08.06.16, 18:19
Mój synek jest po operacji PHPV. Zostały nam póki ci przepisane okularki (wizytę u kontaktologa mam juz umówiona na lipiec), mamy rownież zaklejać oko. Synek na szczęście nie ściąga okularów, plastra tez nie. Niestety widzę, ze ma poczucie leku, bi chce abym go tylko nosiła na rękach. Plaster nosi około 2 h z czego godzine prześpi, bo jest zmęczony po przyjściu ze zlobka. Wiem, ze to jest bardzo krótki okres i boje sie, ze to nie da żadnego rezultatu. Jestem osoba pracująca i nie moge zrezygnować z pracy (jestem zobowiazana kredytem).
Wszystko mnie przerasta i nie wiem jak pogodzić to wszystko... Czy takie krótkie zaklejanie oka moze przynieść jakiś rezultat?
Obserwuj wątek
    • zuzana_13 Re: Phpv 10.06.16, 15:54
      Witaj, poczatki sa bardzo ciezkie, ale nie poddawaj sie. warto rozwarzyc zakladnaie plastra do zlobka chociaz na 2h. Z czasem mozna wydluzac czas. Naprawde warto zainwestwac w soczewke bo to daje lepsze rezulaty w rozwoju malucha. corka ma 2,5 roku Jast po phpv i zacmie, zaklejamy oko od 6 miesiaca zycia. jezeli potrzebujesz pogadac zapraszam, 508865671
      Aska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka