Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

"Rowery 2006"

01.04.06, 17:11
    www.fotomasa.za.pl/20060401/
    Obserwuj wątek
      • beatboxer Re: "Rowery 2006" 02.04.06, 09:23
        zjazd.cykel.cba.pl/wystawa/html - wkrótce pojawią sie wszystkie zdjęcia
        • evvcik Re: "Rowery 2006" 02.04.06, 09:42
          ewcik12.fajnafotka.pl/
        • xun_vixx Re: "Rowery 2006" 03.04.06, 12:37
          beatboxer napisał:

> zjazd.cykel.cba.pl/wystawa/html - wkrótce pojawią sie wszystkie zdjęcia

zjazd.cykel.cba.pl/wystawa.html - wkrótce pojawią sie wszystkie zdjęcia
          PRAWIDLOWY adres...
      • sucha85 Re: "Rowery 2006" 02.04.06, 16:28
        A tutaj można znależć moją kolekcję zdjęć :)

sucha.dobrebopolskie.com

Zapraszam do oglądania :)
      • rano1 Re: "Rowery 2006" 03.04.06, 23:17
        OK. Teraz juz wiem, jak wygląda MASOWY strój organizacyjny !
        Kanarkowa kamizelka, czerwona koszulka i czarne spodnie. Będę pamiętał :-)
        R
        • roweroraffi Re: "Rowery 2006" 04.04.06, 11:01
          rano1 napisał:

> OK. Teraz juz wiem, jak wygląda MASOWY strój organizacyjny !
          > Kanarkowa kamizelka, czerwona koszulka i czarne spodnie. Będę pamiętał :-)

Kurde, musze kupić koniecznie czerwoną koszulkę i czarne spodnie ;-)
      • kladek [FOTO] Rowery 2006 04.04.06, 13:34
        kladek87.dobrebopolskie.com/
        • beatboxer Re: [FOTO] Rowery 2006 04.04.06, 22:35
          Jak Beat, to tylko w promocji..LOL!!! :->
          • roweroraffi Re: [FOTO] Rowery 2006 05.04.06, 07:27
            beatboxer napisał:

> Jak Beat, to tylko w promocji..LOL!!! :->

Ja bym inaczej podpisał to zdjęcie:

"Propocja zjazdu planetarnego. Ulotka-12gr" ;-)
            • jeremigalvanize Re: [FOTO] Rowery 2006 09.04.06, 11:11
              www.cykel.cba.pl/foto.html
              troche te fotki puźno wstawione ale zawsze... :-)
              -------------------------
              tlen: jeremi1
              GG: 7714475
              • roweroraffi Re: [FOTO] Rowery 2006 09.04.06, 19:13
                Dwie sprawy:

1) Precyzuj adres do zdjęć tak by link był do nich bezpośredni - inaczej będę
                brutalnie kasował :-)
                2) Usuwaj foty: nieostre, czarne i ogólnie takie, które i tak nie nadają się do
                oglądania.
      • xun_vixx Re: "Rowery 2006" - Oferta ABUSa 09.04.06, 17:30
        Cytuje za 'wrowerem':
        Zupełną innowację w zapięciach ma niemiecka firma Abus. Specjalnie piszemy że ma - bo na targach jej nie było. Udało nam się wydobyć informację że zapięcie to będzie oferowane na polskim rynku. Składa się z sześciu płaskowników połączonych nitami. Cena nieznana, ale zainteresowanie podobno jest duże.
        www.wrower.pl/targi/2006-Warszawa/fot.php?w=abuse1.gif
        www.wrower.pl/targi/2006-Warszawa/fot.php?w=abuse2.gif
        Czyzby polaczenie wytrzymalosci uloka z uniwersalnoscia linki skladajace sie do wielkosci wiekszego scyzoryka? Waga moze byc minusem... ale ale... :D
      • mocniak Re: "Rowery 2006" 10.04.06, 08:12
        www.wrower.pl/targi/2006-Warszawa/TargiRowerowe2006.php#Masa
        "W dużym przedsionku hali wystawowej rozłożyła swoje stoisko Warszawska Masa
        Krytyczna. Boks był stale zapełniony rowerzystami w odblaskowych kamizelkach -
        sympatykami Masy. Na tablicach wywieszone były zdjęcia z organizowanych imprez.
        Wszystko było by w porządku gdyby nie jedno małe ale Raz na jakiś czas całą halę
        objeżdżał rowerzysta (lub rowerzystka) z przyczepką ze sprzętem nagłaśniającym
        wyjącym w niebogłosy ostrym rockiem. Jakby tego było mało co jakiś czas
        zwiedzający byli raczeni przeraźliwym dźwiękiem trąbki (na sprężone powietrze
        ?). Efekt był raczej przeciwny do zamierzonego. Przecież na Expo XXI przyszli
        miłośnicy dwóch kółek, a nie przeciwnicy i po co ich zagłuszać było. nie
        rozumiemy. A raczenie, bądź co bądź miłośników natury nachalna muzyką,
        kompletnie nie pasowało do sytuacji."

Ała.
        • roweroraffi Re: "Rowery 2006" 10.04.06, 10:27
          mocniak napisał:

> Ała.

Chyba najbardziej trafny komentarz do całego opisu :-) Widać goście z Wrocławia,
          gdzie można dostać mandat za jazdę rowerem po rynku, kompletnie nie czują
          klimatu Masy i roweru, który przecież służyć może tylko miłośnikom lasu do jazdy
          po rezerwacie, a po mieście to już przecież napewno nie, bo tam ghałas i
          samochody som.
          Z resztą pewnie dlatego mają takie problemy w mieście i nawet Ich Masa ostatnio
          odbyła się w 2005 roku w lipcu - przynajmniej tak podaje strona Masy.

BTW ładnie napisali o samochodach na stoiskach firm rowerowych... swoją drogą
          ciekawe, że nie wspomnieli czym sami przyjechali na targi ;-) Bo rowerami
          przyjechała tam raczej tylko Masa i jej miłośnicy.

Co do dnia dla prasy, o który usilnie proszą... u nas na rynku są może 3 poważne
          pisma rowerowe, a witryny góra dwie (wroweru nie liczę- IMO jest zbyt rzadko
          aktualizowany jak na witrynę poważną).
          Cały dzień oświetlania hali i stania pracowników firm na stoiskach dla piątki
          'dziennikarzy' to trochę za dużo, ale faktycznie można było Ich wpuścić np w
          sobotę wcześniejszym rankiem i wszyscy byliby szczęśliwsi.
          • sebeqx Re: "Rowery 2006" 10.04.06, 19:33
            Witam!

"Wadą tej edycji jest również brak specjalnego dnia dla wystawców, producentów,
            dystrybutorów, sprzedawców i prasy. Czasu, kiedy będą mogli sobie na spokojnie
            porozmawiać i pozawierać nowe umowy."

Po co im taki dzień? Raffi słusznie zauważył, że mogli rano w sobotę przyjść.
            • roweroraffi Re: "Rowery 2006" 10.04.06, 20:47
              Zwłaszcza, że tłoku naprawdę nie było przynajmniej do 11-12 gdzieś.
              • roody102 Re: "Rowery 2006" 10.04.06, 21:06
                Ja jestem bardzo zadowolony - przeszedlem sie po stoiskach, zobaczylem co jest i
                ile kosztuje, pobralem katalogi. W domu porownalem oferty, wybralem, we wtorek
                poszedlem do sklepu i z gorliwoscia neofity dodalem rowerowe fora do ulubionych
                (nie mowiac o 140 km zrobionych do niedzieli). Ale swoje zadanie wystawa
                spelnila - dala mi oglad, poglad i przeglad. A trafilem na nia przypadkiem -
                pojechalem w sobote na Nowowiejska z pewnoscia, ze sklepy sa do 15, pocalowalem
                klamke ale zobaczylem plakat. I jestem zadowolony, bo gdyby nie to - pewnie
                przez kolejnych pare weekendow probowalbym wstac z rana i zdazyc do sklepow,
                zebyc cos rozpoznac.

A, no i jeszcze ten plus, ze w sklepie wiedziale, ze kupuje za katalogowa cene
                dystrybutora, nie doplacam 300 pln.
                • sebeqx Re: "Rowery 2006" 11.04.06, 09:49
                  Witam!

Nawet nie chcesz wiedzieć ile dopłaciłeś/przepłaciłeś :P
                  • roody102 Re: "Rowery 2006" 11.04.06, 11:52
                    Kupilem co chcialem taniej niz zakladalem. Nie watpie, ze mozna byloby kupic to
                    taniej albo samemu poskladac jeszcze lepiej i jeszcze taniej, tylko ze ja nie
                    mam na to czasu. Dowiedzialem sie, ze katalogu kosztuje tyle co w sklepie. Dla
                    mnie to bylo najistotniejsze, bo pewnie moglbym miesiac szukac i taniej nie znalezc.
      • elektrycznaiza [FOTO] "Rowery 2006" 13.04.06, 23:45
        elektrycznaiza9.fajnafotka.pl
        IZA
        www.elektrycznaiza.cba.pl
        • rano1 Re: [FOTO] "Rowery 2006" 17.04.06, 22:06
          Ja się tylko cholera zastanawiam, przy tych wszystkich fotach, jak uniknąć tych
          łun odblasków. To niestety nieuniknione przy tradycyjnym oświetleniu. Ciekaw
          jestem, czy posiadacze ZAWODOWEGO SPRZĘTU dali by radę >>niezależne lampy z 2ch
          stron - "obiekt" - że tak za przeproszeniem nazwę jakąś fotografowaną osobę - w
          "krzyżowym ogniu" fleszów. Może wtedy obiektyw nie dostanie odbitym światłem "po
          łbie" :-)
          • lakiana Re: [FOTO] "Rowery 2006" 17.04.06, 22:33
            rano1 napisał:
            [ciach]

jeśli chcesz uniknąć odblasku z odblasków, to nie łatwiej je zdjąć? Skoro zdjęcia zawierają odblaski, to po to, by pokazać ich działanie (przynajmniej mi się tak zawsze wydawało)
            • rano1 Re: [FOTO] "Rowery 2006" 17.04.06, 22:37
              Hmmm
            • olecky Re: [FOTO] "Rowery 2006" 17.04.06, 22:42
              lakiana napisała:

> Skoro zdjęcia zawierają odblaski,
              > to po to, by pokazać ich działanie

niczego odblaskom nie ujmujac, to jednak dzialanie uwiecznione na zdjeciach jest
              zdecydowanie wyolbrzymione.

pozdrawiam, olek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka