beatboxer Re: "Rowery 2006" 02.04.06, 09:23 zjazd.cykel.cba.pl/wystawa/html - wkrótce pojawią sie wszystkie zdjęcia Link Zgłoś
xun_vixx Re: "Rowery 2006" 03.04.06, 12:37 beatboxer napisał: > zjazd.cykel.cba.pl/wystawa/html - wkrótce pojawią sie wszystkie zdjęcia zjazd.cykel.cba.pl/wystawa.html - wkrótce pojawią sie wszystkie zdjęcia PRAWIDLOWY adres... Link Zgłoś
sucha85 Re: "Rowery 2006" 02.04.06, 16:28 A tutaj można znależć moją kolekcję zdjęć :) sucha.dobrebopolskie.com Zapraszam do oglądania :) Link Zgłoś
rano1 Re: "Rowery 2006" 03.04.06, 23:17 OK. Teraz juz wiem, jak wygląda MASOWY strój organizacyjny ! Kanarkowa kamizelka, czerwona koszulka i czarne spodnie. Będę pamiętał :-) R Link Zgłoś
roweroraffi Re: "Rowery 2006" 04.04.06, 11:01 rano1 napisał: > OK. Teraz juz wiem, jak wygląda MASOWY strój organizacyjny ! > Kanarkowa kamizelka, czerwona koszulka i czarne spodnie. Będę pamiętał :-) Kurde, musze kupić koniecznie czerwoną koszulkę i czarne spodnie ;-) Link Zgłoś
beatboxer Re: [FOTO] Rowery 2006 04.04.06, 22:35 Jak Beat, to tylko w promocji..LOL!!! :-> Link Zgłoś
roweroraffi Re: [FOTO] Rowery 2006 05.04.06, 07:27 beatboxer napisał: > Jak Beat, to tylko w promocji..LOL!!! :-> Ja bym inaczej podpisał to zdjęcie: "Propocja zjazdu planetarnego. Ulotka-12gr" ;-) Link Zgłoś
jeremigalvanize Re: [FOTO] Rowery 2006 09.04.06, 11:11 www.cykel.cba.pl/foto.html troche te fotki puźno wstawione ale zawsze... :-) ------------------------- tlen: jeremi1 GG: 7714475 Link Zgłoś
roweroraffi Re: [FOTO] Rowery 2006 09.04.06, 19:13 Dwie sprawy: 1) Precyzuj adres do zdjęć tak by link był do nich bezpośredni - inaczej będę brutalnie kasował :-) 2) Usuwaj foty: nieostre, czarne i ogólnie takie, które i tak nie nadają się do oglądania. Link Zgłoś
xun_vixx Re: "Rowery 2006" - Oferta ABUSa 09.04.06, 17:30 Cytuje za 'wrowerem': Zupełną innowację w zapięciach ma niemiecka firma Abus. Specjalnie piszemy że ma - bo na targach jej nie było. Udało nam się wydobyć informację że zapięcie to będzie oferowane na polskim rynku. Składa się z sześciu płaskowników połączonych nitami. Cena nieznana, ale zainteresowanie podobno jest duże. www.wrower.pl/targi/2006-Warszawa/fot.php?w=abuse1.gif www.wrower.pl/targi/2006-Warszawa/fot.php?w=abuse2.gif Czyzby polaczenie wytrzymalosci uloka z uniwersalnoscia linki skladajace sie do wielkosci wiekszego scyzoryka? Waga moze byc minusem... ale ale... :D Link Zgłoś
mocniak Re: "Rowery 2006" 10.04.06, 08:12 www.wrower.pl/targi/2006-Warszawa/TargiRowerowe2006.php#Masa "W dużym przedsionku hali wystawowej rozłożyła swoje stoisko Warszawska Masa Krytyczna. Boks był stale zapełniony rowerzystami w odblaskowych kamizelkach - sympatykami Masy. Na tablicach wywieszone były zdjęcia z organizowanych imprez. Wszystko było by w porządku gdyby nie jedno małe ale Raz na jakiś czas całą halę objeżdżał rowerzysta (lub rowerzystka) z przyczepką ze sprzętem nagłaśniającym wyjącym w niebogłosy ostrym rockiem. Jakby tego było mało co jakiś czas zwiedzający byli raczeni przeraźliwym dźwiękiem trąbki (na sprężone powietrze ?). Efekt był raczej przeciwny do zamierzonego. Przecież na Expo XXI przyszli miłośnicy dwóch kółek, a nie przeciwnicy i po co ich zagłuszać było. nie rozumiemy. A raczenie, bądź co bądź miłośników natury nachalna muzyką, kompletnie nie pasowało do sytuacji." Ała. Link Zgłoś
roweroraffi Re: "Rowery 2006" 10.04.06, 10:27 mocniak napisał: > Ała. Chyba najbardziej trafny komentarz do całego opisu :-) Widać goście z Wrocławia, gdzie można dostać mandat za jazdę rowerem po rynku, kompletnie nie czują klimatu Masy i roweru, który przecież służyć może tylko miłośnikom lasu do jazdy po rezerwacie, a po mieście to już przecież napewno nie, bo tam ghałas i samochody som. Z resztą pewnie dlatego mają takie problemy w mieście i nawet Ich Masa ostatnio odbyła się w 2005 roku w lipcu - przynajmniej tak podaje strona Masy. BTW ładnie napisali o samochodach na stoiskach firm rowerowych... swoją drogą ciekawe, że nie wspomnieli czym sami przyjechali na targi ;-) Bo rowerami przyjechała tam raczej tylko Masa i jej miłośnicy. Co do dnia dla prasy, o który usilnie proszą... u nas na rynku są może 3 poważne pisma rowerowe, a witryny góra dwie (wroweru nie liczę- IMO jest zbyt rzadko aktualizowany jak na witrynę poważną). Cały dzień oświetlania hali i stania pracowników firm na stoiskach dla piątki 'dziennikarzy' to trochę za dużo, ale faktycznie można było Ich wpuścić np w sobotę wcześniejszym rankiem i wszyscy byliby szczęśliwsi. Link Zgłoś
sebeqx Re: "Rowery 2006" 10.04.06, 19:33 Witam! "Wadą tej edycji jest również brak specjalnego dnia dla wystawców, producentów, dystrybutorów, sprzedawców i prasy. Czasu, kiedy będą mogli sobie na spokojnie porozmawiać i pozawierać nowe umowy." Po co im taki dzień? Raffi słusznie zauważył, że mogli rano w sobotę przyjść. Link Zgłoś
roweroraffi Re: "Rowery 2006" 10.04.06, 20:47 Zwłaszcza, że tłoku naprawdę nie było przynajmniej do 11-12 gdzieś. Link Zgłoś
roody102 Re: "Rowery 2006" 10.04.06, 21:06 Ja jestem bardzo zadowolony - przeszedlem sie po stoiskach, zobaczylem co jest i ile kosztuje, pobralem katalogi. W domu porownalem oferty, wybralem, we wtorek poszedlem do sklepu i z gorliwoscia neofity dodalem rowerowe fora do ulubionych (nie mowiac o 140 km zrobionych do niedzieli). Ale swoje zadanie wystawa spelnila - dala mi oglad, poglad i przeglad. A trafilem na nia przypadkiem - pojechalem w sobote na Nowowiejska z pewnoscia, ze sklepy sa do 15, pocalowalem klamke ale zobaczylem plakat. I jestem zadowolony, bo gdyby nie to - pewnie przez kolejnych pare weekendow probowalbym wstac z rana i zdazyc do sklepow, zebyc cos rozpoznac. A, no i jeszcze ten plus, ze w sklepie wiedziale, ze kupuje za katalogowa cene dystrybutora, nie doplacam 300 pln. Link Zgłoś
sebeqx Re: "Rowery 2006" 11.04.06, 09:49 Witam! Nawet nie chcesz wiedzieć ile dopłaciłeś/przepłaciłeś :P Link Zgłoś
roody102 Re: "Rowery 2006" 11.04.06, 11:52 Kupilem co chcialem taniej niz zakladalem. Nie watpie, ze mozna byloby kupic to taniej albo samemu poskladac jeszcze lepiej i jeszcze taniej, tylko ze ja nie mam na to czasu. Dowiedzialem sie, ze katalogu kosztuje tyle co w sklepie. Dla mnie to bylo najistotniejsze, bo pewnie moglbym miesiac szukac i taniej nie znalezc. Link Zgłoś
elektrycznaiza [FOTO] "Rowery 2006" 13.04.06, 23:45 elektrycznaiza9.fajnafotka.pl IZA www.elektrycznaiza.cba.pl Link Zgłoś
rano1 Re: [FOTO] "Rowery 2006" 17.04.06, 22:06 Ja się tylko cholera zastanawiam, przy tych wszystkich fotach, jak uniknąć tych łun odblasków. To niestety nieuniknione przy tradycyjnym oświetleniu. Ciekaw jestem, czy posiadacze ZAWODOWEGO SPRZĘTU dali by radę >>niezależne lampy z 2ch stron - "obiekt" - że tak za przeproszeniem nazwę jakąś fotografowaną osobę - w "krzyżowym ogniu" fleszów. Może wtedy obiektyw nie dostanie odbitym światłem "po łbie" :-) Link Zgłoś
lakiana Re: [FOTO] "Rowery 2006" 17.04.06, 22:33 rano1 napisał: [ciach] jeśli chcesz uniknąć odblasku z odblasków, to nie łatwiej je zdjąć? Skoro zdjęcia zawierają odblaski, to po to, by pokazać ich działanie (przynajmniej mi się tak zawsze wydawało) Link Zgłoś
olecky Re: [FOTO] "Rowery 2006" 17.04.06, 22:42 lakiana napisała: > Skoro zdjęcia zawierają odblaski, > to po to, by pokazać ich działanie niczego odblaskom nie ujmujac, to jednak dzialanie uwiecznione na zdjeciach jest zdecydowanie wyolbrzymione. pozdrawiam, olek Link Zgłoś