kawiusz 22.08.05, 11:58 ktos chetny na wyjazd po masie w wawie na mase do lublina? rafi z przyczepka moze? :] Link Zgłoś Obserwuj wątek
roborobi Re: [po masie]Lublin 22.08.05, 14:24 Witam Może jakieś konkrety, kiedy wyjazd (o której), czym (pociąg, rower, hulajnoga :- )), kiedy masa, czy jakiś nocleg itp. Pozdrawiam Robert Link Zgłoś
roweroraffi Re: [po masie]Lublin 22.08.05, 17:43 roborobi napisał: > Witam > Może jakieś konkrety, kiedy wyjazd (o której), czym (pociąg, rower, hulajnoga : > - > )), kiedy masa, czy jakiś nocleg itp. Wyjazd od razu po Masie, rowerem. Masa jest nastepnego dnia w Lublinie, wiec nocleg nie potrzebny, bo bedziesz tam akurat na rano lub nawet ciut pozniej niż na rano ;-) Do Lublina jest 160km spokojnej trasy z szerokim poboczem, ale można też jechać węższymi ale pustymi drogami po zachodniej stronie Wisły - wychodzi niewiele więcej km, ale więcej kombinowania. Z rzeczy przydatnych: 1) oświetlenie obowiązkowo 2) kamizelki i inne odblaski mile widziane (fajnie by było być rozpoznawalnym tam ;-) 3) polar i długie spodnie (nad ranem przynjmniej rok temnu zmarźliśmy) 4) picie & żarcie bo pomiędzy Garwolinem a Puławami praktycznie nie ma barów, stacji itp czynnych 24h/dobę To tyle jeżeli chodzi o informacje ode mnie - czyli od człowieka z doświadczeniem w takich jazdach, ale <B>nie od organizatora wyjazdu</B> ;-) Link Zgłoś
kawiusz Re: [po masie]Lublin 22.08.05, 22:29 > Może jakieś konkrety, kiedy wyjazd (o której), czym (pociąg, rower, hulajnoga [...] Co do masy w Lublinie to chyba troche podrosla, przynajmniej www maja lepsze ;] Rok temu o ile mnie pamiec nie myli jechalismy o 23 z Nowogrodzkiej, godzina akurat zeby po waw_masie zdarzyc zaliczyc kebaba :] Reszte chyba rafi juz ponizej zdarzyl napisac. Pociag powrotny kosztuje kolo 20 zeta z rowerem, obiad ze schabowym o 3 rano na stacji kosztuje kolo 15 zeta :] No i w razie duzej ulewy raczej odpadam;/ No i jak moge to prosze z tego miejsca skelera zeby jak rok temu krzyknal na koniec masy o tym ze sie wybieramy to sie ktos doklei. Link Zgłoś
roweroraffi Re: [po masie]Lublin 22.08.05, 17:49 kawiusz napisał: > ktos chetny na wyjazd po masie w wawie na mase do lublina? rafi z przyczepka mo > ze? :] Z przyczpeką to napewno nie, bo mam nowy rower i to nim bym chciał jechać, a haka od przyczepki do niego nijak nie doczepisz :-P Poza tym nie dam się Wam drugi raz z przyczepką załadowaną sprzętem grającym Masy i flagami przeciągnąć ze średnią 25km/h przez 160km trasy :-P A nad samym wyjazdem poważnie pomyślę, choć sporo zależy od pogody, tego kto z nami pojedzie, mojego samopoczucia (od pewnego czasu czuję prawe kolano), ilości kasy w kieszeni, tego czy przemognę lenia i tego czy moja dziewczyna w sobotę nie będzie chciała się soptkać. Generalnie co do Lublina mam o tyle mieszane uczucia, że ostatnim razem Masa w Lublinie była 10x mniejsza niż przedostatnim i generalnie niezbyt mi się podobała :-P Link Zgłoś
roborobi Re: [po masie]Lublin 30.08.05, 12:09 Witam I jak był ktoś, jak tak to jak było? Pozdrawiam Robert Link Zgłoś