Gość: :) IP: *.eranet.pl 10.02.08, 13:02 Chce kupic w miare dobrego crossa, proszę o opinie o Meridzie, ewentualnie inne propozycje w tej klasie. dzieki wielkie. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: dawid Re: Merida Crossway TFS-500 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 00:03 To dobre rowery. Szczególnie zauażyłem zmianę przy nowszych modelach. Bardzo dobra jakość, dobry osprzęt i cena atrakcyjna do konkurencji porównując tą samą półkę. Sam wymieniam na Meridę Crosswaya 500 lub 200 dla siebie i żony. MTB kompletnie się nie sprawdziły Link Zgłoś
alfajet777 Re: Merida Crossway TFS-500 10.03.08, 11:16 Gość portalu: :) napisał(a): > Chce kupic w miare dobrego crossa, proszę o opinie o Meridzie, > ewentualnie inne propozycje w tej klasie. dzieki wielkie. mam Meride Crosswey 5300 sx poweim tak wczesniej miałem polskiego Kross,a mision i teraz uwazam ze Merida to był trafny zakup choc mialem podobne opbawy do twoich gdzy wogule nie znalem tej firmy , a teraz widze ze Merida ma dużą popularnosc Pozdrawiam Link Zgłoś