.237.* 17.06.08, 16:26 Beton, wez sie upewnij ze serwer z ktorego sciagasz nie jest zapchany, i nie kapie Ci bajt po bajcie. Nim zrobisz uninstall, moze sprobuj sciagnac jakis inny plik z jakiegos innego serwera. To ze IE sciaga wszystko + instaluje (spyware :>), nawet sie nie pyta, to nie powod zeby go uzywac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lomnas Re: Coś mi tu nie gra. IP: *.wiw.krakow.pl 17.06.08, 14:41 Jak masz Viste to spróbuj odświeżyć lokalizacje do której ściągałeś. Mnie to pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
benelton Re: Coś mi tu nie gra. 17.06.08, 17:20 Odświeżanie nie pomaga, ściąga szybko, próbuję z różnych serwerów. Podczas ściągania w przeznaczonej lokalizacji pojawia się plik, ale po ściągnięciu od razu znika:/ A i jeszcze nie mogę otworzyć pliku z okienka "pobieranie", ani nawet otworzyć jego lokalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
era77 Re: Coś mi tu nie gra. 17.06.08, 18:52 mozillapl.org/forum/about-33120.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi_82 Ja jednak jeszcze dłuuugo nie zrezygnuję z IE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 13:17 Ja jednak jeszcze dłuuugo nie zrezygnuję z IE. głównym argumentem dla którego nie używam Firefoksa jest to że niestety jeszcze nie wszystkie stronki na nim działają. natomiast nie znam ani jednej stronki która nie działała by pod IE. Odrazu zaznaczam że nie wchodze w rzadne dyskusje - to moje zdanie podparte wielo-letnim doświadczeniem webmasterskim i tytułem mgr informatyki i to dobrej uczelni a na forum jak widze to głównie siedzą amatorzy oczywiście jak zwykle najmądrzejsi na świecie Bez pozdrowień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 13:23 Zawód i wykształcenie j/w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronn Re: Ja jednak jeszcze dłuuugo nie zrezygnuję z IE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 13:46 To nie wina Firefoxa czy Opery, że niektóre strony się w nich nie otwierają, tylko nieumiejętność programowania stron przez takich właśnie "magistrów informatyków". Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też mgr Re: Ja jednak jeszcze dłuuugo nie zrezygnuję z IE IP: *.lomianki.armasan.eu 17.06.08, 18:38 Biedactwo :-( To masz tu linka www.webstandards.org/act/acid2/test.html#top i otwórz sobie w IE. To jest test ACID2, jako informatyk powinieneś wiedzieć co to znaczy. A dla laików: "Acid2 to test opracowany przez organizację Web Standards Project (WaSP), który ma pomóc przeglądarkom internetowym w spełnieniu standardów internetowych wyznaczanych przez organizację W3C". Może się wybierz na podyplomówkę?? Jakiejś "gorszej" uczelni?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to fake Firefox 3 królem przeglądarek internetowych? IP: *.pu.kielce.pl 17.06.08, 13:26 to jesc wersja rc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TWR Na oficjalnej stronie Mozilla nie ma FF3 IP: 77.79.193.* 17.06.08, 13:26 Jak to możliwe że sciagnij.pl jest już FF 3.0 a jeszcze na oficjalnej stronie przeglądarki jej nie ma? Mozilla ostro promuje akcje ściągania nowego FF i premiera jest zapowiadana na dzisiejszy wieczór. Proponuję się więc zastanowić co można ściągnąć z tego serwisu i poczekać pare godzin na oficjalną wersję. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_t Re: Na oficjalnej stronie Mozilla nie ma FF3 17.06.08, 13:29 Jak wspomniano milion razy powyżej - na sciagnij.pl jest RC3 FF, a nie wersja finalna....Jeśli ściągniesz RC3, to wieczorem i tak Ci się zaktualizuje do finalnej. Więc bez stresu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Najnowsze uzupełnienie do FF3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 13:33 Właściwie wskazówki zwiększająca bezpieczeństwo surfowania: 1. Wyłącz obsługę Flasha, Cookies, Ajaxa, XML, VRML, ActiveX, JavaScrip. 