flisvos 14.11.06, 20:51 czy ktos z was wie moze co sie dzieje z nasza kolezanka? dawno sie nie odzywala i zaczyna mnie to martwic. jesli macie jakies info napiszcie. pozdrawiam iza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek1f 8 listopada pisał Bebiaczek o Atenach...:-) 14.11.06, 22:04 tu właśnie. Może tam jest...? Jeszcze chwila spokoju. Odpowiedz Link
flisvos Re: 8 listopada pisał Bebiaczek o Atenach...:-) 14.11.06, 22:23 no wlasnei ale jej 6dni nie ma i nawet na czat nei zaglada mam nadzieje ze ma tylko duzo pracy pozdrawiam i bebiak odezwij sie w koncu Odpowiedz Link
bebiak Re: 8 listopada pisał Bebiaczek o Atenach...:-) 14.11.06, 23:40 Ojojoj..Fli moy... Signomi, signomi, ale... wzruszyłam się pyszczku mój słodki)) Zaganiana jestem jak licho: byłam dziś w teatrze i właśnie uporałam się z wysyłką zdjęć (robiłam a jakże, nawet sporo, potem rozsyłam tu i tam). Nie było mnie kilka dni (byłam na Mazurach), ale pisałam Basi o tym wyjeździe Na przestrzeni tygodnia ze 3-4 razy w kinie bo jakośtak wyszło... Echhh, naprawdę jestem zaganiana jak licho, ale wszystko ze mną w porządku. Ciebie przepraszam bardzo - wiem, że nie masz z kim wina popijać)) A podejrzenie Jacka nawet mi się podobało - hmmmm, nie masz jakiejś mocy, żeby mnie tak tam przenieść w dniu, w którym podejrzewasz, że mogę tam właśnie być? Wdzięczna byłabym okrutnie!!! Ściskam Was oboje Odpowiedz Link
bachula_gr Re: 8 listopada pisał Bebiaczek o Atenach...:-) 15.11.06, 08:36 bebiak napisała: > Nie było mnie kilka dni (byłam na Mazurach), ale pisałam Basi o tym wyjeździe: ( Potwierdzam, ze Bebiak byla na tych Mazurach bo dostalam dow3od rzeczowy w postaci foto (dzieki!). PS- Bebiak: odwoluje poszukiwania tanczacej M. bo nawet w wydawnictwie nie maja. Odpowiedz Link
bebiak Re: 8 listopada pisał Bebiaczek o Atenach...:-) 15.11.06, 09:37 bachula_gr napisała: > Potwierdzam, ze Bebiak byla na tych Mazurach bo dostalam dow3od rzeczowy w > postaci foto (dzieki!). Do Fli też wysłałam, ale już po wszczęciu przez biedną poszukiwań bo dopiero wczoraj wieczorem (z przeprosinami i dla uspokojenia, he he!!!) - Tobie pisałam o wyjeździe w środę (bom w czwartek wyjeżdżała) > PS- Bebiak: odwoluje poszukiwania tanczacej M. bo nawet w wydawnictwie nie >maja. Naprawdę? Ale numer? I dlaczego tylko z nią jest taki problem? Jak coś to zawsze napisz - będziemy tu szukać. Uściski. B. Odpowiedz Link
flisvos Re: 8 listopada pisał Bebiaczek o Atenach...:-) 15.11.06, 17:57 och jak sie ciesz,ze jestes!!! a mazur zazdroszcze,a i dzieki za fotki przynajmniej wirtualnie sie tam przenioslam ps bebiak, no nie tylko o winko chodzi Odpowiedz Link
bebiak Re: 8 listopada pisał Bebiaczek o Atenach...:-) 15.11.06, 18:23 flisvos napisała: > bebiak, no nie tylko o winko chodzi He he he, wiem..., echhh, mam nadzieję, że nie tylko, Fli moy I cieszę się, że fotki sprawiły Ci radość U mnie fatalnie, bo czasem mam przerwę w pracy [jak teraz] i mogłabym wdepnąć do pokoju na moment ale tu nie mogę, bo nie mam czegoś zainstalowanego, a w służbowym komputerze grzebała nie będę - ot, problem, i tylko w chatce mogę a tam jakoś ostatnio nieczęsto bywam w cywilizowanych godzinach Uściski Fli Odpowiedz Link