Gość: poszukiwacz IP: *.it / 62.233.189.* 16.05.04, 10:12 gdzie są dobre [i niezbyt drogie] sklepy z rowerami w lublinie??? nie chodzi mi o rowery wyczynowe, ale zwykły, trwały, dobry, wygodny, chętnie niedrogi rower do jazdy po mieście Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Biba Re: sklepy rowerowe w lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 14:20 Witam nie jestem z Lublina tylko z Tarnobrzega ale chyba mogę polecić sieć sklepów ROJAX www.rojax.pl mają opanowane podkarpacie i jest sklep w Lublinie byłem tam kiedyś jadąc nad Białe po fotelik dla dziecka .Fachowość ok ale uprzejmością obsługi nie grzeszą w Tarnobrzegu oczywiście czasami wolę jechać do Rzeszowa tam mają dwa sklepy i hurtownię żeby coś się zapytać czy kupić. Link Zgłoś
Gość: tm Re: sklepy rowerowe w lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 22:46 na Zana koło Leclerca, jadąc od ronda (tego od ul. Wileńskiej) po prawej stronie za Leclerkiem zobaczysz duży napis "rowery" - sklep jest dość dobrze wyposażony i ma nienajgorszych sprzedawców Link Zgłoś