2. Pozamykaj wszystkie inne programy żeby hasło nie przeniknęło do internetu. 3. Nie używaj kart płatniczych i nie wprowadzaj danych osobowych do formularzy na stronach www. 4. Wyłącz monitor i komputer. 5. Nie otwieraj stron z końcówką .pl Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lkjhgf Robert Ścisłowski skompromitowałes Polske bydlaku! IP: *.gdynia.mm.pl 17.06.08, 13:34 Robert Ścisłowski skompromitowałeś Polskę bydlaku! Dzisiajo godzinie 19:00 czasu polskiego, a o godzinie 10:00 Pacific Standard Time jest premiera Firefox, i ustanowienie Guiness World Record! Zawsze znajdzie sie w Polsce jakis bydlak który kompromituje Polske! Wstydz się ! www.mozilla.com/en-US Enjoy a Better Web Sounds like a good deal, right? All you have to do is get Firefox 3 during Download Day to help set the record for most software downloads in 24 hours - it’s that easy. We're not asking you to swallow a sword or to balance 30 spoons on your face, although that would be kind of awesome. The official date for the launch of Firefox 3 is June 17, 2008. Join our community and this effort by pledging today. Wygodniej korzystaj ze stron WWW Brzmi nieźle, prawda? Jedyne, co musisz zrobić, aby pomóc nam pobić rekord w liczbie pobrań programu komputerowego w ciągu 24 godzin, to pobrać Firefoksa 3 podczas Dnia Pobierania - nic więcej. Nie prosimy Cię o połknięcie miecza ani o utrzymanie 30 łyżeczek na twarzy, choć oczywiście byłoby super, gdyby Ci się udało. Oficjalna data wydania Firefoksa 3 to 17 czerwca 2008 r. Dołącz do naszej społeczności deklarując udział. www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord/ www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Robert Ścisłowski skompromitowałes Polske byd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 13:37 > Wygodniej korzystaj ze stron WWW > > Brzmi nieźle, prawda? Jedyne, co musisz zrobić, aby pomóc nam pobić rekord w > liczbie pobrań programu komputerowego w ciągu 24 godzin, to pobrać Firefoksa 3 > podczas Dnia Pobierania - nic więcej. Nie prosimy Cię o połknięcie miecza heheh dokladnie wszyscy fanatycy powinni LYKAC MIECZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Robert Ścisłowski skompromitowałes Polske byd IP: *.chello.pl 17.06.08, 13:38 A po cholerę bić rekord Guinessa dla jakiejś firmy? Płącą ci za to? Kompromitacja Polski? Kompromitacja to jest, że w naszym kraju jest największy odsetek firefoxowych naiwniaków na świecie. Przeglądarka jest spoko - ale to tylko produkt (na którym ktoś zarabia), jak wiele innych. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 FF jest ok, bo używa go Ojciec Rydzyk! 17.06.08, 13:39 Sam widziałem, że w laptopie Ojciec Tadeusz Rydzyk ma Fire Foxa, bo mówił, że dzięki temu nie atakują go kukisy i trole internetowe, czy jakieś libertyńskie ścierwa zaplute. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronn Re: Robert Ścisłowski skompromitowałes Polske byd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 13:50 A jak już padnie ten rekord to cała rzesza fanatyków firefoxa zorganizuje masowe onanizowanie się on-line. W ten sposób pobiją kolejny rekord. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Robert Ścisłowski skompromitowałes Polske byd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 13:53 I cała rzesza tirówek przyjmie na twarz efekt onanizowania i pobiją kolejny rekord. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art To nie jest FF 3.0 final tylko RC3 IP: *.238.78.3.ip.airbites.pl 17.06.08, 13:37 To ściema gazeta.pl Link jest do Firefoxa 3.0 RC3 a nie do finalnej wersji!!!!! Oto link Odpowiedz Link Zgłoś
tiges_wiz Re: To nie jest FF 3.0 final tylko RC3 17.06.08, 14:14 > Jeszcze nie wypuścili finalnej choć miała być 17.06.2008 przeciez jest jeszcze 17-ty .. czego sie pieklisz? Odpowiedz Link Zgłoś
morte_macabre Firefox 3 królem przeglądarek internetowych? 17.06.08, 13:37 Jaja sobie robicie z tymi powodami? "8. Możliwość pobicia rekordu Guinnessa w pobieraniu Firefoksa 9. Używanie Internet Explorera jest źle widziane w oczach wielu entuzjastów" Co to ma być? To ma byc powód dla poważnego człowieka? Jakieś śmieszne rekordy i że coś się komuś źle widzi? Ja rozumiem, że to na siłę, bo musi być 10 i basta, ale byście się bardziej postarali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Firefox 3 królem przeglądarek internetowych? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 13:39 fanatycy uwazaja te powody za wystarczajace, dla nich to jak najbardziej logiczne i normalne zachowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roland Re: Firefox 3 królem przeglądarek internetowych? IP: *.otp.pl 17.06.08, 13:41 Ro jest RC3! I w dodatku nie renderuje poprawnie. Przykład: www.osf-hdkdlaagaty.pl/news.php Chyba rzeczywiście media już oszalały i wciskają kit bez wazeliny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lkjhg Firefox 3 królem przeglądarek internetowych? IP: *.gdynia.mm.pl 17.06.08, 13:41 trele-morele napisał(a): > Premiera została zapowiedziana na 10 czasu PDT (ok. 17 w Warszawie). O 19:00 czasu polskiego! www.worldtimeserver.com/current_time_in_US-CA.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Grupy docelowe reklam skierowanych IE - FF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 13:43 Systemy do targetowania reklam pozwalają na dostosowanie przekazu w zależności od używanej przeglądarki i powszechnie wiadomo, że produkt typu luksusowy samochód jest ustawiony na "IE", a produkt typu piwo na "FF". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maz Firefox 3 królem przeglądarek internetowych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 13:44 Dziwnie, że podany jest link do ściągnięcia przeglądarki skoro jeszcze o tej porze dnia (13.43) nie miała premiery nigdzie na świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazel tov Firefox 3 królem przeglądarek internetowych? IP: *.chello.pl 17.06.08, 13:44 Ja używam produktu Mozilli jeszcze od czasów Firebirda. Zawsze razem !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robal UWAGA !!! To jest jeszcze RC3 !!!!! IP: 62.23.212.* 17.06.08, 13:45 Co za chamstwo ! To jest tylko RC3 a nie pełna wersja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: UWAGA !!! To jest jeszcze RC3 !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 13:50 Gość portalu: Robal napisał(a): > Co za chamstwo ! co w tym jest chamskiego? > To jest tylko RC3 a nie pełna wersja ! no i co z tego, i tak caly dzien kilkasz "refresh", sciagniesz to tak czy siak, oszolomie :> Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Zainstalowałem i chodzi jak PO, czyli do d... 17.06.08, 13:54 Co mi tu ścierwujecie, że jest takie dobre jak muli kompa jak bolszewizm. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r_m Firefox 3 królem przeglądarek internetowych? 17.06.08, 13:55 jak w operze wyłączyć reklamy flash na GW, w FF zrobił to automatyczne adblock? