Gość: marianna IP: *.aster.pl 01.05.06, 17:10 Upatrzyłam sobie taki rower do kupienia, ale w ogólenie jest mi to znany model Tak mi jakoś podapasował jak na nim usiadlam. Nie wiem ile to cudo może kosztować i czy warto kupić? Link Zgłoś Obserwuj wątek
piusss Re: Horizon Stone 01.05.06, 22:18 Ej lolu, a skad my to mamy wiedziec? jakis link cos teges... Link Zgłoś
Gość: Yu Re: Horizon Stone IP: *.icpnet.pl 04.05.06, 00:46 mam takie cos od jakiegos roku, dalem za niego 500zl przejechane 2300+ km takze w zimie - rama ok, fajna lekka aluminiowa - wszyscy mi mowia ze mam lekki rower :] - serwis (poznan) nieudolnie wymienial support, skonczylo sie zintegorowanym wkladem, ktory chodzi bez zarzutu do dzis (+/- 1500km) - kierownica niedawno przerdzewiala ulegla zlamaniu - nalezy sie liczyc z wczesniejszym czy pozniejszym wymienieniem pedalow i dzwigni hamulcow (plastik) - kaseta z tylu zuzyla sie jakies 300km temu, ale to ze wzgledu na uzywanie przeze mnie tylko 2 przelozen horizon stone to wyzsza klasa rowerow z marketu - ze wzgledu na dobra rame i kola jest sens go rozbudowywac, ale jesli nie chcesz w swoim rowerze zbyt czesto grzebac i wolisz w razie potrzeby oddac go do serwisu, poszukaj czegos markowego w sklepie rowerowym. Link Zgłoś