jacek1f 05.04.07, 12:38 zeby wszechswiat sie do Was usmiechnal wiosennie. (albo jak to mowia po grecku w Wielkim Weselu: "Krystina nie spi" !! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bob75rob1 Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 05.04.07, 12:45 Dziękujemy i wzajemnie! Pozdrawiamy z letniej już Chanii! Gosia & Bartek Odpowiedz Link
grecja-ellada Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 05.04.07, 13:01 I ja życzę dużo słonka na każdy dzień, beczących baranków w święta i samych kolorowych dni Odpowiedz Link
edorka1 Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 05.04.07, 14:14 Wszelkiej Dobroci )). A tym co w Elladzie - pysznego pieczonego barana i żebyście nie ogłuchli od strzelania ))). Odpowiedz Link
chiara76 Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 05.04.07, 14:48 Najlepszego Odpowiedz Link
megalonissos Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 05.04.07, 15:58 Alifos Anesti ! Kalo Pascha dla wszystkich hellenofilów . Odpowiedz Link
hania404 Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 05.04.07, 20:24 dla tych co w Lechistanie i dla tych co w Helladzie: wesołych świąt Odpowiedz Link
takis3 Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 05.04.07, 20:51 Wszelkiej maści czytającym i pozytywnie Helladą zakręconym .... zdrowych, pogodnych,jajcarskich Świąt,Kalo Pasha i mokrego śmingusa!!! takis3 Odpowiedz Link
tomaszkozlowski1 Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 05.04.07, 21:03 Radosnych i zdrowych Świąt, korzystania z wiosennej aury, która się zapowiada, no i kuszących helleńskich planów i marzeń Odpowiedz Link
acek2004 Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 06.04.07, 14:18 Radosci wszelkich i slonca, slonca, slonca i slonca i...... a Odpowiedz Link
chiara76 uwaga!uwaga;) Wiadomość od Bebiaka! 06.04.07, 14:20 Bebiak niestety ma awarię netu i nie może sama przed Świętami skrobnąć nam Życzeń, więc poprosiła mnie, abym napisała, że życzy nam Kalo Pascha! Na pewno sama się odezwie, jak tylko usuną jej awarię! Odpowiedz Link
neronka dla wszystkich hellenofilów 06.04.07, 16:59 Wszystkiego dobrego, radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych)). Odpowiedz Link
barbelek Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 06.04.07, 22:51 Również chciałbym się dołączyć do życzeń- wszystkim forumowiczom zdrowych, pogodnych Świąt Wielkiej Nocy życzy żółtodziób Odpowiedz Link
anabella19 Re:Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pascha 07.04.07, 01:14 Wszystkim miłośnikom Hellady życzę radosnych, spokojnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i wesołej zabawy w lany poniedziałek ) anabelka Odpowiedz Link
gacek95 Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 07.04.07, 08:50 Wesołych i dłuuużących się w miłym gronie Świąt życzy gacek95. A bo Barbelka-po tym jak brawurowo kupiłeś bilety to chyba już nie jesteś taki znowu żółtodziób. Odpowiedz Link
anitasz30 Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 07.04.07, 09:37 Radosnych i Cieplutkich swiat Wielkanocnych, Wesolego jajka i smigajacego po talerzu zajaca, oraz mooookreeeeegoooooo Dungusa zycze ja czyli Anita Odpowiedz Link
ywwy Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 07.04.07, 14:14 Życzę wszystkim kochanym " Grekom" Wesołych Świąt Odpowiedz Link
bebicka Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 07.04.07, 18:38 Ja tez sie dolaczam zyczac spokojnych, slonecznych i sloooodkich Swiat. I mnostwo czekoladowego Zajaczka Maraska Odpowiedz Link
ewamalgorzata Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 07.04.07, 19:13 Ja się dołączam Choć mam wrażenie, ze wszystkiego, czego życzyć się da - już ktoś przede mną "pozyczył" - więc się tylko w skrócie powtórzę: Zielono - żółtych, jajecznych, babkowatych i mazurkowatych Świąt Dla wszystkich grekofanów, grekofanek, grekofilów, grekofilek, grekomaniaków, grekomaniaczek - i wszystkich innych czytających to forum Odpowiedz Link
bebiak Re: Kalo Pascha:-) Radosnych Swiat:) 07.04.07, 20:23 He he .. nie jestem u siebie ale tu gdzie jestem jest internet Tak na moment przyszlam do Was... Kalo Pascha, Kalo Pascha ode mnie z moich wlasnych lapek piszacych na klawiaturze)) Nich Wam bedzie cieplo, cudownie niespokojnie, pogodnie, radosnie, slonecznie... Niech bedzie pieknie Kalo Pascha!! .. i jeszcze do "Polek w Grecji" musze... musze... ciagnie... wow... Aaaa, tu brak polskich liter - sorry Odpowiedz Link
nagare Re: Kalo Pascha:-) Radosnych Swiat:) 08.04.07, 11:00 Wesołych, Pogodnych Świąt Wam wszystkim Odpowiedz Link
q3a1 Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 08.04.07, 20:44 To ja też składam - może późno (szpital cholerny) ale zawsze: Wszystkiego najlepszego i zdrowia, dużżżżżżooo zdrowia, żeby greckie marzenia realizować! Pozdrawiam, q3a Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 10.04.07, 15:26 foto-paschalne zdjecia dla wielbicieli baranow i nie tylko: fotoforum.gazeta.pl/72,2,882,60484875,60484875,0,2.html?v=2 Odpowiedz Link