Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pożyczcie Extrawheela. Please

17.07.06, 13:20
    W sobotę jadę do Gdańska z zamiarem odwiedzenia starych śmieci, rodziny,
    pozdwiedzania i ogólnego poprawienia samopoczucia. Nie zawszę będę nocował u
    rodziny, a wozenie namiotu i śpiwora/ów, karimat/y, zwłaszcza jak się nie ma
    sakw to nie lada wyczyn nawet dla mnie;o)). Dlatego bardzo byłbym wdzięczny za
    pożyczenie jednego z tych cudownych smigaczy. Wprawdzie jako Masa Legionowo
    dostaliśmy znaczną zniżke przy zakupie, ale i tak wpisałem w listę zakupów dla
    Mikołaja.
    Wiem, że nie proszę o pożyczenie 10zł na piwo, ale mimo to mam czelność;o)) i
    zamierzam [jeszcze nie wiem jak] wynagrodzić.
    Pozdrawiam i z góry dziekuję
    Gustlik
    Obserwuj wątek
      • roweroraffi Re: Pożyczcie Extrawheela. Please 18.07.06, 00:38
        velogustlik napisał:

> W sobotę jadę do Gdańska z zamiarem odwiedzenia starych śmieci, rodziny,
        > pozdwiedzania i ogólnego poprawienia samopoczucia.

Wszystko fajnie, ale jak byś jeszcze napisał na jak długo to może bym sie
        zastanowił. Bo w sierpniu to odpada, ale do końca lipca BYĆ MOŻE bym dał radę.
        • velogustlik Re: Pożyczcie Extrawheela. Please 18.07.06, 15:23
          roweroraffi napisał:

> Wszystko fajnie, ale jak byś jeszcze napisał na jak długo to może bym sie
          > zastanowił. Bo w sierpniu to odpada, ale do końca lipca BYĆ MOŻE bym dał radę.

Fakt. Nie napisałem. Dokładnie od rana 22.07 do środy, czwartek w następnym
          tygodniu. Na pewno wróce na masę do Warszawy. Na te kilka dni chyba bedziesz
          sie w stanie obyc bez niej?;o). Jeżeli nie zmieniłeś namiarów do siebie to je
          wykorzystam do dalszego kontaktu.
          Pozdrawiam i dziekuję niezależnie od wyniku.
          Cheerio

• tommy.mokotow Re: Pożyczcie Extrawheela. Please 19.07.06, 12:30
            Velogustlik, złap mnie jutro rano na gadzie, to się umówimy na popołudnie, pożyczę Ci przyczepkę - rower mam na działce, a EXTRAWHEEL w domu. Tylko nakładki na ośkę ktoś musi Ci pożyczyć - moje są przy bajku.
            • velogustlik Re: Pożyczcie Extrawheela. Please 19.07.06, 13:32
              Chyba sobie zrobie koszulkę z napisem.
              "Jestem ostatnia ciapą nie mam netu". W zwiazku z tym zadnych wymienionych
              gadaczy nie uzywam;o). Napisz teraz do mnie na lukaszjacekolszewski@wp.pl to
              pogadamy.
              • evvcik Re: Pożyczcie Extrawheela. Please 19.07.06, 13:51
                ... ze sie tak zapytam... dluzszego adresu mailowego nie mogles wymyslec??? :D
                • velogustlik Re: Pożyczcie Extrawheela. Please 20.07.06, 16:19
                  Mogłem ;o). Jest taka wioska w Walii która ma dłuższą nazwę domeny niż
                  Konstantynopolitaneczka.

• velogustlik Re: Pożyczcie Extrawheela. Please 20.07.06, 16:21
              Podaj jakieś namiary na siebie. Najlepiej odezwij się bo ja mam do Ciebie tylko
              mejla na gazete.
              • tommy.mokotow Re: Pożyczcie Extrawheela. Please 21.07.06, 11:58
                Tak to jest, jak się ma do czynienia z największą ciapą na forum Masy *żarcik*, a w dodatku prawie nie zagląda tutaj (muszę zacząć tu bywać, a nie tylko na gronie). Napisałem @ do Ciebie.
                • roweroraffi Re: Pożyczcie Extrawheela. Please 21.07.06, 12:13
                  tommy.mokotow napisał:

> Tak to jest, jak się ma do czynienia z największą ciapą na forum Masy *żarcik*,
                  > a w dodatku prawie nie zagląda tutaj (muszę zacząć tu bywać, a nie tylko na gr
                  > onie). Napisałem @ do Ciebie.

Spokojnie, poratowałem Go numerem komy do Ciebie, więc teraz powinniście się móc
                  już jakoś dogadać :-)
                  • tommy.mokotow Re: Pożyczcie Extrawheela. Please 21.07.06, 12:27
                    Bardzo dobrze, Raffi, dzięki.

Ale ktoś musi mu jeszcze pożyczyć śruby z nakładkami na ośkę, bo moje są niestety wraz z rowerem na działce - pożyczyć mogę poza tym kompletną przyczepkę i dyszel. Może Ty mu je pożyczysz? Jestem w domu od 17:30 do 20:00, potem wychodzę, a jutro rano wyjeżdżam.
                    • roweroraffi Re: Pożyczcie Extrawheela. Please 21.07.06, 13:59
                      tommy.mokotow napisał:

> Ale ktoś musi mu jeszcze pożyczyć śruby z nakładkami na ośkę, bo moje są nieste
                      > ty wraz z rowerem na działce - pożyczyć mogę poza tym kompletną przyczepkę i dy
                      > szel. Może Ty mu je pożyczysz?

To jużdawno załatwione jest. EOT.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka