Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ścieżka nad jeziorkiem gocławskim!!!!!

13.11.04, 16:38
    AAAAAAAAAAAAAAA...moje podejrzenia co to nowo powstającego tworu okazały się
    słuszne:))))
    Co prawda prace jeszcze trwają ale kostka jest niestety fazowana, jest za to
    szersza niz chodnik...ale tu pojawia sie problem pieszych na sciezkach. Jak
    skoncza to trzeba bedzie tamtedy pojezdzic:) pozdrawiam KaZa
    Obserwuj wątek
      • robertrobert1 Re: Ścieżka nad jeziorkiem gocławskim!!!!! 13.11.04, 19:35
        Owa sciezka rowerowa jest inwestycja Urzedu Gminy Praga Poludnie a ow urzad ma
        inne standarty niz ZDM. Ta sciezke osobiscie konsultowalem i wiele "bykow"
        usunalem co jednak nie oznacza, ze bedzie ona idealna gdyz kazdy projektant ma
        wlasna wizje i konsultantow raczej olewa.
        • roweroraffi Re: Ścieżka nad jeziorkiem gocławskim!!!!! 14.11.04, 10:31
          Na szczęście dalsza część tej samej ścieżki (od Ostrobramskiej do Waszygntona)
          była już we współpracy z ZDM robiona i tam też opiniowana przez nas (choć
          inwestorem też jest Dzielnica Praga Płd) i tam z tego co mi wiadomo będzie
          częściowo asfalt, a częściowo niefazowana... choć oczywiście postulowaliśmy
          asfalt na całej długości ;-)
          • paszczak85 Re: Ścieżka nad jeziorkiem gocławskim!!!!! 15.11.04, 21:36
            oj jestesmy w warszawie przeciez asfalt jest za tani,toxyczny i wogole zły...a
            poza tym jak by to wyglądało ze co mam nam się przyjemnie jezdzic po sciezkach
            rowerowych...oj za dobrze by było!
      • paszczak85 Re: Ścieżka nad jeziorkiem gocławskim!!!!! 15.11.04, 21:38
        ciekawym ile ludzi rozjade jak zacznął mi tam wlazic na sciezke!juz zabieram się
        do namalowania na rowerze takich kresek jak mieli piloci mysliwcow ;p hehe jak
        do tej pory czasami wracałem tam gdzie powstaje sciezka lecz po zwirku i zawsze
        miałem ochote jeszcze sie troche zmęczyc i nagrzac piasta dlatego tez smigałem
        po 35/40 km/h wiec ... niech mi jaki kulawy pieszy wlezie... :p bedzie TRAAACH! ;p
        • kij.w.szprychy ....bedzie TRAAACH! ;p 16.11.04, 17:24
          te Paszczowy, uwazaj, zeby na srodku tej kostki nie wyskoczylo na Ciebie jakies
          drzewko, bo wtedy dopiero bedzie TRRRAAACH!!!! :) pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka