Dodaj do ulubionych

Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pascha

05.04.07, 12:38
zeby wszechswiat sie do Was usmiechnal wiosennie.

(albo jak to mowia po grecku w Wielkim Weselu: "Krystina nie spi" !!

smile
Obserwuj wątek
    • bob75rob1 Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 05.04.07, 12:45
      Dziękujemy i wzajemnie!

Pozdrawiamy z letniej już Chanii!
      Gosia & Bartek
      • grecja-ellada Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 05.04.07, 13:01
        I ja życzę dużo słonka na każdy dzień, beczących baranków w święta i samych
        kolorowych dni smile
        • edorka1 Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 05.04.07, 14:14
          Wszelkiej Dobroci smile)).
          A tym co w Elladzie - pysznego pieczonego barana i żebyście nie ogłuchli od
          strzelania smile))).
    • chiara76 Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 05.04.07, 14:48
      Najlepszegosmile
      • megalonissos Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 05.04.07, 15:58
        Alifos Anesti ! Kalo Pascha dla wszystkich hellenofilów .
    • hania404 Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 05.04.07, 20:24
      dla tych co w Lechistanie i dla tych co w Helladzie: wesołych świątsmile
      • takis3 Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 05.04.07, 20:51
        Wszelkiej maści czytającym i pozytywnie Helladą zakręconym ....
        zdrowych, pogodnych,jajcarskich Świąt,Kalo Pasha i mokrego śmingusa!!!

takis3
    • tomaszkozlowski1 Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 05.04.07, 21:03
      Radosnych i zdrowych Świąt, korzystania z wiosennej aury, która się zapowiada,
      no i kuszących helleńskich planów i marzeń smile
      • acek2004 Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 06.04.07, 14:18
        Radosci wszelkich i slonca, slonca, slonca i slonca i......

a
    • chiara76 uwaga!uwaga;) Wiadomość od Bebiaka! 06.04.07, 14:20
      Bebiak niestety ma awarię netu i nie może sama przed Świętami skrobnąć nam
      Życzeń, więc poprosiła mnie, abym napisała, że życzy nam Kalo Pascha! Na pewno
      sama się odezwie, jak tylko usuną jej awarię!
      • neronka dla wszystkich hellenofilów 06.04.07, 16:59
        Wszystkiego dobrego, radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnychsmile)).
        • jacek1f dl aBebiaka tez życzymy:-) n/t 06.04.07, 17:44
    • barbelek Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 06.04.07, 22:51
      Również chciałbym się dołączyć do życzeń- wszystkim forumowiczom zdrowych,
      pogodnych Świąt Wielkiej Nocy życzy żółtodziób
      • anabella19 Re:Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pascha 07.04.07, 01:14
        Wszystkim miłośnikom Hellady życzę radosnych, spokojnych Świąt Wielkanocnych,
        smacznego jajka i wesołej zabawy w lany poniedziałek smile)
        anabelka
      • gacek95 Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 07.04.07, 08:50
        Wesołych i dłuuużących się w miłym gronie Świąt życzy gacek95.
        A bo Barbelka-po tym jak brawurowo kupiłeś bilety to chyba już nie jesteś taki
        znowu żółtodziób.
    • anitasz30 Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 07.04.07, 09:37
      Radosnych i Cieplutkich swiat Wielkanocnych, Wesolego jajka smile i smigajacego po
      talerzu zajaca, oraz mooookreeeeegoooooo Dungusa zycze jasmile czyli Anita smile
      • ywwy Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 07.04.07, 14:14
        Życzę wszystkim kochanym " Grekom" Wesołych Świąt smile
        • bebicka Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 07.04.07, 18:38
          Ja tez sie dolaczam zyczac spokojnych, slonecznych i sloooodkich Swiat. I
          mnostwo czekoladowego Zajaczka
          Maraska
    • ewamalgorzata Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 07.04.07, 19:13
      Ja się dołączamsmile Choć mam wrażenie, ze wszystkiego, czego życzyć się da - już
      ktoś przede mną "pozyczył" - więc się tylko w skrócie powtórzę: Zielono -
      żółtych, jajecznych, babkowatych i mazurkowatych Świątsmile Dla wszystkich
      grekofanów, grekofanek, grekofilów, grekofilek, grekomaniaków, grekomaniaczek -
      i wszystkich innych czytających to forumsmile
      • bebiak Re: Kalo Pascha:-) Radosnych Swiat:) 07.04.07, 20:23
        He he .. nie jestem u siebie ale tu gdzie jestem jest internetsmile Tak na moment
        przyszlam do Was... Kalo Pascha, Kalo Pascha ode mnie z moich wlasnych lapek
        piszacych na klawiaturzesmile))
        Nich Wam bedzie cieplo, cudownie niespokojnie, pogodnie, radosnie,
        slonecznie... Niech bedzie pieknie smile
        Kalo Pascha!!
        .. i jeszcze do "Polek w Grecji" musze... musze... ciagnie... wow...

Aaaa, tu brak polskich liter - sorry
        • nagare Re: Kalo Pascha:-) Radosnych Swiat:) 08.04.07, 11:00
          Wesołych, Pogodnych Świąt Wam wszystkim smile
    • q3a1 Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 08.04.07, 20:44
      To ja też składam - może późno (szpital cholerny) ale zawsze: Wszystkiego
      najlepszego i zdrowia, dużżżżżżooo zdrowia, żeby greckie marzenia realizować!

Pozdrawiam,
      q3a
    • bachula_gr Re: Christos Anesti! Kochani wszyscy i Kalo Pasch 10.04.07, 15:26
      foto-paschalne zdjecia dla wielbicieli baranow i nie tylko:
      fotoforum.gazeta.pl/72,2,882,60484875,60484875,0,2.html?v=2
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka