Dodaj do ulubionych

Thames Water freebies

05.05.12, 17:58
Przypadkiem zajrzalam na ich strone i zobaczylam, ze rozdaja gadzety do oszczedzania wody.
Zamowilam showerhead, kitchen swivel tap i shower timer.
Dostalam po dwoch dniach i jestem mega zadowolona, szczegolnie z nakladki na kran w kuchni (ruchoma glowica z regulowanym strumieniem) i klepsydry pod prysznic dla mojego nastolatka:-)
Polecam:
www.thameswater-savewatersavemoney.co.uk/index.php/products/eon-shower-save/from/freebies
Obserwuj wątek
    • wiwi1 Re: Thames Water freebies 19.05.12, 22:44
      Dzieki za tego linka:)
      Zamowilam sobie raczke do prysznica i taka fajna koncowke na kran w kuchni. Przyszlo dosyc szybko.
      Pozdrawiam:)
    • elle-joan Re: Thames Water freebies 19.05.12, 22:58
      I to każdy tak może dostać za darmo? ;) Nie widzę,, gdzie ten timer....
      • wiwi1 Re: Thames Water freebies 19.05.12, 23:09
        U samej gory masz 3 rzeczy do wyboru:
        Najpierw wybierasz sobie shower devices, potem tap devices a timer jest pod other devices.
        Pozdrawiam:)
        • elle-joan Re: Thames Water freebies 19.05.12, 23:14
          Dzięki. Ponieważ w dwóch pierwszych grupach są tylko po dwie rzeczy, to w trzeciej nie zjechałam do samego dołu. U nas timer też bardzo potrzebny...
    • kinmalek Re: Thames Water freebies 20.05.12, 00:48
      a ja sobie zamówiłam końcówkę na kran i naklejkę na samochód,cha,cha bo u nas sąsiedzi szorują samochody co sobotę,nawet vany służbowe,paranoja
    • fifka01 Re: Thames Water freebies 20.05.12, 09:31
      Dzięki. Właśnie sprawdziłam, że moje South West Water też ma taką ofertę. Zaraz zamawiam. :)
      • jacinda Re: Thames Water freebies 20.05.12, 18:44
        Dziekuje. Zamowilam w zeszlym tygodniu i dostalismy wczoraj koncowke do prysznica i nakladke na kran. Moj nie mogl uwierzyc, ze to za darmo :)
        • elle-joan Re: Thames Water freebies 21.05.12, 09:39
          Fajne to jest, ciekawe tylko dlaczego te gadżety do prysznica nie nadają się do elektrycznego.
          • elle-joan Re: Thames Water freebies 21.05.12, 09:40
            No i jeszcze zastanawiam się czy ta nakładka na kran do każdego będzie pasowała?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka