Gość: holenderka IP: *.aster.pl 25.01.05, 23:18 który jest bardziej kultowy? Który jest lepszy? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: romet Re: Batavus czy Gazelle? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:18 najbardziej tryndy jest rower wigry Link Zgłoś
lewe_oko Re: Batavus czy Gazelle? 27.01.05, 01:00 Najbardziej tryndy jest polski Jantar ;-) Wolałabym Batavusa bo ma fajniejszą nazwę :-) Link Zgłoś
Gość: :) Re: Batavus czy Gazelle? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 13:34 Gazelle są bardziej kultowe na bank. Link Zgłoś
Gość: nie_wierze Re: Batavus czy Gazelle? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 31.01.05, 01:16 Gazelle- bardziej kultowe i lepsze oraz latwiej znalezc czesci zamienne w przypadku popsucia :) Link Zgłoś
yazlok Re: Batavus czy Gazelle? 22.02.05, 08:31 Nie wiem co jest bardziej kultowe ale za tydzien kupuje sobie Gazelle Grenoble! bede nim smigal do pracy! Czy ktos wie gdzie w polsce mozna kupic czesci do takiego roweru??? yazlok@poczta.onet.pl <- tylko stad sciagam poczte DZIEKI! Link Zgłoś
Gość: skkazim Re: Batavus czy Gazelle? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 21:19 Kupilem w tym roku Gazelle (nie w sklepie)-(meski)z piastami Sturmey-Archer z hamulcami bebnowymi. Zepsulem przerzutke i mialem problem. Nigdzie nie bylo mozliwosci kupic. Z pomoca przyszedl mi producent - Sturmey-Archer, ktory odpowiedzial na moj E-mail i przyslal mi poczta czesci (za darmo). Bardzo lubie swoj rower. Link Zgłoś
Gość: ... Re: Batavus czy Gazelle? IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:06 Oczywiscie najbardziej kultowa jest Ukraina. Link Zgłoś
ewelinka1980 Re: Batavus czy Gazelle? 04.05.05, 19:04 Gość portalu: holenderka napisał(a): > który jest bardziej kultowy? Który jest lepszy? szukam sklepu, komisu z tego typu rowerami w oklicach katowic? Moze znacie jakies strony i-netowe posiwcone tym rowerką? Link Zgłoś
cichotek Re: Batavus czy Gazelle? 14.05.05, 14:31 sądzę, że Gazelle. Kraje Beneluxu są nimi wypełnione po brzegi. Gazelle ma własną niepowtarzalną stylistykę i charakter. Mam męski model sprzed 20 lat. Do dziś 100% oryginał, do pracy jeżdże nim cały rok, nie mam usterek. Link Zgłoś
Gość: my Re: Batavus czy Gazelle? IP: *.echostar.pl 04.06.05, 21:12 batavus. bo tak. bo mam. hehehe. Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Batavus czy Gazelle? IP: *.dip.t-dialin.net 07.06.05, 18:05 nie ma lepszego i solidniejszego jak gazelle ,kup a nie pozalujesz Link Zgłoś