yadrall 11.11.13, 16:23 Wiem,ze dla maluchow polecalyscie mini micro,ale co dla 4 latka? To samo czy cos innego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ssabaudia Re: Hulajnoga dla 4 latka 11.11.13, 17:48 Moja Aga śmiga na takiej - 4 lata w styczniu. Kupiłam Jej taką z dużymi kołami ale nie bardzo Jej idzie... Odpowiedz Link
ssabaudia Re: Hulajnoga dla 4 latka 11.11.13, 17:49 A to ma być dla chłopca? Widuję na drogach dużo chłopaków na takich rowerkach do odpychania, może to też będzie fajne? Odpowiedz Link
agaciha Re: Hulajnoga dla 4 latka 11.11.13, 17:54 Dla czterolatka kupilabym juz Maxi Micro. Odpowiedz Link
justmaga Re: Hulajnoga dla 4 latka 11.11.13, 18:26 Jesli kupujesz teraz to chyba moze juz byc maxi. Moja 4 latka jeszcze smiga na mini micro , ale na wiosne zmienimy na wieksza Odpowiedz Link
nannyjo32 Re: Justmaga 11.11.13, 19:19 moje maja mini micro juz od roku najlepsza rzecz jaka kupilam! chociaz tanie nie sa i juz hamulce wymienialismy. JA bym kupila ten jak juz ma 4 lata www.micro-scooters.co.uk/scooters-model-maxi-micro-ages-6-12.html niby pisze ze od 6 roku zycia, ale wydaje mi sie ze nie ma miedzy nimi za duzej roznicy. Ja moim zmienia po 5 urodzinach na takie bo sa aluminiowe. www.micro-scooters.co.uk/scooters-model-aluminium-ages-5-13/micro-sprite-scooter-pink.html Odpowiedz Link
espionka Mini Street Cruz 11.11.13, 19:22 Mookie Mini Street Cruz II Tri-Scoote, moj czterolatek smiga naniej od roku Odpowiedz Link
gosia7813 Re: Mini Street Cruz 11.11.13, 20:27 Ja tez radzilabym Ci kupic ta Maxi Micro. Moja corka na niej jezdzi odkąd skonczyla 2,5 roku, wiec dla Twojego malego bedzie w sam raz. Odpowiedz Link
justmaga Re: Justmaga 11.11.13, 20:40 109 cm, ale ona juz takie wygibasy wyczynia na tej hulajnodze,ze chce kupic taka ciut " mocniejsza" :) Odpowiedz Link
yadrall Re: Justmaga 11.11.13, 20:44 Moj duzo mniejszy-101 cm w kapeluszu :) Wiec tym bardziej nie wiem czy jednak nie mini micro-boje sie ze jak kupie za duza to sobie nie bedzie radzil i sie zniecheci. Najlepiej bym obejrzala na zywo i przymierzyla do dziecka,ale nie wiem gdzie... Odpowiedz Link
murasaki33 Re: Justmaga 11.11.13, 21:32 Nie kupuj mini, bo nie ma to sensu. Wlasnie podeszlam do moich skuterow, postawilam obok siebie i roznica miedzy wysokosciami kierownic jest prawie niezauwazalna - oczywiscie, gdy w maxi opuscisz ja do zera. Gdy podrosnie bedziesz mogla ja podnosic a w mini juz nic nie podniesiesz... Odpowiedz Link
yadrall Re: Justmaga 11.11.13, 21:57 Ale w wadze jest 1kg roznicy,a mlodzian to drobina-101cm i niecale 15kg wagi. Pozatym w domu mam drugiego malca,wiec bedzie kto mial wziac w spadku. Odpowiedz Link