juri666 Re: [foty] Tour de Pologne dziś 10.09.07, 07:47 fajny poczatek, zwlaszcza jak wpadali w poslizgi i barierki:> Link Zgłoś
schwefel Re: [foty] Tour de Pologne dziś 10.09.07, 19:52 Byłoby fajnie gdyby nie fakt, że znacząca większość fot jest poruszonych albo nieostrych. Link Zgłoś
schwefel foto by Schwefel 10.09.07, 21:07 Żeby nie być gołosłownym zapraszam do swojego reportażu z tej imprezy. schwefel.pl/wordpress/index.php/2007/09/09/tour-de-pologne/ Link Zgłoś
rano1 Re: [foty] Tour de Pologne dziś 11.09.07, 08:50 Niestety rozchorowałem się przed tamtym łikendem. Może w następnych latach będzie powtórka a byłoby warto, gdyż z uwagi na pogodę była to jednak klapa jeśli chodzi o widowisko. Ze zdjęć widzę, że rozpadało się a wiele barierek świeciło pustkami. Chyba mało ludzi przyszło. Mam nadzieję, że organizatorzy się nie zniechęca i będą powtórki w przyszłości a i pogoda ( i publiczność) dopisze. Wówczas rywalizacja będzie pewnie mocniejsza (myślę, że teamy jechały ostrożnie - to sam początek i wiele można stracić na wywrotkach). Pozdrawiam, Link Zgłoś
lipto_on Re: [foty] Tour de Pologne dziś 11.09.07, 13:19 picasaweb.google.pl/liptOon/64TdPUCIProTourPrologue To jeszcze moja skromna galeryjka. Link Zgłoś