karol_syriusz 27.03.05, 00:00 Dla mnie zmorą jest brak połączenia ścieżki rowerowej na okopowej z odcinkiem biegnącym z mostu gdańskiego do ronda radosława. Warto by wspomnieć aby złączyli ścieżke od Klifa do ronda. Link Zgłoś Obserwuj wątek
karol_syriusz Re: odpowiedź 27.03.05, 00:02 Kurcze, sorki... dawno nie kożystałem z forum i trochę się pogubiłem :P To miała być odpowiedź do tematu rafiego o ZDM. Da się to jakoś przenieść/skasować? :/ Sorki za bałagan Link Zgłoś
skeler Re: odpowiedź 27.03.05, 00:09 nie ma sensu przenosic, bo to nie jest odpowiedz na temat raffiego - jego temat dotyczyl remontow i utrzymania istniejacych sciezek a nie budowy nowych. Link Zgłoś
swistak-69 Re: A dotyczy to łączenia ścieżek? 27.03.05, 12:57 To może ja dodam też ciekawe zakończenie na zbiegu ulic Górczewskiej a Prymasa Tysiąclecia. Co prawda, że znak koniec ścieżki rowerowej jest ustawiony przed skrzyżowaniem, ale pas ścieżki (kostka czerwona) kończy się na wyspie. Dokładniej w miejscu gdzie dla auto to linia zatrzymania przed sygnalizatorem... Link Zgłoś
roweroraffi Re: odpowiedź 29.03.05, 10:04 Nie mam nic przeciwko budowaniu, ale jak będziemy robić koncert życzeń a nie działać w ramach tego, co akurat w danym momencie można łatwo poprawić/zrobić, to nie zrobimy ani dziur, ani krawężników, ani nic innego. Link Zgłoś