Dodaj do ulubionych

do Liley - medytacja

15.02.16, 22:31
Liley Ty chyba kiedys pisalas cos o medytacji tak mi sie wydaje? Ja w temacie nie mam zielonego pojecia a potrzebuje opini kogos kto sie interesuje tematem.
Chcialam dla synka kupic kilka cd z medytacjami takimi uspokajajacymi, pomagajacymi w zasypianiu, lagodzacymi napiecia. Rozwazam kilka, ale nie wiem czy warto akurat te, jesli jestes w temacie to daj znac prosze co o nich myslisz?:
www.calmforkids.com/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=3&Itemid=5
www.firstwayforward.com/childcds.html#Improve_your_confidence_
Pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • nannyjo32 Re: do Liley - medytacja 15.02.16, 23:05
      Ja ukonczylam transedentalna dzieci tez mozna wziasc na kurs. Polecam w innnych sie nie odnalazlam choc zajelo mi pare lat zeby znalesc odpowiednia dla siebie.
      • wiwi1 Re: do Liley - medytacja 15.02.16, 23:31
        nannyjo mozesz prosze rozwinac temat? Co to jest za kurs? I gdzie tego szukac? Moze polecisz jakies strony internetowe tutaj w UK?
        Pozdrawiam:)
        • nannyjo32 Re: do Liley - medytacja 16.02.16, 11:20
          W trasedentalnej dostajesz swoje sekretne slowo ktore wypowiadasz w medytacji. Potem jak juz jestes gleboko w medytacji to slowo zanika przenosisz sie na inny poziom. U mnie w grupie byl chlopiec z mama.
          Medytuje sie 2x dziennie po 20 minut.
          Musisz znalesc u siebie w okolicy gdzie ucza
          uk.tm.org/find-your-local-centre
          Nie jest to najtansze ale warto
          uk.tm.org/learning-fees
          Zalezy ile zarabiasz tyle placisz za kurs. Na rodziny jest znizka.

• liley11 Re: do Liley - medytacja 18.02.16, 22:47
      Czesc Wiwi:)
      Dwie cd dla dzieci kupilam i tam tez nauczylam sie medytowac :
      www.brahmakumaris.org/uk

Wszelkie kursy medytacji, anger , stress management itd robia za darmo. Chodzilam tam co tydzien przez 1.5 roku, jak mieszkalam w Londynie, i jakos nie oddalam im majatku ani nie popelnilam samobojstwa zbiorowego:) nauczylam sie za to duzo i to caly czas dalej procentuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka