Gość: zenek fasola IP: *.aster.pl 05.06.05, 14:59 pytanie: gdzie w warszawie jest najlepszy sklep rowerowy, tzn. gdzie jest najwiekszy wybor czesci rowerowych: chce sobie kupic licznik rowerowy i nie wiem gdzie POMOCY!!!!!!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: randaldf Re: gdzie SKLEP ROWEROWY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:52 a ja chce kupić rower i też nie wiem gdzie , hipery mi odradzają a ja chce rower!!!! Link Zgłoś
suche Re: gdzie SKLEP ROWEROWY??? 06.06.05, 23:17 Sklepów jest mnóstwo. Wejdźcie sobie na storny producentów rowerów które was interesują np Giant, Wheeler, Trek, Unibike, Author, Gary fisher, Kelly's itd. Na każdej stronie jest spis sklepów dla danego regionu. Ja osobiście lubię np. sklep Bikeman przy placu Zbawiciela czy Maks w CH Arkadia. Ale jesli chodzi o części czy liczniki znacznie taniej można je kupić na allegro. Kupiłam sobie chyba w kwietniu licznik Sigmy sport, ok. 30 zł taniej niż widziałam w sklepach rowerowych. Najlepiej pojeżdzić po sklepach albo sprawdzic w internecie porównać cenu i kupić tu gdzie najlepiej się na tym wyjdzie. Link Zgłoś
fanta-girl spis i ranking 08.07.05, 11:17 tu masz spis i ranking: www.ii.uj.edu.pl/~zbooy/polish/s-wawa.html Link Zgłoś