Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Narzędzia

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 13:20
    Chciałbym zasięgnac opini osób znających sia na rzeczy nieco lepiej odemnie.
    Otóż pojawiły sie na allegro "zestawy naprawcze Kross" - czy ktoś się orienuje
    czy są to narzędzia wypuszczone przez "tego" Krossa, czy też jest to tylko nic
    nie znaczace słówko w nazwie, i czy są one cokolwiek warte.
    Cena jest atrakcyjna, 25zł, ale w błoto wyrzucić szkoda...
    ssl.allegro.pl/item197121336_zestaw_naprawczy_kross_klucz_latki_lyzki_klej.html
    Obserwuj wątek
      • dr.krisk Re: Narzędzia 24.05.07, 16:52
        Na zdjęciu widać napis "Kross SA", a więc to "ten Kross". Ale zestaw za drogi,
        no i kto jeszcze używa gumek do wentyli!!! Lepiej dołożyć trochę i kupić
        porządny przybornik z wypinaczem do łańcucha + łatki.
        Ja zawsze wożę z sobą mały, lekki klucz szwedzki + zestaw imbusów. Wystarcza do
        wszelkich napraw.
        • Gość: k Re: Narzędzia IP: *.acn.waw.pl 24.05.07, 18:49
          sprawdź jakich kluczy potrzebujesz do wykonania podstawowych regulacji w swoim
          rowerze, kup porządne imbusy, nie taki szmelc, dodaj do tego dobry skuwacz do
          łańcucha, nie taką imitację, jak w większości przyborników, kilka łatek, klej,
          zwiąż to wszystko gumką recepturką i masz najlepszy zestaw;
          jako łyżek do opon można z powodzeniem używać zacisków od kół
          i nie zapomnij o pompce
          • forresty Re: Narzędzia 24.05.07, 19:54
            ha hah hah.... Szmelc ze stlai gwoździanej i w dodatku w połowie zbędny. Do
            roweru potrzeba klucza 14,15,16. Zestaw naprawczy dla mnie to klucz do kasety,
            suportu, klucz do konusów, rozkuwacz łańcucha, i jakies uniwersalne klucze. i
            tyle. jak ktoś sie bawi w Hollowtechy, Campagnolo i inne wynalazki to wtedy
            trzeba kupowac indywidualnie. Szkoda kasy na to badziewie któr pognie się i
            wyrobi po krótkim użytkowaniu. kup komplet kluczy w tym typie których ostatnio
            pełno na allegro
            allegro.pl/item194598282_rewelacyjne_klucze_do_konusow_najtaniej_.html
            Sam takich uzywam i są świetne tyle ze w zeszłym sezonie tyle płaciłem za 1
            sztukę.Jeśłi to te same to śmiało moge polecić bo to twarda stal a nie jakiś
            miękki badziew. Do tego jakieś dobre imbusy, rozkuwacz za parę złotych i resztę
            sobie kompletuj spokojnie a ten "zestaw' sprzedajacemu - niech się z nim sam męczy
      • Gość: marek Re: Narzędzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 11:44
        ukochana ma trzy lata temu kupiła mi na walentynki Topeak Alien XS, jest to
        zestaw niezawodny, używam go nie tylko ja ale wszyscy kumple, polecam
        • Gość: gosc Re: Narzędzia IP: *.crowley.pl 30.05.07, 13:28
          dlaczego nikt nie wspomina o najważniejszym? ;-)

www.phu-arkom.pl/sklep/images/produkty/otwier.jpg
          • dr.krisk A bo niepotrzebny! 30.05.07, 17:05
            Co to, piffa bez otwieracza nie roztworzysz????
            A nie sądzę, abyś podczas rowerowej wyprawy jakieś wina korkowane eleganckie
            degustował...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka