tiresias 24.07.08, 08:39 też niezły tytuł na wątek. to już czwarty na temat tych przeciętnych, cięzkich i mało praktycznych rowrów Link Zgłoś Obserwuj wątek
marek.dumle Re: Ani Author ani Schwinn 24.07.08, 10:06 A są twoim zdaniem jakieś -nieprzeciętne -lekkie -bardzo praktyczne rowery? Link Zgłoś
tiresias Re: Ani Author ani Schwinn 24.07.08, 10:48 zarzuciłbym cię linkami. ale ja wiem, że ty wiesz, że są:))) Link Zgłoś
Gość: Steppenwolf Re: Ani Author ani Schwinn IP: 62.29.248.* 24.07.08, 10:50 To ja mam inne pytanie: czy wg Ciebie rower ważący 6,60 kg jest ciężki? Link Zgłoś
tiresias Re: Ani Author ani Schwinn 24.07.08, 11:29 dla siedmiolatka chyba tak a poważnie to jest bardzo lekki rower. z góry nadmieniam, że moja generalna opinia dotyczy rowerów wymienionych dwóch marek ze średniej półki. prawie każdy producent ma lepsze modele w ofercie. ale akurat średnia półka tych dwóch myślę że jest nieco poniżej średniego poziomu innych. dziękuję Link Zgłoś
Gość: Steppenwolf Re: Ani Author ani Schwinn IP: 62.29.248.* 24.07.08, 11:50 Łi tam. Z tych, które mi sie chciało przejrzeć wynika, że okolice 2000 zł oznaczają okolice 13 kg. Zaznaczam, że sprawdzałem rowery crossowe i niewiele. No i jeszcze może zaistnieć sytuacja, że nasze średnie półki leżą na różnej wysokości :-) Ja również dziękuję. Link Zgłoś
Gość: notyp Re: Ani Author ani Schwinn IP: *.icpnet.pl 24.07.08, 14:00 Większość ram ( także ponadprzeciętnych producentów :-) i tak jest klepana w tych samych fabrykach w Azji, różnią się tylko kalkomanią danej firmy. Rama to podstawa - nalepka nie ma tu nic do rzeczy ( nie dotyczy snobów ). Potem w zależności od funduszy możesz pobawić się z osprzętem. Generalnie im więcej jeździsz tym w lepszy - droższy ( przeważnie ) osprzęt musisz zainwestować. Myślę, że sprawdzi sie i Author i Schwinn. Link Zgłoś