basiawa74 10.07.16, 20:19 witam,co sadzicie o meblach z Argosa,warto kupic?Chodzi mi o szafe i komode Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paola_k2 Re: Argos 10.07.16, 22:00 Odradzam. Nie wiem dokładnie o jaki zestaw mebli Ci chodzi, ale jakość mebli jest na ogół kiepska. Szuflady są płytkie. Na ogół cena jest kusząca, ale moim zdaniem warto zapłacić więcej za jakość. Odpowiedz Link
halwaya Re: Argos 11.07.16, 13:52 My mamy łóżko (ramę) i jest ok - mamy też komodę (jaki model już nie pamiętam) i z tej nie jestem zadowolona, już lepiej kupić komodę malm z Ikei Odpowiedz Link
zurekgirl Re: Argos 11.07.16, 14:25 Mam cztery male szafki, takie na ubrania dzieciece. Sa do kitu. Zdziera sie kolor (z bialego do takiego plytowego), nie dalo sie porzadnie przybic tylnuch paneli i teraz pod naporem ubran odpadaja. Gdyby nie ich cena, reklamowalabym. Czuje, ze wiecej niz 3-4 lata nie postoja, ale akurat na tyle je potrzebuje. Odpowiedz Link
lianis Re: Argos 12.07.16, 18:24 Mam duza szafe z przesuwanymi drzwiami plus dwie komody do niej i zdecydowanie odradzam, w szafie drzwi wypadaja z rolek i ogolnie sie wypacza, a komody maja plytkie szuflady, uchwyty odpadaja i szuflady nie trzymaja sie na prowadnicach. Nigdy wiecej, ikea ma lepsze. Odpowiedz Link
prospects Re: Argos 18.07.16, 14:48 Argos to sprzedawca nie producent, wiec zależy jakie konkretnie meble chcesz kupić... Odpowiedz Link
fifka02 Re: Argos 23.07.16, 00:42 Nie polecam. Kupiłam szafę, komodę i łóżko "na tymczas" do wynajmowanego pokoju. Dziewięć lat, trzy przeprowadzki, jeden ślub, dwoje dzieci i jeden rozwód później, dalej muszę z nimi żyć bo nie chcą sie rozlecieć. Odpowiedz Link
zurekgirl Re: Argos 23.07.16, 09:06 Nie strasz. Moje po roku nie wygladaja super (od nowosci nie wygladaly) i mam nadzieje, ze jednak sie rozleca, a nie beda tak stac i stac, a mi bedzie szkoda wywalic. Odpowiedz Link