orca 27.07.08, 22:25 Czy ktos z Was pracuje jakos childminder? Jesli tak, moze napisalibyscie jak Wam sie pracuje i czy jest popyt na te uslugi. Bo z tego co przypuszczam, mamy wola przedszkola. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
7oz Re: childminder 28.07.08, 18:42 ja nie jestem childminder ale moje dziecko chodzi do childminder i o jednym Cie mogę zapewnić, popyt na te usługi jest i to duży. Poszukiwania childminder zajeły mi kilka tygodni, prawie nikt nie miał miejsca albo chciał dziecko tylko na full time a ja szukałam na 3 dni w tygodniu. Ceny też świadczą o tym, że na brak dzieci te panie nie narzekają. My wolimy childminder bo to bardziej po domowemu i mam wrażenie, że dziecko ma lepszą opiekę. Odpowiedz Link
carmelaxxx Re: childminder 29.07.08, 09:21 jest duzy popyt , wystarczy podzwonic do childminder i sie dowiesz ze nie maja wolnych miejsc. Odpowiedz Link
isabelpriv Re: childminder 29.07.08, 17:03 z jaka kwota sie nalezy liczyc ? mam na uwadze full time ? czy godziny sa scicle okreslone od ..do ..? dzieki pozdrawiam mamy pracujace :) ciezkie wyzwanie prawda Odpowiedz Link
olimpia_b81 Re: childminder 30.07.08, 09:33 u mnie-miasteczko ok 40 tys mieszkancow cena sie wacha ok £4.50/h, pracuja roznie,im wczesniej childminder zaczyna (np 7-19) tym jest wyzsza stawka godzinowa Odpowiedz Link
karolina_zet Re: childminder 30.07.08, 13:46 szukalam childminder na pol roku wczesniej- spotkalam ze z trzeba paniami, wiecej bylo chetnych ale brzemialy nieciekawie przez tel, a i byly takie ktore juz miejsc nie mialy. Szukalam childminder na pelen etat, z tym ze pani ktora wybralam nie pracuje co drugi piatek. zyczyla sobie £4.20 za godzine plus pieniadze na wyzywienie plus pieniadze na zajacia gdzie wozi dzieci. ( W Bristolu). Odpowiedz Link
carmelaxxx Re: childminder 30.07.08, 18:17 na mojej wiosce zarejestrowana childminder bierze 3 funty za godz , ale ze jest jedna tylko pani n wiosce zarekestrowana , jest tez pare pan opiekunek ktore sobie dorabiaja i one tez wolaja 3 funty za godz. Odpowiedz Link