Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Batavus czy Gazelle?

IP: *.aster.pl 25.01.05, 23:18
    który jest bardziej kultowy? Który jest lepszy?
    Obserwuj wątek
      • Gość: romet Re: Batavus czy Gazelle? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:18
        najbardziej tryndy jest rower wigry
      • lewe_oko Re: Batavus czy Gazelle? 27.01.05, 01:00
        Najbardziej tryndy jest polski Jantar ;-) Wolałabym Batavusa bo ma fajniejszą
        nazwę :-)
        • Gość: :) Re: Batavus czy Gazelle? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 13:34
          Gazelle są bardziej kultowe na bank.
          • Gość: nie_wierze Re: Batavus czy Gazelle? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 31.01.05, 01:16
            Gazelle- bardziej kultowe i lepsze oraz latwiej znalezc czesci zamienne w
            przypadku popsucia :)
            • lewe_oko Re: Batavus czy Gazelle? 02.02.05, 18:09
              Dlaczego? Jestem bardzo ciekawa.
              • yazlok Re: Batavus czy Gazelle? 22.02.05, 08:31
                Nie wiem co jest bardziej kultowe ale za tydzien kupuje sobie Gazelle Grenoble!
                bede nim smigal do pracy! Czy ktos wie gdzie w polsce mozna kupic czesci do
                takiego roweru???

yazlok@poczta.onet.pl <- tylko stad sciagam poczte
                DZIEKI!
      • Gość: skkazim Re: Batavus czy Gazelle? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 21:19
        Kupilem w tym roku Gazelle (nie w sklepie)-(meski)z piastami Sturmey-Archer z
        hamulcami bebnowymi. Zepsulem przerzutke i mialem problem. Nigdzie nie bylo
        mozliwosci kupic. Z pomoca przyszedl mi producent - Sturmey-Archer, ktory
        odpowiedzial na moj E-mail i przyslal mi poczta czesci (za darmo). Bardzo lubie
        swoj rower.
      • Gość: ... Re: Batavus czy Gazelle? IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:06
        Oczywiscie najbardziej kultowa jest Ukraina.
      • ewelinka1980 Re: Batavus czy Gazelle? 04.05.05, 19:04
        Gość portalu: holenderka napisał(a):

> który jest bardziej kultowy? Który jest lepszy?
        szukam sklepu, komisu z tego typu rowerami w oklicach katowic? Moze znacie
        jakies strony i-netowe posiwcone tym rowerką?
      • cichotek Re: Batavus czy Gazelle? 14.05.05, 14:31
        sądzę, że Gazelle. Kraje Beneluxu są nimi wypełnione po brzegi. Gazelle ma
        własną niepowtarzalną stylistykę i charakter. Mam męski model sprzed 20 lat. Do
        dziś 100% oryginał, do pracy jeżdże nim cały rok, nie mam usterek.
        • Gość: my Re: Batavus czy Gazelle? IP: *.echostar.pl 04.06.05, 21:12
          batavus. bo tak. bo mam. hehehe.
      • Gość: piotr Re: Batavus czy Gazelle? IP: *.dip.t-dialin.net 07.06.05, 18:05
        nie ma lepszego i solidniejszego jak gazelle ,kup a nie pozalujesz
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka