Dodaj do ulubionych

problem z diagnazą

31.05.06, 13:39
Mam taki problem z synem że od 3 lat nie jest zdiagnozowany odnosnie jaskry.
Poszukuje dobrego specjalisty w tej dziedzinie.Ma zmienione tarcze i nie
wiadomo czy to jego uroda czy choroba.Dodam ze czesto boli go głowa.
Obserwuj wątek
    • tolka11 Re: problem z diagnazą 03.06.06, 12:33
      Polecam prof Marka Prosta. Wrzuć do wyszukiwarki.
    • w67 Re: problem z diagnazą 11.06.06, 19:54
      We Wrocławiu, centrum jaskry prof. Niżankowskiej, ośrodek ma nazwę Spektrum,
      jest na Biskupinie.
      • zenusia Re: problem z diagnazą 16.07.06, 23:07
        w67 napisała:

> We Wrocławiu, centrum jaskry prof. Niżankowskiej, ośrodek ma nazwę Spektrum,
        > jest na Biskupinie.
        Czy pani prof.Niżanowska przyjmuje tam osobiście.Nie ukrywam że zalerzy mi na
        jej opini. Bardzo prosze o wiecej informaci .
        • w67 Re: spektrum 17.07.06, 23:22
          zobacz na stronie, a najlepiej zadzwoń i zapytaj. www.spektrum.wroc.pl
          Byłam tam kilka razy, ale nie u profesor. Jeden gabinet ma wywieszkę z jej
          nazwiskiem, więc chyba przyjmuje. Wizyta u dr z tego ośrodka kosztuje 100zł.Nie
          wiem ile u pani profesor. Część z nich przyjmuje tez na NFZ.
          • w67 Re: spektrum 17.07.06, 23:25
            ja też miałam podejrzenie jaskry i byłam tam u dr Szelepin. Wykluczył
            podejrzenie, taka moja uroda. Nerw ma inny układ niż zazwyczaj i to powoduje,
            że niewprawny okulista może się pomylić. Mam jakoś "pogłębione wnęki" ???
            dokładnie nie pamiętam.
            • kaja5 Re: spektrum 01.10.13, 13:02
              w67 napisała:

> ja też miałam podejrzenie jaskry i byłam tam u dr Szelepin. Wykluczył
              > podejrzenie, taka moja uroda. Nerw ma inny układ niż zazwyczaj i to powoduje,
              > że niewprawny okulista może się pomylić. Mam jakoś "pogłębione wnęki" ???
              > dokładnie nie pamiętam.

Mój syn ma to samo i też podobno taka uroda. Ile miałaś lat jak u ciebie przy badaniu to zauważyli?
        • zenusia Re: problem z diagnazą 18.07.06, 16:09
          Bardzo dziekuje za odpowieć pewnie sie tam wybiore coć to daleko .U mojego syna
          lekarze sami nie wiedzą a wielu go już badało.Wychodzi żle badanie ver. Czyli
          przewodnictwo jakieś nie takie .Ciśnienie ma ok.Może ta pani prof coś powie
          konkretniej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka