Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pytanie do dziewczyn

14.04.04, 14:49
    Hej,
    Czy od roweru grubną nogi?
    A jeśli tak to co: łydki, uda?
    Pozdr.
    M.
    Obserwuj wątek
      • Gość: otherside Re: Pytanie do dziewczyn IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.04.04, 14:56
        Biorąc pod uwagę, że niby żadne pytanie nie jest głupie odpowiem: nie.
        • Gość: M. Re: Pytanie do dziewczyn IP: 195.92.39.* 14.04.04, 15:10
          Chodziło mi o to jesli ktoś codziennie bedzie jezdzil przez godzinke to czy mu
          nie urosna miesnie jak u kulturystki?
          M.
        • mefju Re: Pytanie do dziewczyn 14.04.04, 17:44
          na pewno?
          www.cyclingnews.com/track.php?id=photos/2004/apr04/trackwc_rd3/day1/FN308
          www.cyclingnews.com/track.php?id=photos/2004/apr04/trackwc_rd3/day1/FN073
          www.cyclingnews.com/track.php?id=photos/2004/apr04/trackwc_rd3/day1/FN122
          • Gość: mm Re: Pytanie do dziewczyn IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 12:27
            uwierz mi, ze tym paniom łydeczki nie urosły od rekreacyjnego jeżdżenia
            godzinkę dziennie. To są godziny (kilka dziennie) cięzkiej pracy, do tego
            siłownie i sprejalne diety. i to się nie dzieje "od razu" tylko buduje się
            takie kształty latami.
            Ja trenowałam siatkówkę i możesz mi wierzyć, ze łydy (podobne do tych na
            zdjęciu) pojawiały się sezonie intensywnych treningów - a "schodziły" niestety
            (wtedy dla mnie to było niestety) bardzo szybko po ich zaprzestaniu.
            Także pedałuj do woli, jeśli nie będziesz "pracować po piachu" po parę razy w
            tygodniu po parę godzin, a jeździć godzinkę dziennie po parku to złapiesz co
            najwyżej ładna linię. "Łydy" ci nie grożą. My jeździliśmy całe poprzednie lato
            dość inensywnie, co weekend długie wyprawy po górach dołach i piachu i moje
            nogi nawet w niewielkiej części nie przypominały tego co na zdjęciach!
            miłej jazdy :-)
      • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: Pytanie do dziewczyn 14.04.04, 17:48
        Wszystko, kobietto. Wszystko "grubnie" :)
        Zartuje.
        To zalezy jak jezdzisz. Szybkosc przy malym obciazeniu = spalanie tluszczu.
        Powolnosc przy duzym obciazeniu = przyrost masy miesniowej.
        • klymenystra rower a seks :/ 15.04.04, 19:57
          podob no ciezej osignac orgazm... no. i rozstepy sie moga zrobic. ale to trza
          duzo jezdzic . chyba :/
        • Gość: olo Re: Pytanie do dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.04, 11:57
          Nie zgrubną. Chyba, że podrasujesz sterydami.
      • Gość: Olik1980 Re: Pytanie do dziewczyn IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.04.04, 08:38
        Zależy ile ich zjadasz ;-PP
        Przeciez rower jest zalecany w leczeniu otyłości/nadwagi...
        Po h dziennie wydłużą Ci się łydki, podniesie i zmniejszy tyłek, uda będą
        silniejsze.
        • Gość: Hello Re: Pytanie do dziewczyn IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.04.04, 15:49
          Jeżdżę codziennie do pracy (czyli w obie strony niecała godzinka dziennie)
          średnim tempem od ok. 2 tygodni. "Nadrosły" mi mięśnie nad kolanami - niefajnie
          to wygląda, ale to nie od samego roweru raczej - chyba uaktywniaja się mięśnie
          nóg, silne kiedyś przez uprawianie tenisa ziemnego.
          • madzia.er Re: Pytanie do dziewczyn 30.04.04, 16:22
            Ja w sezonie do pracy jeżdżę rowerkiem, 15 km w jedną stronę, droga powrotna w
            większości pod lekką górkę. W tamtym roku strasznie mi poszło w łydki. Ale
            później sobie przypomniałam o zasadach treningu na siłowni. Żeby mięśnie nie
            rosły, tylko się ładnie wysmukliły, trzeba wielu powtórzeń z minimalnym
            obciążeniem. Żeby mięśnie rosły- mało powtórzeń z dużym obciążeniem. I to jest
            rozwiązanie. Ja zawsze dawałam bieg 4,5, czasem 6, i musiałam mocno depnąć żeby
            jechać, ale lubiłam czuć jak mięśnie pracują.... i to był mój błąd. Teraz
            jeżdżę 1,2, góra 3, pedałuję jak wściekła chociaż stoję prawie w miejscu ale
            efekty już widzę. Łydki nie rosną a uda robią się szczuplejsze. Jest to co
            prawda strasznie wkurzający sposób poruszania się na rowerze, ale cel uświęca
            środki ;-D
            • Gość: mona Re: Pytanie do dziewczyn IP: *.gawex.pl / 81.15.132.* 29.05.04, 00:25
              Wielkie dzięki dla madzi!!! Na pewno wprowadzę w życie twoje rady. Od jakiegoś
              czasu jeżdże na rowerze dość często. Obawiałam się przyrostu masy mięśniowej,
              ale nie zastanawiałam się nad tym, że mogę mieć na to wpływ. Dzięki!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka