10.07.16, 20:19
witam,co sadzicie o meblach z Argosa,warto kupic?Chodzi mi o szafe i komode
Obserwuj wątek
    • paola_k2 Re: Argos 10.07.16, 22:00
      Odradzam. Nie wiem dokładnie o jaki zestaw mebli Ci chodzi, ale jakość mebli jest na ogół kiepska. Szuflady są płytkie. Na ogół cena jest kusząca, ale moim zdaniem warto zapłacić więcej za jakość.
    • halwaya Re: Argos 11.07.16, 13:52
      My mamy łóżko (ramę) i jest ok - mamy też komodę (jaki model już nie pamiętam) i z tej nie jestem zadowolona, już lepiej kupić komodę malm z Ikei
    • zurekgirl Re: Argos 11.07.16, 14:25
      Mam cztery male szafki, takie na ubrania dzieciece. Sa do kitu. Zdziera sie kolor (z bialego do takiego plytowego), nie dalo sie porzadnie przybic tylnuch paneli i teraz pod naporem ubran odpadaja. Gdyby nie ich cena, reklamowalabym. Czuje, ze wiecej niz 3-4 lata nie postoja, ale akurat na tyle je potrzebuje.
    • lianis Re: Argos 12.07.16, 18:24
      Mam duza szafe z przesuwanymi drzwiami plus dwie komody do niej i zdecydowanie odradzam, w szafie drzwi wypadaja z rolek i ogolnie sie wypacza, a komody maja plytkie szuflady, uchwyty odpadaja i szuflady nie trzymaja sie na prowadnicach. Nigdy wiecej, ikea ma lepsze.
    • prospects Re: Argos 18.07.16, 14:48
      Argos to sprzedawca nie producent, wiec zależy jakie konkretnie meble chcesz kupić...
    • fifka02 Re: Argos 23.07.16, 00:42
      Nie polecam. Kupiłam szafę, komodę i łóżko "na tymczas" do wynajmowanego pokoju.
      Dziewięć lat, trzy przeprowadzki, jeden ślub, dwoje dzieci i jeden rozwód później, dalej muszę z nimi żyć bo nie chcą sie rozlecieć.
      • zurekgirl Re: Argos 23.07.16, 09:06
        Nie strasz. Moje po roku nie wygladaja super (od nowosci nie wygladaly) i mam nadzieje, ze jednak sie rozleca, a nie beda tak stac i stac, a mi bedzie szkoda wywalic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka