xstefciax 13.07.26, 21:20 Zrobiłam pyszny dżem z moreli i ogórki kiszone. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
normalnyimadry Re: Przetwory 14.07.26, 14:01 To po kiego ta informacja? To nikogo nie interesuje. Odpowiedz Link
xstefciax Re: Przetwory 15.07.26, 16:14 Emeryci robią przetwory przynajmniej w mojej okolicy Odpowiedz Link
normalnyimadry Re: Przetwory 15.07.26, 17:30 xstefciax napisała: > Emeryci robią przetwory przynajmniej w mojej okolicy > A co to kogoś obchodzi? To taka sama wiadomość jak zjadłem śniadanie albo mam zatwardzenie. Odpowiedz Link
xstefciax Re: Przetwory 15.07.26, 18:03 Masz tytuł wątku: przetwory. Skoro Cię to nie interesuje, to nie wchodź w takie wątki. Daj innym żyć! Odpowiedz Link
engine8t Re: Przetwory 15.07.26, 20:11 xstefciax napisała: > Masz tytuł wątku: przetwory. Skoro Cię to nie interesuje, to nie wchodź w takie > wątki. Daj innym żyć! > Te tzw media spolecznosciwe az wam tg mozgi wyprly ze narz zamiast z sasidami gadac to publikujecie na wszystkie strony ze robicie sloiki? ? Odpowiedz Link
xstefciax Re: Przetwory 15.07.26, 22:37 Ludzie dobrzy zazwyczaj nie są złośliwi. Po co wchodzisz do wątku o przetworach? Odpowiedz Link
engine8t Re: Przetwory 15.07.26, 22:54 xstefciax napisała: > Ludzie dobrzy zazwyczaj nie są złośliwi. Po co wchodzisz do wątku o przetworach > ? > To zadna zlosliwosc Wchidze poniewaz i jak i chyba nikt nie podejrzewa ze w watku nie bedzie nic poza ogloszeniem ze ktos sobie zrobil przetwory. Moga byc pytania czy generalne informacje dla innych a to zupelnie co innego. Jak zalozysz waatek ogloszeniowy to na pewno tam nikt kogo nie interesuje kupno przetworow od ciebie nie bedzie zagladal a tym bardziej komentowal. Odpowiedz Link
brunet_123 Re: Przetwory 15.07.26, 22:56 To może załóż jakiś wątek na tym forum. Zamiast dziadek ciągle grymasić. Odpowiedz Link
zuzanka005 Re: Przetwory 16.07.26, 01:20 a ja jutro zrobię sok pomidorowy i może ogórki małosolne... Odpowiedz Link
xstefciax Re: Przetwory 16.07.26, 11:56 Proszę o przepis na małosolne, robię dużo przecierów i soków pomidorowych. Zupa pomidorowa jest pyszna na domowym przecierze. Odpowiedz Link
xstefciax Re: Przetwory 16.07.26, 12:01 Będę robić syrop z mięty, jest bardzo smaczny jako dodatek do wody, herbaty. aniagotuje.pl/przepis/syrop-z-miety Odpowiedz Link