Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

strona Nocnej Masy

11.08.04, 01:24
    powoli powstaje strona Nocnej Masy: 62.29.135.56/nmk/ (adres
    tymczasowy) na razie jest to wczesna wersja alfa - prosze o podsylanie
    sugestii, tekstow, linkow, itp. do umieszczenia na tej stronie - mail jest
    podany na stronie.
    Obserwuj wątek
      • beczus Re: strona Nocnej Masy 11.08.04, 06:15
        Witam.Swietny pomysl,mam problem zeby wejsc ale jak bedzie juz chodzila mozna
        bedzie wpisywac propozycje tras,omawiac sprzet oswietleniowy oraz odblaskowy
        ceny,sklepy,parametry techniczne.Pokazywac na zdjeciach jak wyglada rowerzysta
        noca,aby inni mogli przekonac sie ze warto dbac o bezpieczenstwo.
        • skeler Re: strona Nocnej Masy 11.08.04, 09:50
          jak spie, to zwykle wylaczam kompa, bo nie mam jeszcze cichego chlodzenia
          wodnego i czaem chce sie dobrze wyspac... komp sie wlacza automatycznie przed 8
          zeby mnie powoli budzil...
          • nemka27 Re: strona Nocnej Masy 11.08.04, 10:30
            hahahaha....dawniej uzywano koguta, pozniej budzika z teraz kompa zeby sie
            obudzic...niezle...ale ten postep cywilizacyjny leci do przodu....pozdrawiam
            • skeler Re: strona Nocnej Masy 11.08.04, 23:57
              moj komputer ma ta zalete, ze zaraz jak sie wlaczy jest cichy i dopiero jak sie
              zacznie nagrzewac, to wiatraczki przyspieszaja (a ze przy nim nie siedze i go
              nie obciazam, to trwa to troche dluzej ;-).

ale wracajac do tematu strony - nadal czekam na sugestie, gotowe teksty do
              umieszczenia, itp.
      • yoshee Re: strona Nocnej Masy 15.08.04, 21:12
        Nie obraź się ;] Ale logo nocnej kojarzy mi sie z sierpem i młotem :))) Stronka
        spoko :)

A jak wrócę z moich "sierpniowych wakacji" to zabieram się za jakieś wspaniałe
        grafiki dla masy, stronek masy itepe ;]

Pozdrawiam,
        Yosh
        • skeler Re: strona Nocnej Masy 15.08.04, 23:24
          to nie mial byc sierp, tylko polksiezyc (wzorowany na kulturze arabskiej) -
          chyba znakomite logo dla nocnych terrorystow? ;-)
      • incognitos Re: strona Nocnej Masy 16.08.04, 08:34
        e tam...mi sie zdaje ze ta nosna mase mozna by podciagnac pod zwykla mase...tzn
        chodzi mi o strony...przeciez tam i tak jest prawie to samo...a co do linkow to
        wydaje mi sie ze mozna by dac cos ze sklepow internetowych zajmujacych sie
        sprzedaza odblaskow i tych wszystkich innych w rozsadnej cenie ;)
      • ridayourbika Re: strona Nocnej Masy 24.08.04, 15:32
        Skeler czy strona nocnej masy nie działa, czy to tylko mój komp ma problem z
        wejściem na nią?
        • skeler Re: strona Nocnej Masy 24.08.04, 17:00
          to byl adres tymczasowy - teraz zostalo to przeniesione na strone masy:
          wawamasa.webpark.pl/noc/ - wkrotce mozliwa kolejna zmiana adresu... ;-)
          ale link na pewno bedzie na stronie masy przy informacjach o najblizszych
          imprezach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka