Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jest nam przykro.

21.12.06, 15:10
    witam, niestety znowu ja...może mnie nie chcecie widziec, moze to nie impreza
    dla mnie. ale...wlasnie dowiedzialam się o masowej wigilii...przykro ze w
    taki a nie inny sposób, podobno wiadomosci byly przesylane mailem, ale kilka
    osob z RR nic nie dostało- w tym ja. wiem ze zaraz odezwą się glosy ze są
    informacje na ten temat...wiem, ze gdzies na gronie...
    pisze w imieniu moim i przemka, jest nam przykro.
    WESOŁYCH SWIAT I UDANEJ WIGILII w gronie kochających was ludzi.
    pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • turkiewicz17 Re: jest nam przykro. 21.12.06, 15:16
        Zgadza się =( .........................ja już nie będę tego komentować
      • roweroraffi Re: jest nam przykro. 21.12.06, 15:26
        piwkosia2002 napisała:

> witam, niestety znowu ja...może mnie nie chcecie widziec, moze to nie impreza
        > dla mnie. ale...wlasnie dowiedzialam się o masowej wigilii...przykro ze w
        > taki a nie inny sposób, podobno wiadomosci byly przesylane mailem, ale kilka
        > osob z RR nic nie dostało- w tym ja. wiem ze zaraz odezwą się glosy ze są
        > informacje na ten temat...wiem, ze gdzies na gronie...
        > pisze w imieniu moim i przemka, jest nam przykro.

Nie ma co się boczyć, pewnie znowu lista mailowa nawala. Mnich wysyłał WSZYSTKIM
        zaproszenia juz tydzień temu... a czemu robił to przez listę, a nie osobiście,
        to już Jego pytajcie. Ja Go prosiłem by wysyłał indywidualnie, gdy mówił, że
        lista nawala.
        • piwkosia2002 Re: jest nam przykro. 21.12.06, 19:34
          raffi, nikt nie mowi o boczeniu się, jesteśmy dorośli, niektórzy prawie
          dorośli...nie mowię iz jest to czyjaś wina.
          nie zwalajmy winy na liste mailową. są jeszcze koordynatorzy grup, ktorzy jak
          podejrzewam informacje na ten temat mają od (jak mowicie tygodnia).
          Ale z tego co wiem,bedzie nas RR- godnie reprezentować Doniczka.
          przykro...
          • roweroraffi Re: jest nam przykro. 21.12.06, 23:17
            piwkosia2002 napisała:

> nie zwalajmy winy na liste mailową.

Ok, możemy szukać kozła ofiarnego. Tylko po co? Jeszcze żeby te spotkania nie
            były cykliczne, zawsze w tym samym terminie, to bym rozumiał rozgoryczenie o
            braku info. Ale to się nie zmieniło od lat! Więc nie rozumiem w czym kłopot.

Poza tym zawsze jest jeszcze kalendarz Masowy, gdzie też są wszystkie spotkania
            wyliczone, i imprezy także. Ja mam jako stronę startową ustawiony, nawet jak o
            czymś nie wiem, to się szybko dowiaduje. Adres Z PEWNOŚCIĄ dostałaś od
            Czerwonego. Wiem, bo aż Go pytałem, czy rozsyłał.

> są jeszcze koordynatorzy grup, ktorzy jak
            > podejrzewam informacje na ten temat mają od (jak mowicie tygodnia).

I którzy też mają prawo wierzyć, że lista działała (zwłaszcza jeżeli dostali
            maile).

> Ale z tego co wiem,bedzie nas RR- godnie reprezentować Doniczka.
            > przykro...

Doniczka, Czerwony, Solar... jakoś dali radę nauczyć się terminu niezmiennego od
            lat :-)
            • kazza Re: jest nam przykro. 21.12.06, 23:53
              Hej Piwkosiu, Przemku Raffi i wszyscy moi kochani masowicze zaangazowani w
              organizacje masy:)

Piwkosia - w koncu i tak dowiedzialas przed wigilia wiec caly czas mozesz sie na
              niej pojawic i chcialabym zebyscie z Pzremkiem sie tam zjawili. Wiem, jestem
              100% pewna ze nikt na Wzas wilkiem nie spojrzy nie wygoni ani nic z tych rzeczy
              i ozecie byc pewni ze bedziecie sie czuli tam chciani i kochani!
              Ja zawsze sie tak czulam a szczegolnie na zeszlorocznej wigilii i keidy mysle ze
              nie moge byc z Wami osobiscie w tym roku i wierzcie mi gdybym mogla zjawilabym
              sie choc na te 2 godziny zeby z Wami byc!!!

Pamietajcie ze jestesmy grupa i kazdy ratownik jest tak samo mile widziany, tak
              samo jak kazdy koordynator lokalny czy osoby z patrolu rowerowego albo
              zwyczajnie przyjaciele masy. Korzystajcie z tego ciepla ktore w tej niesamowitej
              grupie ludzi jest, i grzejcie przy nim!!!!
              Nie zapominajcie nigdy ze odwalacie kawal dobrej roboty, poswiecacie swoj czas i
              nikt Wam za to nie placi i to jest wspaniale!!! Takze macie tez okazje by razem
              swietowac i cieszyc sie ze przezwyciezalismy i przezwyciezamy codzienne problemy
              dzialajac jako grupa!!!
              To sa moje zyczenia dla Was - Pamietajcie kim jestescie, badzcie z tego dumni i
              cieszcie sie ze macie siebie na wzajem!!!
              KaZa
              • piwkosia2002 Re: juz jest mniej przykro 22.12.06, 00:09
                na co ja wlasciwie liczylam piszac tego posta, przeciez i tak Raffiego nie
                przegadam.
                niestety, pewnie bym sie zjawila, ale grafik w pracy ustalany jest z
                wyprzedzeniem. nic to. moze za rok.
                tymczasem pozdrawiam was serdecznie z opola
                kazza- dla ciebie szczegole wszystkiego najlepsiejszego, trzymaj sie kochana.
                • roweroraffi Wyjasnienie sprawy do konca... 22.12.06, 01:08
                  piwkosia2002 napisała:

> na co ja wlasciwie liczylam piszac tego posta, przeciez i tak Raffiego nie
                  > przegadam.
                  > niestety, pewnie bym sie zjawila, ale grafik w pracy ustalany jest z
                  > wyprzedzeniem. nic to. moze za rok.

Na wypadek awarii listy mailowej w przyszłości od razu zawczasu zapraszam Cię (i
                  innych KL, RR, Patrolowców i sympatyków Masy) na: wszystkie spotkania
                  przedmasowe, pomasowe, wigilijne, wielkanocne, świąteczne, przedświąteczne,
                  poświąteczne, tematyczne itp itd aż do odwołania powyższego ;-)

Liczę, że jasne postawienie sprawy wyjaśni raz na zawsze ewentualne
                  niedopowiedzenia w razie, gdy nawali któryś z elementów wymiany informacji, co
                  się zdarza i pewnie zdarzać będzie (komputery są zawodne, ludzie z resztą też).
                  Terminy spotkań to czwartek na tydzień przed Masą, godzina 18. Można zaznaczyć w
                  kalendarzyku na rok z góry, bo to się raczej nie zmienia. W zimę spotkania
                  odbywają się na Nowogrodzkiej 46 m.6, w miesiącach cieplejszych w plenerze, na
                  platformie nad Wisłą, o czym szczegółowa informacja jest w rozsyłanych na listę
                  mailach i - w miesiącach, gdy są jakieś zmiany - na forum.

W razie jakichkolwiek wątpliwości zawsze można do mnie zadzwonić*/napisać** i
                  się upewnić na wypadek niepewności czy comiesięczne spotkanie się aby na pewno
                  odbędzie lub jakichkolwiek innych pytań, nie tylko dotyczących spotkań. Mój
                  telefon to 608 325 136, a inne dane (GG/Tlen/mail) są wymienione na stronie Masy
                  i ZM. Na wypadek nieznajomości adresu powyższych stron, odsyłam do
                  wszechwiedzącego Googla ;-)

Informacja uzupełniająca dla niezbyt obeznanych z netykietą i prowadzeniem
                  konwersacji przez telefon:

* - nie odbieram telefonów, gdy jestem w szkole lub prowadzę pojazd oraz
                  pomiędzy godzinami 22-8. Wtedy warto zadzwonić za jakiś czas (np za godzinę).
                  Próby ponawiania połączeń odrzucanych/nie odbieranych jedno zaraz po drugim
                  kończą się zdecydowaną agresją z mojej strony. Nie odpowiadam też na nie
                  podpisane SMS-y, "sygnałki" vel "głuchacze" i prośby o oddzwonienie (to prywatny
                  telefon i też muszę płacić rachunki).

** - zastrzegam sobie prawo do nie odpisywania od razu (nawet gdy jestem
                  dostępny, bo bywa, że pracuję), a w przypadku nie przedstawienia się (dotyczy
                  osób, których nie mam na liście), wysyłania alertów i innego pośpieszania mnie
                  do odpowiedzi - do nie odpowiadania w ogóle i/lub zablokowania osoby, która
                  przeszkadza mi w pracy. Wysyłanie łańcuszków (zwłaszcza o chorych dzieciach) i
                  innego spamu - skutkuje natychmiastową blokadą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka