wiwi1
04.07.19, 07:11
A wlasciwie dwa koty. Wczoraj bylam obejrzec kotki z dziecmi, Ragdolle. Czekalam z tym do wakacji, bo bede miec wiecej czasu zeby pomoc maluchom przystosowac sie do nowego domu. Dzieci podekscytowane, ja sie pukam w glowe, bo chyba oszlalam, no ale koty byly obiecane od dawna. Mam wiec pare pytan. Kiedys dziewczyny polecilyscie mi pare fajnych kocich accessories, bylabym bardzo wdzieczna gdybyscie w tym watku napisaly mi jakie zabawki i gadgets sprawdzily sie u was, jaka kuweta na przyklad, taka samoczyszczaca, czy zwykla, z daszkiem czy bez. Miejsca nie mam wiele, moze ktos polecic mala kuwete na przyklad? ( jedna wieksza bedzie na dole i jedna mniejsza u gory), jakie zabawki, ktore sklepy internetowe, rodzaje ubezpiecznie,zwirek (no wlasnie, ktory bedzie dobry, taki do spuszczania w toalecie by byl chyba najlepszy) ech... Acha i jak chronic sofe? Kupilam sobie na urodziny sofe Ekornes i chyba bym sie zaplakala gdyby mi koty ja podrapaly, wiec planuje kupic ogromna narzute i zalozyc na sofe dopoki kotki nie naucza sie zeby nie drapac ( no wlasnie drapaki!) Nie mam w domu raczej miejsca na duze gabarytowo zabawki. Piszcie dziewczyny prosze.
Pozdrawiam:)