Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wojewódzki potrącił rowerzystę !!!!

18.06.07, 09:26
    16.06.07r. sobotni wieczór, przez Pl. Trzech Krzyży mknie Porsche Carrera GT3
    ("GT3" to niepospolita wersja Carrery, droga, choć dalece tańsza od jedynego
    słusznego "Turbo")za kierownicą KUBA WOJEWÓDZKI, nagle pisk opon.. rowerzysta
    odbija się od maski i upada na krawężnik , świadkowie wzywają karetkę .. na
    masce jedynie zadrapanie.
    Przyjeżdża policja, Kuba został jedynie poddany procedurze badania alkomatem.
    Wypisano mu mandat........

Jak ktos wiec coś więcej na ten temat lub widział zdarzenie to może napisze
    coś wiecej...
    Obserwuj wątek
      • stiv26 Re: Wojewódzki potrącił rowerzystę !!!! FOTKI !! 18.06.07, 09:38
        Świadkowie zdarzenia zrobili fotki zaraz po zdarzeniu

stiv5.fajnafotka.pl/

Teraz mamy zdjęcia roześmianego sprawcy wypadku.
        Naoczni świadkowie wydarzeń twierdzą, że Kuba był nieswój i poddenerwowany, co
        ukrywał za histerycznym uśmieszkiem.
        Nie dziwimy się, sytuacja jest niewesoła.
        Z powodu drobnego incydentu importer Porsche może już nie tak chętnie czynić
        Wojewódzkiego ambasadorem marki i oferować wysokie rabaty.
        Bo chyba nie sądziliście, że gwiazdy kupują auta na normalnych warunkach?
        .
        Ale co z rowerzystą się stało to narazie nie wiem...
        • roweroraffi Re: Wojewódzki potrącił rowerzystę !!!! FOTKI !! 18.06.07, 10:12
          A wiesz może coś o przyczynach? Rowerzysta nieoświetlony, wyjechał "znikąd", czy
          może coś w tym stylu? Czy może Wojewódzki gnał jak głupi?
          • stiv26 Re: Wojewódzki potrącił rowerzystę !!!! 18.06.07, 12:41
            roweroraffi napisał:
            > A wiesz może coś o przyczynach? Rowerzysta nieoświetlony, wyjechał "znikąd",
            czy może coś w tym stylu? Czy może Wojewódzki gnał jak głupi?
            >

jedyne co wiem to to co wyzej napisałem ja tego nie widziałem a zdjęcia
            pochodzą od świadków wypadku ..
      • stiv26 Re: Wojewódzki potrącił rowerzystę !!!! 20.06.07, 10:19
        Pijany rowerzysta wpadł na Kubę !!!!

Doniesienia, że znany showman (44l.) spowodował poważny wypadek w centrum
        Warszawy, okazały się mocna przesadzone. Kuba jechał jak najbardziej przepisowo
        i nie jest winien wypadkowi: jakkolwiek dziwnie to brzmi, nie on potrącił
        rowerzystę, ale rowerzysta jego.

Sytuacja była bardzo prosta: pijany mężczyzna (miał we krwi ponad promil
        alkoholu) beztrosko mknął swoim dwukołowym rumakiem i nie zatrzymał się na
        czerwonym świetle. Przeszkodą nie do pokonania okazała się dopiero maska
        samochodu Wojewódzkiego. Na szczęście nikomu się nic nie stało. Szkoda tylko
        fajnej superfury Kuby: wypasione porsche carrera GT3 Wojewódzkiego ma już
        niestety pierwszą rysę. Teraz zajmuje się nim lakiernik samochodowy, a pijanym
        rowerzystą - policja.

Super Express 20.06.2007r.

stiv5.fajnafotka.pl/default_EntTyp_ClassicPhotoDetail.aspx?cgUID=12376&pageNo=0&conUID=469534&photoNr=5

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka