Dodaj do ulubionych

cordless vacuum cleaner

02.06.16, 10:07
Dziewczyny jestem na kupnie odkurzacza I sie zastanawiam nad cordless, nie mialam nigdy I nie wiem czy sie to sprawdza. Ja mam 2 bedroom, wiec nie jest to jakas duza powierzchnia I na jednym ladowaniu bylabym w stanie odkurzyc cale mieszkanie. Czy taki odkurzacz sie sprawdza? jak on sie laduje, czy jest jakas baza ladujaca czy po prostu jakis kabel I do pradu? Nie mam wiele miejsca na przechowywanie roznych akcesoriow dodatkowych.
Mysle o tych dwoch:
ao.com/product/svfv3250lgb-black-decker-324v-ora-stick-vac-dustbuster-cordless-vacuum-cleaner-white-37548-155.aspx
ao.com/product/bch61840gb-bosch-athlet-cordless-vacuum-cleaner-black-29835-155.aspx
Jesli nie cordeless to pewnie sie zdecyduje na jakis najtanszy miele, chociaz podoba mi sie Hetty:) ale ona duza jest a ja nie mam miejsca.
Pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • alannda Re: cordless vacuum cleaner 02.06.16, 13:58
      Ja mam taki:
      ao.com/product/unp252c001-hoover-unplugged-cordless-vacuum-cleaner-black-35245-155.aspx

Na moje 45metrow starcza bez problemu, czasem jak zapomne naladowac po odkurzaniu to nawet 2 razy odkurze (nawet z opcja turbo, ale ja nie mam dywanow). Ladowarka jak do telefonu. Maly i lekki, polecam.
    • bebe52 Re: cordless vacuum cleaner 02.06.16, 21:23
      ja mam taki shop.vileda.co.uk/vileda-relax-robot.html
      i w tym czasie jak sprzata ja moge sie zajac czyms innym
      dobrze wszystko zbiera tylko problem z waskimi miejscami gdzie sie nie zmiesci
      ale mnie to akurat nie przeszkadza bo takich miejsc u mnie kilka
    • princesswhitewolf Re: cordless vacuum cleaner 06.06.16, 17:25
      zdecydowanie ta seria. Ja mam V6 ale sa juz jakies dodatkowe odmiany V6 dostepne tez bo od czasu jak go kupilam juz sie pojawily.
      Prawda jest taka ze nie uzywam juz mojego Miele bo ten jest tak rewelacyjnie podreczny i nie chce mi sie ciagac Miele po domu. Mozesz miec go z dluga rura albo wymienic na krotka jesli ci pasuje. Ladowanie wystarcza na 20 min ale naprawde sporej mocy. Nie musi byc to V6 ale i tansze- ktorykolwiek z tej serii - wszystkie sa super www.dyson.co.uk/vacuum-cleaners/handheld.aspx

https://www.dyson.co.uk/medialibrary/Group/Carousels/SlideBackground/Vacuums/Handhelds/V6%20Mattress/V6_Mattress_Introduction.ashx
    • wiwi1 Re: cordless vacuum cleaner 06.06.16, 18:17
      Dzieki dziewczyny za odpowiedzi, poczytalam I zdecyduje sie wlasnie na Dysona V6, ma najlepsze opinie jesli chodzi o uzytkowanie. Tylko sie zgapilam, bo niedawno w John Lewis byl za ?250 a teraz jest za prawie ? 300.
      Pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka