03.06.11, 10:59
hej, dziewczyny nie wiecie moze gdzie dostane parawan taki tradycyjny z plotna , sprawdzalam w agrosie, homebase na ebay- wszedzie sa te ceratowe....
juz mysle zeby napasc jakis sklep z materialami i sama sobie uszyje :P
Obserwuj wątek
    • ciocia_ala Re: parawan 03.06.11, 19:32
      A do czego on ma sluzyc? Na plaze? Bo jak tak, to tutaj (tzn. Anglii) sa takie z folii... Jak kiedys torby na zakupy byly, albo ruskie na station swoje towary nosza. Nie wiem, jak to sie fachowo nazywa.
      • carmelaxxx Re: parawan 03.06.11, 19:48
        ostatnio widzialam w jakies ulotce z lidla i nazywalo sie : wind catcher.
    • mrs.t Re: parawan 03.06.11, 19:59
      wind break? to tez co miewaja na plazy sa nie materialowe mowicie?
      ja robie z mojej 5cio metrowej chusty do noszenia dziecia;)
      • ciocia_ala Re: parawan 03.06.11, 22:26
        Ano nie, wygladaja jak te nasze pasiaste z Polski (materialowe), ale materialowe nie sa. To jakies sztuczne tworzywo. Ja przekonalam sie o tym w tym roku dopiero, sama takowy zakupujac. Moze i sa materialowe, ja nie spotkalam. Nylon to moze byc?? Nie znam sie na tych tworzywach wcale.
        • m0nalisa Re: parawan 03.06.11, 22:46
          to sie nazywa wind breaker :)
          widzialam kilka na ebay ale nazwane retro lub vintage i ceny z kosmosu (Ł75). Widzialam ulotke z lidla wlasnie dzisiaj, 9go czerwca beda w sklepie to pojde i pomacam, i chyba go wezme bo jest dlugi na 4 metry i za 8.99 :) nie bede z niego przeciez strzelac a od wiatru osloni. Marzyl mi sie taki tradycyjny na lata

---------------------------------
          Heaven isnt made for humans. Earth is.
          • mrs.t Re: parawan 04.06.11, 09:21
            upieram sie ze to wind break/windbreak :)
            • m0nalisa Re: parawan 04.06.11, 09:43
              masz racje
          • gypsi Re: parawan 04.06.11, 11:47
            Myslalam, ze tylko moj s.p. Tato tak mowil: "strzelac sie z tego nie bedzie" :)
            • m0nalisa Re: parawan 04.06.11, 21:59
              hehehe to znane powiedzenie :p
    • ciocia_ala Re: parawan 15.06.11, 08:29
      Znalazlas ten plocienny parawan? Bo ja przypadkiem znalazlam tu:

www.gltc.co.uk/fcp/product/-/great_outdoors_picnic_outdoor_eating/Day-at-the-Beach-Windbreak/10000002362
      Wyglada na plocienny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka