martola80 24.10.08, 15:38 Cześć:) Wiecie może gdzie mozna zdobyc informacje o kursach na mechanika rowerowego? Dzięki wielkie. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: notyp Re: kurs mechanika rowerowego IP: *.icpnet.pl 24.10.08, 16:05 Najlepszy kurs to praktyka przy własnym rowerze. Link Zgłoś
maxlikaz Re: kurs mechanika rowerowego 24.10.08, 16:18 Do tego z ksiazka SZTUKA SERWISOWANIA ROWERU GORSKIEGO w jednej rece a z wlasciwym w danym momencie narzedziu w tej drugiej... ;) Link Zgłoś
Gość: Arczi Re: kurs mechanika rowerowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 23:00 Dokładnie! Nie ma lepszego kursu. Link Zgłoś
alaaloe333 Re: kurs mechanika rowerowego 26.10.08, 16:12 Tak a propos: www.youtube.com/watch?v=6nfz3VZ6DZU Link Zgłoś
Gość: gobo Re: kurs mechanika rowerowego IP: *.lodz.mm.pl 31.10.08, 18:20 Witam Następny który myśli że świstek papieru wyprowadzi go ze świata nie wiedzących i nie umiejących do świata wszystko wiedzących. Powodzenia Link Zgłoś
flatron2008 Re: kurs mechanika rowerowego 03.11.08, 10:49 Gość portalu: gobo napisał(a): > Witam > Następny który myśli że świstek papieru wyprowadzi go ze świata nie wiedzących > i > nie umiejących do świata wszystko wiedzących. > Powodzenia Wielki słownik ortograficzny PWN prof. Edwarda Polańskiego podaje pisownię łączną "wszystkowiedzący". Każdemu przyda się czasem fachowe dokształcenie... Link Zgłoś
Gość: Mark Re: kurs mechanika rowerowego IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.08, 19:49 > Każdemu przyda się czasem fachowe dokształcenie... Zapewne, ale w tym wypadku bardziej sie dokształci pracujac pol roku w jakim serwisie rowerowym, niz placac kupe za kurs. Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: kurs mechanika rowerowego IP: *.chello.pl 13.04.09, 14:42 Szukam już takiego kursu na mechanika / serwisanta / rowego już pół roku i wciąż nie mogę znależć nawet w Warszawie.Mogę nawet zapłacić za taki kurs.Bez fachowej wiedzy nie przyjmuja do żadnego sklepu rowerowego.Podajcie jakieś namiary,proszę ! Link Zgłoś
Gość: Ścigacz na góralu. Re: kurs mechanika rowerowego IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.09, 22:45 "Bez fachowej wiedzy nie przyjmuja do żadnego sklepu rowerowego" a to mnie rozśmieszyłeś przejdź się do intersportu itp., tam to mają wiedzę, można pęknąć ze śmiechu ;) Link Zgłoś
Gość: Arczi Re: kurs mechanika rowerowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 23:04 No niestety intersport wsadza na serwis kolesi którzy niewiele mają wiedzy i umiejętności... przyjeżdza do nich spec w dredach i pokazuje jak złożyć rower i ustawić przerzutkę... a jak przyjdzie klient do wymiany pakietu to gwinty zrywają... w żadnym intersporcie nie ma już dobrego serwisanta... był kiedyś jeden w Bielsku Link Zgłoś
Gość: mechanik Re: kurs mechanika rowerowego IP: *.aster.pl 31.07.09, 10:45 Cześć jestem mechanikiem z weloletinim doświadczeniem.Moge nauczyć.num.tel.0785024435 adres e-mail slawuta119@wp.pl Link Zgłoś