pimpf101 01.03.06, 17:04 Gratuluję Skeletowi tła w jedynym słusznym kolorze ;) Link Zgłoś Obserwuj wątek
filipwpr Re: tło strony 01.03.06, 17:28 o rany, aż oczy razi !! nie dałoby się znaleść czegoś pomiędzy, za ciemnym czarnym a tym wściekłym pomarańczem Link Zgłoś
jeremigalvanize Re: tło strony 01.03.06, 22:37 szkoda tylko ze w firefox-sie nic nie widać ------------------------- tlen: jeremi1 GG: 7714475 Link Zgłoś
roweroraffi Re: tło strony 02.03.06, 16:52 Jako użytkownik Firefoxa wyrażam zdziwienie. Spróbuj oczyścić cache i wtedy sprawdzić ;-) Powinno pomóc. Link Zgłoś
freaky_mati Re: tło strony 01.03.06, 22:51 Bardzo interesujace... Jak przeczytalem ten watek i wchodzilem na stronke masy to balem sie jak bardzo straszny bedzie ten kolor. Jest bardzo zarowiasty, fakt, ale jakos nie jest az tak wkurzajacy jak sobie wyobrazalem. Powiedzialbym nawet, ze jest lepszy od tego starego czarnego. (Chociaz przyznam, ze ogolnie jestem zwolennikiem czerni.) Jak dla mnie moze zostac. Ja tylko wchodze na ta stronke aby zobaczyc jakie beda imprezy co zajmuje mi tyle czasu, ze pomarancz nie bedzie mi sie wdawac we znaki. Jednak dla jakies "nowej" osoby ktora bedzie chciala sobie poczytac o masie, ten kolor moze troche niezniechecac, lub przerazac. Pozdrawiam rowerowo, Mati Link Zgłoś
gromanik Re: tło strony 01.03.06, 23:23 jest tylko jeden kolor piękniejszy od tego...(kanarkowy znany z policyjnych i nie tylko kamizelek) szkoda,że na stronie nie uda się uzyskać efektu taśm pryzmatycznych w reflektorch samochodów... Dobrze,że kolor jest żywy, bo tak mam dość tej szarzyzny w otoczeniu,szczególnie tej w stylu ubierania się pozbawionym żywych kolorów-to chyba nasza wada narodowa nr 1,choć nie moja... Link Zgłoś
skeler Re: tło strony 02.03.06, 02:22 to tylko poczatek szalenstwa ze zmiana kolorkow na stronie ;-) ... Link Zgłoś