Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

[po masie]Lublin

22.08.05, 11:58
    ktos chetny na wyjazd po masie w wawie na mase do lublina? rafi z przyczepka moze? :]
    Obserwuj wątek
      • roborobi Re: [po masie]Lublin 22.08.05, 14:24
        Witam
        Może jakieś konkrety, kiedy wyjazd (o której), czym (pociąg, rower, hulajnoga :-
        )), kiedy masa, czy jakiś nocleg itp.
        Pozdrawiam Robert
        • roweroraffi Re: [po masie]Lublin 22.08.05, 17:43
          roborobi napisał:

> Witam
          > Może jakieś konkrety, kiedy wyjazd (o której), czym (pociąg, rower,
          hulajnoga :
          > -
          > )), kiedy masa, czy jakiś nocleg itp.

Wyjazd od razu po Masie, rowerem. Masa jest nastepnego dnia w Lublinie, wiec
          nocleg nie potrzebny, bo bedziesz tam akurat na rano lub nawet ciut pozniej niż
          na rano ;-) Do Lublina jest 160km spokojnej trasy z szerokim poboczem, ale
          można też jechać węższymi ale pustymi drogami po zachodniej stronie Wisły -
          wychodzi niewiele więcej km, ale więcej kombinowania.

Z rzeczy przydatnych:
          1) oświetlenie obowiązkowo
          2) kamizelki i inne odblaski mile widziane (fajnie by było być rozpoznawalnym
          tam ;-)
          3) polar i długie spodnie (nad ranem przynjmniej rok temnu zmarźliśmy)
          4) picie & żarcie bo pomiędzy Garwolinem a Puławami praktycznie nie ma barów,
          stacji itp czynnych 24h/dobę

To tyle jeżeli chodzi o informacje ode mnie - czyli od człowieka z
          doświadczeniem w takich jazdach, ale <B>nie od organizatora wyjazdu</B> ;-)
        • kawiusz Re: [po masie]Lublin 22.08.05, 22:29
          > Może jakieś konkrety, kiedy wyjazd (o której), czym (pociąg, rower, hulajnoga [...]
          Co do masy w Lublinie to chyba troche podrosla, przynajmniej www maja lepsze ;]
          Rok temu o ile mnie pamiec nie myli jechalismy o 23 z Nowogrodzkiej, godzina akurat zeby po waw_masie zdarzyc zaliczyc kebaba :]
          Reszte chyba rafi juz ponizej zdarzyl napisac. Pociag powrotny kosztuje kolo 20 zeta z rowerem, obiad ze schabowym o 3 rano na stacji kosztuje kolo 15 zeta :] No i w razie duzej ulewy raczej odpadam;/
          No i jak moge to prosze z tego miejsca skelera zeby jak rok temu krzyknal na koniec masy o tym ze sie wybieramy to sie ktos doklei.
      • roweroraffi Re: [po masie]Lublin 22.08.05, 17:49
        kawiusz napisał:

> ktos chetny na wyjazd po masie w wawie na mase do lublina? rafi z przyczepka
        mo
        > ze? :]

Z przyczpeką to napewno nie, bo mam nowy rower i to nim bym chciał jechać, a
        haka od przyczepki do niego nijak nie doczepisz :-P Poza tym nie dam się Wam
        drugi raz z przyczepką załadowaną sprzętem grającym Masy i flagami przeciągnąć
        ze średnią 25km/h przez 160km trasy :-P

A nad samym wyjazdem poważnie pomyślę, choć sporo zależy od pogody, tego kto z
        nami pojedzie, mojego samopoczucia (od pewnego czasu czuję prawe kolano),
        ilości kasy w kieszeni, tego czy przemognę lenia i tego czy moja dziewczyna w
        sobotę nie będzie chciała się soptkać. Generalnie co do Lublina mam o tyle
        mieszane uczucia, że ostatnim razem Masa w Lublinie była 10x mniejsza niż
        przedostatnim i generalnie niezbyt mi się podobała :-P
      • roborobi Re: [po masie]Lublin 30.08.05, 12:09
        Witam
        I jak był ktoś, jak tak to jak było?
        Pozdrawiam Robert

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka