Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rower kross a go sport

01.05.13, 16:48
    Chcę kupić chłopcu na komunię rower i zastanawiam się który będzie lepszy www.olimpiasport.pl/produkt/334.8141.2.htm lub www.galeriamalta.pl/promocje-biezace,0,1672.html podobno dwa produkowane są przez markę kross.
    Obserwuj wątek
      • gom1 Re: Rower kross a go sport 01.05.13, 17:14
        Przy tej klasie sprzętu należy kierować się wyłącznie zmysłem wzroku lub portfelem. Weź tańszy albo (jeśli cena nie ma znaczenia) ładniejszy.
      • Gość: Jola908@o2.pl Re: Rower kross a go sport IP: *.leon.com.pl 09.05.13, 14:53
        Ja bym wzięła coś z Krossa mają dużo tego w internecie: Rowery Kross junior Kross to pewna marka a nie badziew z marketu co Ci sie rozwali po sezonie...
        • Gość: mmm Re: Rower kross a go sport IP: *.icpnet.pl 09.05.13, 22:33
          weź pierwszy, różnica w cenie niewielka, a kross lepiej się prezentuje na komunię ;)

taki z napisem go-sport to wiocha, w oczach dziecka równie dobrze mogłabyś kupić z napisem biedronka, jedno i drugie to market...
      • Gość: t69 Re: Rower kross a go sport IP: *.dynamic.chello.pl 01.06.13, 12:08
        Jeśli chcesz fajne rowery krossa dla komunistów :) to polecam zajrzeć tutaj i przejrzeć rowery z kołami 24 cale.
      • bimota Re: Rower kross a go sport 14.08.13, 12:41
        A CO W NIM PORZADNEGO ?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka