Dodaj do ulubionych

Lodówk-zamrażarka

12.11.06, 00:21
Kochane dziewczyny, czy poradzicie albo odradzicie konkretna lodówko-
zamrażarke? Zależy mi na lodówce, która nie zamrozi mi na kość rzeczy przy
tylnej ściance, takiej z zamrażarką na dole i lodówą na górze. Do 400 funtów.
Głośność nie ma znaczenia. Zdecydowałam się na Boscha,ale naczytałam się, że
szybko się psują i właściwie z opini internautów wynika, ze prócz LG nie ma
niezawodnej lodówki, ale nie stać mnie na LG... Czy któraś z Was jest
zadowolona z lodówko-zamrażarki i może zdradzić jaki to model?
Wielkie dzięki
Ania
Obserwuj wątek
    • poleczka2 Re: Lodówk-zamrażarka 13.11.06, 22:45
      Ja miesiąc temu kupiłam super lodówko-zamrażarkę Zanussi L380 zapłaciłam, jest
      fajna a najfajniejsza rzecz w niej to super szuflada na warzywa na dole, nie są
      to dwie skrzynki jak zazwyczaj tylko jedna wielka szuflada kwadratowa gdzie
      wetkniesz masę warzyw, ja dostaję co tydzień warzywa od farmera i to wszystko
      włożę tam bez problemu. Dla nas jest trochę za mała bo słuchałam mamy i kupiłam
      taką a chciałam kupić osobno chłodziarkę i osobno zamrażarkę więc wymienię
      pewnie za rok ale ogólnie fajne urządzenie.

Link: www.currys.co.uk/martprd/store/cur_page.jsp?
      BV_SessionID=@@@@1434895234.1163454072@@@@&BV_EngineID=ccfjaddjggddhjdcflgceggdh
      hmdgml.0&page=Product&fm=4&sm=2&tm=0&sku=851717&category_oid=-19404
      • poleczka2 Re: Lodówk-zamrażarka 13.11.06, 22:46
        Link dię nie skopiował to miał być model ZNB3450S, poszukaj na stronie Currys.
        • a.rokosz Re: Lodówko-zamrażarka 14.11.06, 23:43
          Poleczko, bardzo dziękuję. To już coś. W sumie to bardzo mi sie podoba. Byliśmy
          dziś w currys'ie, ale ilość lodówke mimo, ze przyprawia o zawrót głowy,
          niestety nie przechodzi w jakość. Większośc na wystawce była tylko z 2ema
          półkami w chłodziarce. Mam tylko 1 pytanie: Czy pojemniki w zamrażarce są na
          tyle głebokie,że zmieszczą się 3 standardowe chleby tostowe w jednym pojemniku?
          Zauważyłam, ze większośc zamrażarek ma tak krótkie szuflady, ze wejdą tylko dwa
          chleby wzdłuż, a my potrzebujemy 2 szuflad na inne rzeczy,wiec albo jedna duża
          na chleb musi być albo cztery na dole.Akurat bosch ma tylko taka wielka
          szuflade'big box',ale jakos czytam ,ze jest awaryjny.
          • poleczka2 Re: Lodówko-zamrażarka 14.11.06, 23:58
            Zmieszczą się w dwóch bo pierwsza górna tak opada w dół jak dach na strychu. Ja
            zamawiam raz w miesiącu mięso i mrożę, wchodzi wszystko a naprawdę dużo kupuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka