Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czerne Flagi, Czarne Stroje... na Masę

21.09.04, 13:47
    Jeśli ktoś ma dostęp do czarnego płutna wskazane byłoby na najbliższą masę
    właśnie takie flagi. Nie żółte tylko wspominkowe. Bo tak można uczcić pamięć.
    Nie będzie niestety dzwonów św. Anny(remont) bo mogły by nawet spaść, więc by
    spotęgować efekt - starajcie się o czarne flagi!

pozdr

czajnik
    Obserwuj wątek
      • roweroraffi Re: Czerne Flagi, Czarne Stroje... na Masę 21.09.04, 19:32
        czajnik74 napisał:

> Jeśli ktoś ma dostęp do czarnego płutna wskazane byłoby na najbliższą masę
        > właśnie takie flagi. Nie żółte tylko wspominkowe. Bo tak można uczcić pamięć.
        > Nie będzie niestety dzwonów św. Anny(remont) bo mogły by nawet spaść, więc by
        > spotęgować efekt - starajcie się o czarne flagi!

Przesadzasz... wystarczą wstążki czarne doczepione do flag... starajmy się nie
        przesadzać z tym smutkiem jednak by ludzi (zwłąszcza tych będących po raz
        pierwszy) którzy naczytali się z plakatów i ulotek jaka to wesoła i fajna
        impreza, po prostu nie zrazić :-)
        • rano1 Re: Czerne Flagi, Czarne Stroje... na Masę 22.09.04, 11:11
          Czarny materiał na pewno się przyda, bo trudniej jest ubrać np. czarną kurtkę
          przeciwdeszczową niż czarną koszulkę, jeśli takiej kurtki się nie ma. Niestety
          chyba ciepło i słonecznie to w piątek nie będzie.
          Lepiej chuchać na zimne.
        • czajnik74 Re: Czerne Flagi, Czarne Stroje... na Masę 22.09.04, 16:37
          nie przesadzam mój drgogi Rafi, wsłuchuję sie w głoś osiedla z Pragi z Romea i
          Julii.

:) buziaczki

• atreides_bem Re: Czerne Flagi, Czarne Stroje... na Masę 22.09.04, 15:19
        No ja nie zdobede czarnej flagi. Sa dwie opcje - albo ktos sie zadeklaruje ze
        bedzie taka do pozyczenia na miejscu, albo przymocuje po prostu wstazke czarna.
      • cintus Re: Czerne Flagi, Czarne Stroje... na Masę 23.09.04, 14:31
        ??? Czy to będzie AŻ tak załobna masa, stypa itd.? Czy tylko zaakacentujemy, i
        przypomnimy co się stało w Bydgoszczy... itd.? Czy będzie można na masie jak
        zwykle dzwonić, trąbić, hałasować itd. czy raczej to bedzie nie na miejscu?
        • skeler Re: Czerne Flagi, Czarne Stroje... na Masę 23.09.04, 20:43
          masa bedzie calkiewm normalna poza minutas przed i spotkaniem pod ministerstwem
          po.
          ale czarny kolor moglby dominowac przez caly czas.
        • roweroraffi Re: Czerne Flagi, Czarne Stroje... na Masę 23.09.04, 23:29
          cintus napisał:

> ??? Czy to będzie AŻ tak załobna masa, stypa itd.? Czy tylko zaakacentujemy,
          i
          > przypomnimy co się stało w Bydgoszczy... itd.?

Zaakcentujemy...

> Czy będzie można na masie jak
          > zwykle dzwonić, trąbić, hałasować itd. czy raczej to bedzie nie na miejscu?

Ja będę... za innych powiedzieć nie mogę ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka