06.04.11, 17:02
Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
Obserwuj wątek
    • lukasz_bieniek Re: Wirtualny POS - jaka firma? 10.04.11, 19:42
      Ja bym może do sprawy podszedł inaczej i zastanowił się z jakiego systemu będą korzystać moi klienci. Jeśli mówisz, że oferta będzie przeznaczona do sprzedaży za granicą to może po prostu spr. jaki w tym kraju jest najbardziej popularny system. Jeśli jest to PeyPal to bez kombinowania powinnaś wybrać ten system, aby zmaksymalizować konwersje. Jak jest to Moneybookers to ten system powinnaś mieć itd.

pozdrawiam serdecznie
      Łukasz
      lukasz@dobrawizytowka.pl
      www.dobrawizytowka.pl
      • trotamundos Re: Wirtualny POS - jaka firma? 12.04.11, 16:25
        Dzieki Lukasz. PayPal oczywiscie biore pod uwage, ale nie podobaja mi sie ich wysokie prowizje. Zreszta wiekszosc centrow rozliczeniowych obsluguje tez PayPala. Ja po przestudiowaniu wielu ofert zdecydowalem sie na eService - najwazniejsze, ze rozliczaja bezposrednio w euro (czego polcard np. nie robi), oprocz tego 18 innych walut, wynegocjowalem jak na wirtualny POS bardzo dobra prowizje, nie ma oplat miesiecznych, instalacyjnych ani plaskiej oplaty groszowej dla kazdej transakcji. Nie jest to co prawda to co mialem w poprzednim sklepie (1%) plus drobna oplata miesieczna, ale jak na Polske warunki dali mi swietne - szczerze polecam. Jedyne co to moge obslugiwac jedynie VISA/MC. Diners i AMEX niestety rolziczane sa w zlotowkach wiec sobie odpuszcze, ale biorac pod uwage moje doswiadczenie z akceptacja kart w necie i to, ze w ciagu paru lat Dinersa nie akceptowalem nigdy, a AMEX moze z 7 razy to Visa i MasterCard w zupelnosci mi wystarcza.

Temat uwazam za zamkniety.

Ach i maja tez integracje z PayPalem.
    • basiuq Re: Wirtualny POS - jaka firma? 06.10.15, 13:58
      Moim zdaniem podstawą jest wybór firmy obsługującej system Pos. Moi znajomi korzystali z zamowterminal.pl/system_pos.html i są bardzo zadowoleni. Od razu nastąpił zwrot z inwestycji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka