zenusia 31.05.06, 13:39 Mam taki problem z synem że od 3 lat nie jest zdiagnozowany odnosnie jaskry. Poszukuje dobrego specjalisty w tej dziedzinie.Ma zmienione tarcze i nie wiadomo czy to jego uroda czy choroba.Dodam ze czesto boli go głowa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tolka11 Re: problem z diagnazą 03.06.06, 12:33 Polecam prof Marka Prosta. Wrzuć do wyszukiwarki. Odpowiedz Link
w67 Re: problem z diagnazą 11.06.06, 19:54 We Wrocławiu, centrum jaskry prof. Niżankowskiej, ośrodek ma nazwę Spektrum, jest na Biskupinie. Odpowiedz Link
zenusia Re: problem z diagnazą 16.07.06, 23:07 w67 napisała: > We Wrocławiu, centrum jaskry prof. Niżankowskiej, ośrodek ma nazwę Spektrum, > jest na Biskupinie. Czy pani prof.Niżanowska przyjmuje tam osobiście.Nie ukrywam że zalerzy mi na jej opini. Bardzo prosze o wiecej informaci . Odpowiedz Link
w67 Re: spektrum 17.07.06, 23:22 zobacz na stronie, a najlepiej zadzwoń i zapytaj. www.spektrum.wroc.pl Byłam tam kilka razy, ale nie u profesor. Jeden gabinet ma wywieszkę z jej nazwiskiem, więc chyba przyjmuje. Wizyta u dr z tego ośrodka kosztuje 100zł.Nie wiem ile u pani profesor. Część z nich przyjmuje tez na NFZ. Odpowiedz Link
w67 Re: spektrum 17.07.06, 23:25 ja też miałam podejrzenie jaskry i byłam tam u dr Szelepin. Wykluczył podejrzenie, taka moja uroda. Nerw ma inny układ niż zazwyczaj i to powoduje, że niewprawny okulista może się pomylić. Mam jakoś "pogłębione wnęki" ??? dokładnie nie pamiętam. Odpowiedz Link
kaja5 Re: spektrum 01.10.13, 13:02 w67 napisała: > ja też miałam podejrzenie jaskry i byłam tam u dr Szelepin. Wykluczył > podejrzenie, taka moja uroda. Nerw ma inny układ niż zazwyczaj i to powoduje, > że niewprawny okulista może się pomylić. Mam jakoś "pogłębione wnęki" ??? > dokładnie nie pamiętam. Mój syn ma to samo i też podobno taka uroda. Ile miałaś lat jak u ciebie przy badaniu to zauważyli? Odpowiedz Link
zenusia Re: problem z diagnazą 18.07.06, 16:09 Bardzo dziekuje za odpowieć pewnie sie tam wybiore coć to daleko .U mojego syna lekarze sami nie wiedzą a wielu go już badało.Wychodzi żle badanie ver. Czyli przewodnictwo jakieś nie takie .Ciśnienie ma ok.Może ta pani prof coś powie konkretniej. Odpowiedz Link