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszu Re: Firefox 3 królem przeglądarek internetowych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 14:59 Prawym przyciskiem - zablokuj zawartość i Ci blokuje to, co chcesz (a nie to, co chce blokować AdBlock) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gawen Re: Firefox 3 królem przeglądarek internetowych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 16:12 Najpierw naucz się pisać po polsku, zanim poprosisz o jakąkolwiek poradę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beno Re: Firefox 3 królem przeglądarek internetowych? IP: 89.100.67.* 17.06.08, 17:18 Gawen, na grzeczne pytanie udzielasz gburowatej odpowiedzi. W jego pytaniu nie było niczego "nie po polsku", jedyny błąd to początek zdania napisany małą literą, wielka litera na początku zdania nie jest jednak specyficzna dla języka polskiego. Opera z małej litery to już nie błąd, raczej wyraz upowszechnienia się tej przeglądarki. To jest tak, jak np. z samochodami - jeździmy mercedesem a nie Mercedesem. Za to w Twojej wypowiedzi słowo "najpierw" jest zupełnie zbędne, skoro w dalszej części zdania występuje słowo "zanim". To tautologia, częsty błąd, po polsku się tak nie powinno mówić, to tak jak "cofanie do tyłu" i "spadanie w dół". Taki błąd wyklucza Cię z grona purystów językowych, do którego, jak mniemam, chciałbyś się zaliczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Re: Firefox 3 królem przeglądarek internetowych? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.08, 10:12 k_r_m napisał: > jak w operze wyłączyć reklamy flash na GW, w FF zrobił to automatyczne adblock? musisz zdefiniować url filter polecam blog fanboya są tam zdefiniowane listy po których są filtrowane strony, wystarczy je wkleić do właściwego pliku www.fanboy.co.nz/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t0d żeby ff był królem potrzebuje wtyczki IP: *.uni.lodz.pl 17.06.08, 13:56 ff nie jest i nie będzie królem - dopóki ktoś nie wymyśli i nie napisze specjalnej wtyczki, która mu to umożliwi blokowanie reklam: wtyczka, obsługa gestów: wtyczka, obsługa poczty: nie ma, obsługa rss: wtyczka, transfery w oknie przeglądarki a nie zewnętrznym czymś: wtyczka.. a opera ma to wszystko wbudowane od początku.. kiepski artykuł sponsorowany Odpowiedz Link Zgłoś
roland.zerek Re: żeby ff był królem potrzebuje wtyczki 17.06.08, 14:03 Słabe argumenty. Stawiam też, że O ma te wszystkie ficzery w postaci wtyczek (mniejsza o nazwę). Jedynie te wtyczki bardziej się integrują z GUI. No i user może nie wiedzieć że to wtyczka, bo jest to przed nim ukrywane. Co do poczty? Jest Thunderbird i jak dla mnie tak jest OK. Tak czy siak - jest to wszystko kwestia gustu. Nie żebym bronił FF. Chociaż O nigdy mi nie przypadła szczerze mówiąc. 9.5 też... Odpowiedz Link Zgłoś
k_r_m Re: żeby ff był królem potrzebuje wtyczki 17.06.08, 14:05 to czemu opera nie blokuje mi reklam automatycznie? jak to skonfigurować? w ff instaluję adblocka i więcej o tym nie myślę? jak to zrobić w operze aby pozbyć się reklam z GW? czy dla opery jest web developer tool? coś jak colorzilla? MeasureIt (kroplomierz?) jeśli tak to się przesiadam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daro Re: żeby ff był królem potrzebuje wtyczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 14:09 Opera nie blokuje automatycznie zawartości stron i bardzo dobrze! Gdy pracowałem na Firefoxie to często blokował mi akurat te elementy strony, które nie były reklamami. Było to irytujące. W Operze sam decyduje, które elementy mają zostać zablokowane. A jak to zrobić? Bardzo proste. Klikasz PPM na stronie, wybierasz "Zablokuj zawartość..." Potem zaznaczasz co ma być blokowane i na koniec "Zastosuj". Odpowiedz Link Zgłoś
