miziex 27.11.02, 01:47 Witam Chciałbym kupić aluminiową ramę do trekkinga. Narazie zastanawiam się nad ramą Author Airline. Jej koszt to około 550 pln. Czy znajdę coś godnego uwagi w podobnej cenie? dzieki Link Zgłoś Obserwuj wątek
pawel.szewczyk Re: Rama treking 03.12.02, 22:53 Witam, Obawiam się, że zwłaszcza o tej porze roku (jest już po sezonie)będzie ciężko znaleźć coś rozsądniejszego i w podobnej cenie. Author jest dobrą firmą więc polecam kupienie tej ramy. Pozdrawiam, Paweł Link Zgłoś
miziex Re: Rama treking 04.12.02, 22:06 pawel.szewczyk napisał: > Obawiam się, że zwłaszcza o tej porze roku (jest już po sezonie)będzie ciężko > znaleźć coś rozsądniejszego i w podobnej cenie. Jest dokładnie tak jak mówisz. Praktycznie nic nie ma w temacie trekking. Zdecydowałem, że wstrzymam się do stycznia-lutego. Wiele sklepów będzie już po dostawach towaru, a ja, mam nadzieje, będę miał w czym wybierać. Odnośnie Authora Airline, okazało się w dodatku, że sprzedają go tylko z widelcem Manitou. Cena kompletu 1100 pln. Wiem, że ten widelec jest dobry, ale nie przeznaczyłem takich funduszy na rower. Wielkie dzięki Pozdrawiam Link Zgłoś