matheos2 13.02.07, 13:45 Kochani, wczoraj nasza Marta miała Urodziny i ja tez o ty zapomniałem jak to można powiedzieć zgodnie z naszą ostatnia lekcją "η κωλοφίλοσ". ΅Wszystkiego najlepszego albo "χρόνια πολλά!!!!!" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grecja-ellada Re: Urodziny Marty!!! 13.02.07, 14:35 zaskoczyliście mnie ogromnie ! Dziękuje bardzo, bardzo za pamięć i milusie życzenia urodzinowe. Buźka (cmok, cmok) filakia a jakże po grecku niech też będzie ! Odpowiedz Link
chiara76 Re: Urodziny Marty!!! 13.02.07, 15:46 o, to najlepszego Niech Ci się wiedzie i niech się spełnią marzenia dotyczące Grecji i nie tylko. Odpowiedz Link
tomaszkozlowski1 Re: Urodziny Marty!!! 13.02.07, 17:04 Mnóstwo Grecji na każdy dzień! Kolorowych marzeń i niech chociaż część się spełni! Tomek Odpowiedz Link
grecja-ellada Re: Urodziny Marty!!! 13.02.07, 19:35 tomaszkozlowski1 napisał: > Mnóstwo Grecji na każdy dzień! Kolorowych marzeń i niech chociaż część się > spełni! Jesteście Kochani zarówno Ty Tomku jak i Matheo, Nagare, Chiara dziękuje bardzo, bardzo za maile i tu za życzenia - wszystkim wysyłam buziaki i ściskam tak wirtualnie Odpowiedz Link
grecja-ellada Re: Urodziny Marty!!! 13.02.07, 19:32 Matheo chce Ci podziękować za pamięć i niespodziankę jaką sprawiłeś mi zakładając tego posta Buziaki ! Odpowiedz Link
bah77 Re: Urodziny Marty!!! 13.02.07, 20:12 Dołączam się do życzeń - Oby dla Niej greckie niebo było zawsze tak przychylne: tiny.pl/cq61 bah77 Odpowiedz Link
grecja-ellada Re: Urodziny Marty!!! 13.02.07, 21:37 Czy ja tu tj na zdjęciu widze serce ? a może moja wyobraźnia tak mi podpowiada niemniej bardzo mi się podoba i dziękuje Ci bardzo Bah Uściski i buziaki przesyłam dla Ciebie ! Odpowiedz Link
matheos2 Re: Urodziny Marty!!! 13.02.07, 22:22 Martusiu i tak mi wstyd za spóżnienie jednodniowe, jeszcze raz wszystkiego miodem tymiankowym pachnącego... Odpowiedz Link
grecja-ellada Re: Urodziny Marty!!! 13.02.07, 23:34 matheos2 napisał: > .......wszystkiego miodem tymiankowym pachnącego... piękne życzenia i nie martw się i nie wstydź bo nie masz czego, taki poślizg jednodniowy to żadne spóźnienie ściskam Cię Marta Odpowiedz Link
bah77 Re: Urodziny Marty!!! 14.02.07, 07:43 Tak, Autorka fotki ujrzała i uwieczniła Serce nad Kretą... Pozdrawiam bah77 Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Urodziny Marty!!! 13.02.07, 22:32 Marta, najlepszego prywatnie i zawodowo!!!! PS - co z planami na M. przed Pascha? Przyjedziecie? Odpowiedz Link
bebicka Re: Urodziny Marty!!! 13.02.07, 23:24 Oj to ja tez spiesze z zyczeniami!!!! Starsznie mi sie spodobalo to co napisal Tomek wiec Tomku wybacz i pozwol ze sie dolacze i rowniez: Mnostwa Grecji kazdego dnia pozycze naj naj najserdeczniej pozdrawiam Maraska Odpowiedz Link
amigo50 No, to ładne kwiatki... 13.02.07, 23:45 ...Ci przesyłam Martusiu. Co prawda jedynie wirtualne i spóźnione, ale za to jak je wstawisz do wazonu, to będą stały bardzo długo ) Martusiu! Usprawiedliwiał się nie będę, że spóźnione, że zapomniałem, że...itd. Nie będę się usprawiedliwiał, bo ja po prostu nie wiedziałem! ( Nie wiedziałem, ale teraz już wiem i z całego serca życzę Ci wszystkiego tego co Ty byś sobie życzyła ale nie masz odwagi. Życzę żeby to wszystko Ci się spełniło a okruchów z tego nadmiaru szczęścia żeby i dla nas starczyło. Wykorzystując sytuację ściskam i całuję Cię serdecznie...i niech nikt nie nazywa tego molestowaniem! ) Odpowiedz Link
grecja-ellada Re: No, to ładne kwiatki... 14.02.07, 00:40 amigo50 napisał: > ...Ci przesyłam Martusiu. Co prawda jedynie wirtualne i spóźnione, ale za to > jak je wstawisz do wazonu, to będą stały bardzo długo ) śliczne kwiatuszki dostałam od Ciebie Amigo i przecudnie powiem Ci wyglądają w wazonie i napewno dłuuugo postoją > Martusiu! Usprawiedliwiał się nie będę, że spóźnione, że zapomniałem, że...itd. > Nie będę się usprawiedliwiał, bo ja po prostu nie wiedziałem! ( Wiem, wiem że nie wiedziałeś, skromna ze mnie osoba i nie mam w naturze chwalić się takimi datami ... czym innym jest data wylotu - mając bilet nie umiem tego skrywać > Nie wiedziałem, ale teraz już wiem i z całego serca życzę Ci wszystkiego tego > co Ty byś sobie życzyła ale nie masz odwagi. Życzę żeby to wszystko Ci się > spełniło a okruchów z tego nadmiaru szczęścia żeby i dla nas starczyło. Ach jakież śliczne życzenia i piękne i jak tu się nie uśmiechać a niech tam bedę > Wykorzystując sytuację ściskam i całuję Cię serdecznie...i niech nikt nie > nazywa tego molestowaniem! ) hihi a niech tak tylko ktoś spróbuje powiedzieć (pomyśleć) nonono ! Ja też Cię Amigo ściskam i pozdrawiam Marta Odpowiedz Link
grecja-ellada Re: Urodziny Marty!!! 14.02.07, 00:25 bebicka napisała: > Oj to ja tez spiesze z zyczeniami!!!! > ...dolacze i rowniez: Mnostwa Grecji kazdego dnia pozycze > naj naj najserdeczniej Bebicko bardzo Ci dziękuje za tą Grecje choć zapożyczona powiedz sama czy my hellenofile pragniemy na codzień coś innego niż tej Grecji, ja myśle osobiście że nie Uściski i buziaki Ci przesyłam Odpowiedz Link
grecja-ellada Re: Urodziny Marty!!! 14.02.07, 00:19 bachula_gr napisała: > Marta, najlepszego prywatnie i zawodowo!!!! dziękuje bardzo, bardzo > PS - co z planami na M. przed Pascha? Przyjedziecie? plany niestety jak widze wezmą w łeb, natłok pracy która dowala mi niesamowicie każdego dnia. Jak sama widzisz marzenia i piękne plany odsuwają się na bok buuu Odpowiedz Link
greeks Spóznione,ale najszczersze:) Niech Ci zawsze 14.02.07, 08:08 i wszedzie świeci greckie słońcePozdrowienia Odpowiedz Link
barbelek Re: Urodziny Marty!!! 14.02.07, 22:27 Marto- także spóźnione, ale naprawdę szczere: dużo szczęścia i słodyczy Krzysztof z Gdańska Ci życzy Odpowiedz Link
grecja-ellada Dziękuje za śliczne życzenia :) 15.02.07, 13:23 Wiem, wiem dzień urodzin jest już przeszłością, jednak chce Wam serdecznie podziękować za przemiłe słowa i życzenia kierowane pod moim adresem Zaskoczyliście mnie niesamowicie tym, że pamiętaliście tu ukłon do Matheo a wyjawię Wam pewien pomysł, który za mną łazikuje od kiedy natknęłam się na szansę wylotu w kwietniu na Zakinthos myśle o tym non-stop, miesza mi to plany gdyż jako pierwszą w tym roku planowałam Kretę i co tu począć ? hihi Odpowiedz Link
gacek95 Re: Dziękuje za śliczne życzenia :) 15.02.07, 13:43 Ńo to życzę Ci dwóch urodzinowych wyjazdów: najpierw na Zakinthos a potem na Kretę i dużo zdrowia Odpowiedz Link
bebicka Zakynthos 15.02.07, 19:37 Marto a czy ta szansa to wylot z biurem podrozy? czy jakos bardziej skomplikowana sprawa??? Mi sie z kolei marzy wylot na tydzien w dlugi weekend majowy, to jedeyny termin kiedy moglabym poleciec...raz jeszcze Ale moj maz nie moze a samej mnie nie chce puscic przekonuje, namawiam...echch pozdrawiam maraska Odpowiedz Link
bebicka Re: Zakynthos 17.02.07, 22:13 I wcielo chyba mojego maila...kurka blaszka Marta daj znac czy dostalas czy nie, napisze jeszcze raz bo teraz juz nie mam czasu...niech to Maraska Odpowiedz Link
grecja-ellada Re: Zakynthos 17.02.07, 23:24 maila ode mnie powinnaś mieć już na skrzynce odbiorczej Marta Odpowiedz Link
matheos2 Re: Urodziny Marty!!! 15.02.07, 21:25 No tak w moją wypowiedź wkradł się błąd ortograficzny, ale już teraz napiszę poprawnie "ο κωλωφίλοζ" mam nadzieję..... Odpowiedz Link
ewamalgorzata Re: Urodziny Marty!!! 17.02.07, 13:34 Martusia cholernie spóźnione ale bardzo szczere, staropolskie- bo po grecku to jak max "dzień dobry"- Sto lat! Odpowiedz Link