k_r_m Re: żeby ff był królem potrzebuje wtyczki 17.06.08, 14:45 no to już nie wiem o co chodzi, chciałem zrobic to co mi powiedziałeś, ale gdy otworzyłem teraz GW nie ma tam żadnych reklam we flashu, jakimś cudem się zablokowały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fooman Co za kretyn to pisał... IP: *.cs.nott.ac.uk 17.06.08, 13:56 Wersja która jest do ściągnięcia korzystając z linka w artykule to wersja Release Candidate 3, czyli jeszcze nie ostateczne wersja. Wersja ostateczna będzie miała premierę dzisiaj o 10 czasu PDT, czyli o polskiej 19:00. Ludzie nie ściągajcie tego, tylko trochę poczekajcie na wersję z ostatecznymi poprawkami. Ten artykuł to kompletna porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabla Firefox 3 królem przeglądarek internetowych? IP: 85.219.207.* 17.06.08, 13:57 chcialem nawet przejsc z ff na opere ale... -mechanizmy blokowania reklam przy adblocku sa cienkie -nie ma na opere piclens -fast dial na ff o wiele lepszy niz speed dial na opere -nie ma update scanner -czytnik rss w operze to żenada, w ff uzywam brief -klient ftp w ff wogole obsluga tych widgetow jest troche slaba to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adebe Opera 9.50 jest i tak lepsza IP: *.crowley.pl 17.06.08, 14:06 Opera 9.50 jest i tak lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabla Re: Opera 9.50 jest i tak lepsza IP: 85.219.207.* 17.06.08, 14:12 no to moze chociaz napisz w czym bo ja sprawdzilem 9.5 opere i nie bylo tam nic czego bym nie mial w ff Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: Opera 9.50 jest i tak lepsza 17.06.08, 14:27 To nie chodzi o to, czy opera ma czegoś więcej lub mniej. Chodzi o to, aby użytkownik opery czuł się lepszy. Stąd te zabawne porównania do sportowych samochodów. Czyżby użytkownicy opery traktowali ją jako swoiste internetowe przedłużenie penisa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Opera 9.50 jest i tak lepsza IP: *.chello.pl 17.06.08, 15:22 Idioci i maniacy są wśród użytkowników Opery, Firefoxa, Safari, IE, Flocka, itd. - zapewne ich odsetek w stosunku do normalnych użytkoników jest taki sam dla każdej przeglądarki. Wypisując bzdury o przedłużaniu penisów, etc. wpisujesz się niestety w nurt takiego zidiocenia/fanatyzmu: oceniasz człowieka na podstawie używanej przeglądarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Opera 9.50 jest i tak lepsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 15:25 > Idioci i maniacy są wśród użytkowników Opery, Firefoxa, Safari, IE, Flocka zdecydowanie najbardziej sa widoczni ci od fx Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: Opera 9.50 jest i tak lepsza 17.06.08, 18:33 Nie oceniam na podstawie przeglądarki tylko na podstawie tego jak oceniane osoby oceniają innych na podstawie używanej przeglądarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Opera 9.50 jest i tak lepsza IP: *.chello.pl 17.06.08, 15:17 Pierwsza opcja z brzegu: Opera 9.50 po wpisaniu słowa w pasku adresu przeszukuje treść odwiedzonych wcześniej stron - nie tylko tytuły i adresy jak Firefox 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Re: Opera 9.50 jest i tak lepsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.08, 10:19 jak dla kogo, obie podobne, funkcjonalność na takim samym poziomie, to tylko kwestia przyzwyczajenia do sposobu użytkowania tych przeglądarek ja mam i ff i operę (teraz w wersjach 3.0 i 9.5), osobiście używam opery, gdyż lepiej się z nią czuję, ale moja partnerka używa firefoxa, gdyż akurat to ff jej przypadł do gustu i tyle różnic mających świadczyć o tym, że któraś z nich jest lepsza nie można stwierdzić "nieuzbrojonym" okiem :) Odpowiedz Link Zgłoś