lianis 29.04.14, 21:03 Szukam cudu. Na bizuterie, musi byc delikatna, na prezent dla dziewczynki na komunie. Gdzie kupie cos wyjatkowego? Byle nie tandete. Czy moze uwazacie ze to nie bedzie dobry pomysl na prezent? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robak.rawback Re: Szkatulka 29.04.14, 21:12 osobiscie to ja bym sprobowala sie dopytac czy ona by cos takiego chciala... i ile chcesz na to wydac bo nie wiadomo co ci proponowac Odpowiedz Link
lianis Re: Szkatulka 29.04.14, 22:10 Dziewczynka nie ma jakiejs duzej swiadomosci prezentow z okazji komunii , rodzice zapytani mowia ze ona wszystko ma. Nie wiem ile taki prezent moze kosztowac 50-80 funtow? Odpowiedz Link
robak.rawback Re: Szkatulka 29.04.14, 21:54 zastanowilam sie co bym chciala w tym stylu jako dziewczynka w wieku komunijnym - przychodzi mi do glowy coz z motywem butow na wysokim obcasie Personalised Stiletto Shoe Diamante Silver Trinket Box - to akurat jest male i raczej nie jest to cud - ale widok tego uaktywnilby mi gwaltownie mozg www.personalisedweddinggifts.co.uk/personalised-stiletto-shoe-diamante-silver-trinket-box.html np z zestawem stiletto earrings albo jewellery w srodku np ze srebra jewelrywiki.blogspot.co.uk/2012/05/dare-to-wear-stiletto-earrings.html chyba ze dziewczynka z cyklu tomboy ... Odpowiedz Link
botu Re: Szkatulka 30.04.14, 03:29 robak.rawback napisała: > zastanowilam sie co bym chciala w tym stylu jako dziewczynka w wieku komunijnym > - przychodzi mi do glowy coz z motywem butow na wysokim obcasie Już polecając niedawno torebki w stylu Paris Hilton zwróciłaś uwagę swoim mocno specyficznym gustem, ale buduaryjne klimaty na _prezent _komunijny_ (nie tylko w "wieku komunijnym") to chyba lekka przesada... Odpowiedz Link
robak.rawback Re: Szkatulka 30.04.14, 23:27 hmm nie wiem troche o co chodzi szczerze powiedziawszy. to ze polecam, nie znaczy ze zaraz odbiorca moich postow poleci i kupi. jak mu sie nie podoba to nie kupi. czy bardziej religijne w wydzwieku bedzie rower, iphone, albo kasa w kopercie, co jest chyba standardem? bo rozaniec i ksiazeczke to od rodzicow sie dostaje jak sie idzie do kosciola? osobiscie bym sie zawiodla jakby mi wszyscy swiete obrazki przyniesli w prezencie. ja w tym wieku sie interesowalam balerinami i lalkami, a nie studiowalam slowo papieskie. dziewczynki w tym wieku slepe nie sa i potrafia juz rozwazac co by robily na randce z harrym stylesem wiec te obcasy to male piwo przy tym ;b botu napisała: > robak.rawback napisała: > > > zastanowilam sie co bym chciala w tym stylu jako dziewczynka w wieku komu > nijnym > > - przychodzi mi do glowy coz z motywem butow na wysokim obcasie > > Już polecając niedawno torebki w stylu Paris Hilton zwróciłaś uwagę swoim mocno > specyficznym gustem, ale buduaryjne klimaty na _prezent _komunijny_ (nie tylko > w "wieku komunijnym") to chyba lekka przesada... Odpowiedz Link
botu Re: Szkatulka 30.04.14, 23:57 robak.rawback napisała: > hmm nie wiem troche o co chodzi szczerze powiedziawszy. Masz 100% racji - oczywiście, że nie wiesz o co chodzi. Odpowiedz Link
robak.rawback Re: Szkatulka 01.05.14, 00:18 domyslac sie moge ze ci chodzi o religijne przezycie... ale ja nie widze konfliktu miedzy przezywaniem religijnych uniesien a prezentem w ksztalcie szpilek. (i czuje sie w obowiazku bronic biednego teda bakera i jego kwiatuszki) botu napisała: > robak.rawback napisała: > > > hmm nie wiem troche o co chodzi szczerze powiedziawszy. > > Masz 100% racji - oczywiście, że nie wiesz o co chodzi. Odpowiedz Link
botu Re: Szkatulka 01.05.14, 00:51 robak.rawback napisała: > ale ja nie widze konfliktu Masz 100% racji - oczywiście, że nie wiesz o co chodzi. Odpowiedz Link
lucasa Re: Szkatulka 29.04.14, 23:25 glasscraft napisała: > Zajrzyj na notonthehighstreet.com ja tez od razu pomyslalam o tej stronie! ja kiedys szukalam dla mojej siostry i znalazlam b.ladne w TKmaxx - ale wiadomo, ze to bardziej przez przypadek bo pozniej juz tego typu szkatulki jak kupilam nie widzialam. ile bedzie kosztowac? jak zaplacisz £20-£30 to pewnie akurat na komunie. za wiecej bo bym oczekiwala wersje wypasiona dla kobiet, do zlotej bizuterii :) a pomysl fajny - oby Ci sie udalo cos ladnego dostac... Odpowiedz Link
tisz Re: Szkatulka 30.04.14, 15:34 Pomysl dobry gdyz bedzie miala fajna pamiatke. Sama tez bym chciala dostac cos takiego, szkatulke z pozytywka czy balerina.. Kilka pomyslow, moze cos Ci sie spodoba: Link1-USA Link2-PL Link3-PL Link4-UK Odpowiedz Link